Laarzen besteld via webshop, opgehaald in de winkel. Duidelijk verloop van de voortgang en keurig bericht via mail wanneer ik ze kon ophalen. Super 👍🏼
Beste Cam, Bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe laarzen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Dankzij de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel en dankzij het assortiment geweldig mooie schoenen en laarzen ga ik het liefst naar (Top-)Shuz!
Beste Anke, Wat leuk dat ons assortiment bij je in de smaak valt. En dat je blij bent met onze service natuurlijk. Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prachtige schoenen en goede en snelle service Tot een volgende keer!
Beste Jacqueline, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met met onze service. Bedankt voor de review en geniet van je prachtige schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Prima Service en snelle levering
Beste Wim, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Het Product stond weer op voorraad. Snel besteld en de levering was ook snel.
Beste Liesbeth, Fijn dat je geslaagd bent! Veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Mijn bestelling geplaatst, via de mail netjes op de hoogte gehouden. Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs.
Beste Luìt, Fijn dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit van schoenen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Een op de Shuz site bestelde en gekochte schoenen naar Shuz Enschede laten verzenden . Helaas was het paar een halve mast te groot . Willem de verkoper van alles in het werk gesteld de “ goede “ 43 er Santoni alsnog voor mij te bemachtigen. Helaas was het enige over gebleven paar binnen Shuz Nederland aan een filiaal in Beverwijk beloofd . Niet gelukt maar wel alle persoonlijke inspanningen gedaan . Hulde voor filiaalhouder Willem bij Shuz Borchert Enschede .
Ik wilde de Dr. Martens met glitters ZO graag voor de feestdagen hebben zodat ik kon schitteren! 2 dagen na mijn bestelling lagen ze te shinen in mijn brievenbus.
Beste Kaat, Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Hopelijk heb je afgelopen feestdagen mooi kunnen shinen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Ik had via de site van Shuz sneakers besteld. Deze sneakers waren dezelfde dag nog op te halen in de winkel in Alkmaar. Ik heb de schoenen de volgende dag opgehaald. Ik heb ze meegenomen naar huis om daar op mijn gemak even te passen. Ze waren helaas te groot. Ik kon op de site zien dat er nog een maat 36 in de winkel beschikbaar was dus heb ik meteen naar de winkel gebeld of zij deze voor mij wilde achterhouden. Dit heeft de medewerker heel netjes gedaan en kon de schoenen tot de volgende dag 21:00 uur ophalen. Ik ben toen naar de winkel gegaan om het maatje 36 te passen en werd heel lief geholpen door de medewerkster. Ze zei dat de schoenen mij goed stonden en feliciteerde mij met m'n verjaardag (daarvoor kreeg ik de schoenen). Maat 36 zat veel beter en binnen vijf minuten waren de schoenen omgeruild zodat ik de schoenen meteen naar huis kon nemen en aan kon trekken. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij over mijn aankoop en de service bij Shuz! :-)
Beste Roos, Wat fijn dat je dan toch nog een maatje 36 hebt weten te bemachtigen! Heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
De door mij bestelde schoenen waren snel binnen en voldeden volledig aan de verwachting. Ook het betalen ging zeer eenvoudig via Klarna.
Beste Jan, Fijn dat we je verwachtingen konden waarmaken. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle afhandeling
Beste Arjan, Fijn dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Besteld artikel tijdig aangekomen. Artikel was heel goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden gebeuren. Ben heel tevreden over de kwaliteit van het artikel, is precies zoals het in de beschrijving stond. Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.
Beste Gerda, Wat fijn dat je blij bent met de kwaliteit van onze schoenen. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Had ik prachtige schoenen besteld, krijg ik mal dat er iets niet goed gegaan is. Dat is natuurlijk een enorme teleurstelling. Maar de informatie voorziening hierover was netjes, inclusief nog een kortingscode. Helaas is die code heel kort te gebruiken terwijl ik nu net met vakantie ga. Dus kan ik die helaas niet gebruiken. Maar over het algemeen bevalt Shuz mij prima!
Beste Wilma, Wat jammer dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de kortingscode! Maar goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk heb je volgende keer meer geluk! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Vlak voor kerst schoenen besteld welke na de kerst in de winkel af te halen waren. Heel prettig geholpen. Top!
Beste Brian, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Geniet van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Een vorige maal heb ik zelf moeten informren naar een terugbetaling welke schijnbaar vergeten was/ er stond geen compensatie tegenover wat ik erg vond tegenvallen
Supersnel en netjes verpakt! Blij met m’n nieuwe tas
Beste N, Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop. Veel plezier met je nieuwe tas! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle service Opgehaald in winkel , passen en klaar
Beste Q, Fijn dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Zeer mooie prijs en snel en veilig geleverd.achteraf betaalmogelijkheid ook fijn
Beste Marco, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Schoenen binnen notime binnen en ben zeer tevreden.
Beste Bart, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Goede service, mooie winkel. En ruime keuze. Mocht het toch niet goed zijn, ruilen is geen probleem 👍
Beste Joris-Jan, Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Via de internetsite van Shuz schoenen besteld, duidelijke productomschrijving, makkelijk bestelprogramma en een zeer snelle levering in de door mij gewenste winkel.
Beste Harald, Goed om te horen dat onze site bij je in de smaak valt. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
De laarzen zijn super en ook naar verwachting. De bestelling liep ook voorspoedig en heb deze opgehaald in Hoorn in de winkel.
Beste Nathalie, Wat fijn om te horen dat we aan je verwachtingen konden waarmaken. Geniet van je nieuwe laarzen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Eindelijk mijn merk weer gevonden (Cycleur de luxe) Mooie schoenen die redelijk geprijsd zijn en goede kwaliteit. Snelle levering ondanks kerstperiode en zelf afgehaald in Wassenaar. Klasse!
Beste Rob, Wat fijn dat je je favoriete merk weer bij ons hebt kunnen vinden. Bedankt voor de review en heel veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Snelle levering AfterPay heel fijn Mooie leren laarzen Maat valt gewoon Stevig leer Super blij mee
Beste Angela, Wat leuk om te horen dat je dochter niet meer anders wil! Wens je heel veel plezier met je nieuwe leren laarzen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ
Mooie schoenen en snel geleverd ik kan SHUZ bij iedereen aanbevelen en zal dat uiteraard dan ook doen.
Beste Fred, Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Geniet van je mooie schoenen! Met vriendelijke groet, Rebecca SHUZ