Beste Peter, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Sneakers besteld. Keurig en snel bezorgd! Top service!
Beste Ingrid, Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Geniet van je nieuwe sneakers! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Beste Mireille, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle bezorging. Goed verpakt. Mooie fijne schoenen
Beste Connie, Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Geniet van je mooie schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Fijn als je veel keuze hebt , prachtige merken en altijd vlotte levering!
Beste Cathrien, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review en veel plezier met je prachtige shoes! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ondanks dat het uit een anderfiliaal moest komen waren de laarsjes er snel. Top.
Beste Jannette, Leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe laarsjes! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Bestelling komt snel en schoenen zijn top ! 🥾
Beste Orata, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Op tijd geleverd,!
Beste Myrna, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Fijne en snelle levering Duidelijke website
Beste Nicole, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Onlangs een paar Floris Van Bommel en een paar Magnanni gekocht, tussendoor de klantenservice een keer aan de telefoon gehad en ben uitstekend geholpen.
Beste Remon, Super dat je zo tevreden bent over onze service! Veel plezier met je Floris Van Bommel en Maganni schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede en snelle service. Ondanks feestdagen schoenen binnen 24 uur in huis.
Beste Gert, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede service, goede aanbieding en snelle levering. Ook contact gehad met een filiaal dit was vriendelijk en duidelijk
Beste Kirsten, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede en fijne winkel, kom ik altijd weer terug. Nette levering en optijd.
Beste Michiel, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Perfecte service, goede communicatie, netjes verpakt en snelle afhandeling, dus in één woord TOP.
Beste André, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze service en communicatie je goed bevalt! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snellere levering dan verwacht, omdat de schoenen in de winkel werden afgeleverd. De status van de bestelling was goed te volgen en afhalen in de winkel ging ook prima. Een goede eerste ervaring met Shuz.
Beste Joost, Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring zo positief was. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Je kan makkelijk filteren, krijgt een goed aanbod te zien en er is veel keuze. De website is overzichtelijk ingedeeld, zodat je het complete aanbod ook goed kan zien. Hierdoor een van mijn favoriete websites om schoenen te bestellen en ook de plek waar ik als eerste kijk!
Beste Aniek, Wat leuk om te horen dat onze website je zo goed bevalt! Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Heb al vaker besteld bij deze webshop. Ruime keus uit schoenen en goede service.
Beste Anja, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en ons aanbod! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik heb bij SHUZ een paar van Bommel Sneakers aangekocht. Vanaf het online bestellen tot aan de aanlevering niets op aan te merken. Kortom een tevreden klant die nu in bezit is van een paar mooie sneakers.
Beste GdJ, Super dat je zo tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe Van Bommel sneakers! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Topschoenen voor onze dochter. Goede service
Beste Sam, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering, heldere factuur en snel+eenvoudig retourproces, goede klantenservice (bereikbaarheid, vrij snel je geld terug bij retouren)
Beste Miranda, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Boots besteld - snelle levering - zorgvuldig verpakt en verzonden
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Heel veel plezier met je nieuwe boots! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Schoenen geleverd zoals je verwacht. Snel, betrouwbaar en dat met een goede prijs!
Beste David, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat we je verwachtingen konden waarmaken! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snel en correct afgehandeld
Beste Henny, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Je besteld wat je wilt. Je betaalt en het word geregeld. Alles kwam goed verpakt aan. Voor mij word de volgende bestelling gedaan bij Shuz.
Beste Marc, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
De schoenen zijn erg fijn. Daarnaast had ik gekozen voor het ophalen in de winkel. Dit duurde wat lang maar door middel van track en trace goed op de hoogte gehouden wanneer de schoenen in de winkel waren.
Beste Mark, Fijn dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ