Voor de eerste keer schoenen besteld via SHUZ. Mooie overzichtelijk site en precies gevonden wat ik zocht. Ook nog met geluk... de schoenen waren in de sale. Ik zal in de toekomst vaker gebruik gaan maken van SHUZ.
Beste NP, Wat leuk om te horen dat je de eerste keer gelijk geslaagd bent. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Mijn lievelingsschoenen besteld na notificatie. Vlot bezorgd, tevreden.
Beste Tjeerd, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je lievelingsschoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Levering is zeer snel en laarzen in werkelijkheid wijken niet af van de foto’s op de site!
Beste Moniek, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Een paar klikken en je hebt een mooi paar schoenen in huis. Gemak dient de mens.
Beste Tanneke, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze webshop en service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Geleverde product kwam overeen met de bestelling en voldeed aan de verwachtingen
Beste Peter, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je verwachtingen zijn waargemaakt! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede kwaliteit, mooie aanbieding en snelle levering !
Beste M., Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Je wordt op de hoogte gehouden en levering zoals je mag verwachten.
Beste Alex, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze communicatie en service! Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Geweldig!!! De schoenen waren nergens te krijgen en bij jullie zelfs voor een lage prijs . Top Verzending was snel.. al met al top service
Beste Gisela, Wat leuk om te horen dat je bij ons dan toch geslaagd bent! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Shuz is mijn vaste plek voor mooie schoenen.
Beste Auke, Fijn om te horen dat je nogmaals bij ons geslaagd bent! Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
De schoenen zijn exact zoals omschreven op de website.
Beste Jantine, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Beste Herbert, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Mooie laarzen ontvangen, snelle levering erg blij mee. Nadeel is dat er altijd verzendkosten gerekend worden, ook als je boven de €100,- besteld.
Beste Carla, Fijn dat je ondanks de verzendkosten toch tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe laarzen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
SUPER snel geleverd
Beste Sherina, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Wederom een paar Magnanni's gekocht bij deze fantastische webshop. Betalen met credit card en snel verzonden. Wel tijdens de sale gekocht, dus bezorgen duurde wat langer. Wordt op de site van Shuz ook duidelijk aangegeven. Mijn volgende Magnanni's komen weer van Shuz.nl
Beste Matthew, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review en geniet van je Magnanni's! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prima service, goede prijs en mooie schoenen!
Beste Louise, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle service en mooie schoenen naast een duidelijke website. Wat wil een mens nog meer?
Beste Barbara, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en onze website. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Online super leuke laarsjes gekocht voor een mooie prijs. Snel thuisbezorgd en daar bleken ze net zo mooi te zijn als in de webshop. Tevreden dus!
Beste Rimke, Bedankt voor je review. Super om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe laarsjes! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering top , aanrader!!!
Beste Sandra, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
mijn ideale schoenen binnen 2 dagen in huis een track en tracé dus je weet waneer ze bij jou op de stoep staan
Beste Hans, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je ideale schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Beste Ronald, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Schoenen werden snel geleverd en goed verpakt.
Beste Patrick, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Wij hebben de bestelde schoenen op snel ontvangen. En de kwaliteit is super!
Beste Kris, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van je schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prachtige Pertini laarsjes gespot, die bij Shuz het goedkoopst waren, dus snel besteld! De laarsjes zijn precies zoals op de foto en bovendien zitten en lopen ze fantastisch!!
Beste Monica, Wat fijn dat de Pertini laarsjes je zo goed bevallen! Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Vlotte levering, goede kwaliteit producten. Prima verpakking en ruim assortiment. Ook bij retouren wordt altijd netjes gehandeld.
Beste Amanda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Erg leuke site met mooie schoenen en nette manier van verzenden.
Beste Natascha, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze service je goed bevalt! Veel plezier met je stoere schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ