Ik koop graag online bij Shuz . Het bestellen gaat gemakkelijk , de service is prima en dat alles voor een prima prijs
Beste Rob, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Alles verliep er gemakkelijk en snel. Helaas kreeg ik een verkeerde maat geleverd maar dit is allemaal prima opgelost. Een goede services.
Beste Pieter, Fijn om te horen dat het mistverstand goed is opgelost. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Al vaker schoenen besteld bij Shuz ook nu weer keurig geleverd.
Beste Ans, Wat leuk om te horen dat je nogmaals bij ons geslaagd bent. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Zowel in de winkel als online werkt het super goed, ik ben zeer tevreden.
Beste Margit, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Schoenen werden zoals afgebeeld op website geleverd. Tip: zet ook de maattabel per schoenenmerk en of het om us of uk maatvoering gaat. Beste is ook nog aantal cm lengte van de voet is er bij te vermelden.
Beste Hugo, Bedankt voor de tip! Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Gemakkelijk besteld in de webshop en enkele dagen later af kunnen halen in de winkel in Leiden ( By Hollants ) en aldaar is mij door de vriendelijke verkoopster op donderdagavond nog even de mogelijkheid geboden om te passen . Gelijk maar een bijpassende riem aangeschaft . Al met al van A tot Z perfect , of moet ik zeggen van Webshop tot Winkel perfect !
Beste Oscar, Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen, en je bijpassende riem natuurlijk! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Hele goede ervaring , goed geholpen. Vriendelijk personeel ja deze winkel is aan te raden
Beste Linda, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ervaring met ons zo positief was! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Bestelling gedaan en volgende werkdag binnen. Keurig verpakt altijd, en moet iets retour wordt ook keurig geregeld. Bestel graag bij jullie ga zo door👍
Beste Carla, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review en geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Veel keuze, gemakkelijk om te bestellen en zeer snel en correct geleverd. Blij met mijn nieuwe sneakers!
Beste Sanne, Wat leuk om te horen dat je blij bent met je nieuwe sneakers. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering en het (gratis) laten bezorgen in een vestiging is ook fijn. Mochten de schoenen niet passen, dan kun je gelijk retourneren.
Beste M, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
ik vond het heel verrassend en de snelle service per post in een woord geweldig , ik was er erg blij mee, .
Beste Vera, Leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Wederom blij met mijn aankoop van heerlijke Pertini schoenen.
Beste EvdV, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je wederom geslaagd bent bij ons. Veel plezier met je heerlijke Pertini schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle verzending, goede prijs / kwaliteit verhouding.
Beste Ch, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik kom alleen maar bij SHUZ. Kwaliteit service is uitstekend. Er wordt altij naar een oplossing gezocht. Kortom chapeau
Beste Romy, Wat leuk om te horen dat je zo positief bent over ons! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik als schoenenfreek vind Shuz helemaal top, want Shuz vindt de klant belangrijk, Shuz heeft altijd een mooie collectie en zorgt voor snelle en perfect levering.
Beste Ellen, Wat leuk dat je zo enthousiast bent over ons en onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Zie hierboven
Beste Beja, Helaas is dit een risico van de SALE. Toch heel veel plezier met je nieuwe schoenen gewenst! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Koop regelmatig schoenen en ook wel in de sale op internet. Laat sale schoenen bezorgen bij shuz beverwijk. Want een schoen moet je passen. Fijne winkel om te kopen en af te halen. En kijk altijd met plezier naar de Nieuwe collecties.
Beste Jos, Wat leuk om te horen dat je geslaagd bent! Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik bestel steeds vaker op Shuz.nl mijn schoenen, snelle en goede service. Ook het aanbod is ruim.
Beste Niek, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service én ons aanbod! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prima service en snel
Beste Sylvia, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede service, eenvoudig te bestellen, snel bezorgd. Ook retour sturen ging onwijs makkelijk. Alles was eigenlijk goed, maar als ik nog iets kan noemen dan zou het een plakstrip op de doos zijn om hem te retourneren. Nu was het alleen de doos dicht plakken met tape, wat ook prima te doen was.
Beste Peter, Bedankt voor de tip! Fijn dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering en goede service bij vragen
Beste Nicole, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt voor de review en geniet van je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Wanneer ik er in de winkel niet uitkom ga ik verder op internet op zoek. 9 van de 10 keer kom ik dan wel wat leuks tegen. Het is zo besteld en snel thuisbezorgd. Fijne service.
Beste Tom, Wat fijn dat je bij ons (bijna) altijd kan slagen. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
bestel tot 2x toe schoenen die in de aanbieding zijn en tot 2x toe zijn deze niet te leveren zijn dit lokkertjes ? zeer slecht
Ik vind Shuz een prettige en duidelijke website. Service is goed en levering is snel. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Beste Kris, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze website en onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Het afgelopen jaar heb ik 3x via internet bestelde schoenen/laarzen niet geleverd gekregen omdat ze toch niet op voorraad waren. Retourneren van de betaling laat lang op zich wachten!
Beste Regine, Bedankt voor de feedback. Helaas is het tijdens de SALE soms zo druk dat de voorraad niet altijd 100% actueel is. Onze excuses voor het ongemak. Onze webshop is hard bezig om deze problemen op te lossen zodat dit in de toekomst niet vaker kan gebeuren. Groetjes, Tara SHUZ