Laarzen besteld via webshop, opgehaald in de winkel. Duidelijk verloop van de voortgang en keurig bericht via mail wanneer ik ze kon ophalen. Super 👍🏼

Vriendelijke mensen, behulpzaam en bovenal: prachtige schoenen!

Dankzij de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel en dankzij het assortiment geweldig mooie schoenen en laarzen ga ik het liefst naar (Top-)Shuz!

Prachtige schoenen en goede en snelle service Tot een volgende keer!

Prima Service en snelle levering

Prima Service en snelle levering

Fijne service en snelle levering

Het Product stond weer op voorraad. Snel besteld en de levering was ook snel.

Goede service, snelle verzending en uitstekende kwaliteit van het product

Mijn bestelling geplaatst, via de mail netjes op de hoogte gehouden. Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs.

Een goede site met de persoonlijke noot van de “ eigen “ Shuz winkel maakt het compleet .

Een op de Shuz site bestelde en gekochte schoenen naar Shuz Enschede laten verzenden . Helaas was het paar een halve mast te groot . Willem de verkoper van alles in het werk gesteld de “ goede “ 43 er Santoni alsnog voor mij te bemachtigen. Helaas was het enige over gebleven paar binnen Shuz Nederland aan een filiaal in Beverwijk beloofd . Niet gelukt maar wel alle persoonlijke inspanningen gedaan . Hulde voor filiaalhouder Willem bij Shuz Borchert Enschede .

Snelle levering, prima kwaliteit!

Ik wilde de Dr. Martens met glitters ZO graag voor de feestdagen hebben zodat ik kon schitteren! 2 dagen na mijn bestelling lagen ze te shinen in mijn brievenbus.

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Shuz. TOP!!!!

Ik had via de site van Shuz sneakers besteld. Deze sneakers waren dezelfde dag nog op te halen in de winkel in Alkmaar. Ik heb de schoenen de volgende dag opgehaald. Ik heb ze meegenomen naar huis om daar op mijn gemak even te passen. Ze waren helaas te groot. Ik kon op de site zien dat er nog een maat 36 in de winkel beschikbaar was dus heb ik meteen naar de winkel gebeld of zij deze voor mij wilde achterhouden. Dit heeft de medewerker heel netjes gedaan en kon de schoenen tot de volgende dag 21:00 uur ophalen. Ik ben toen naar de winkel gegaan om het maatje 36 te passen en werd heel lief geholpen door de medewerkster. Ze zei dat de schoenen mij goed stonden en feliciteerde mij met m'n verjaardag (daarvoor kreeg ik de schoenen). Maat 36 zat veel beter en binnen vijf minuten waren de schoenen omgeruild zodat ik de schoenen meteen naar huis kon nemen en aan kon trekken. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij over mijn aankoop en de service bij Shuz! :-)

De door mij bestelde schoenen waren snel binnen en voldeden volledig aan de verwachting. Ook het betalen ging zeer eenvoudig via Klarna.

Positief

Snelle afhandeling

tevreden klant...prima aankoop!

Besteld artikel tijdig aangekomen. Artikel was heel goed verpakt zodat er geen beschadigingen konden gebeuren. Ben heel tevreden over de kwaliteit van het artikel, is precies zoals het in de beschrijving stond. Zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar.

Ondanks teleurstelling goed!

Had ik prachtige schoenen besteld, krijg ik mal dat er iets niet goed gegaan is. Dat is natuurlijk een enorme teleurstelling. Maar de informatie voorziening hierover was netjes, inclusief nog een kortingscode. Helaas is die code heel kort te gebruiken terwijl ik nu net met vakantie ga. Dus kan ik die helaas niet gebruiken. Maar over het algemeen bevalt Shuz mij prima!

Mooie schoenen en snelle levering

Vlak voor kerst schoenen besteld welke na de kerst in de winkel af te halen waren. Heel prettig geholpen. Top!

Een vorige maal heb ik zelf moeten informren naar een terugbetaling welke schijnbaar vergeten was/ er stond geen compensatie tegenover wat ik erg vond tegenvallen

Supersnel

Supersnel en netjes verpakt! Blij met m’n nieuwe tas

Snelle service Opgehaald in winkel , passen en klaar

Zeer mooie prijs en snel en veilig geleverd.achteraf betaalmogelijkheid ook fijn

Super bedrijf met idem service!

Schoenen binnen notime binnen en ben zeer tevreden.

Nooit meer anders

Goede service, mooie winkel. En ruime keuze. Mocht het toch niet goed zijn, ruilen is geen probleem 👍

Hele fijne winkel

Via de internetsite van Shuz schoenen besteld, duidelijke productomschrijving, makkelijk bestelprogramma en een zeer snelle levering in de door mij gewenste winkel.

De laarzen zijn super en ook naar verwachting. De bestelling liep ook voorspoedig en heb deze opgehaald in Hoorn in de winkel.

uitstekende snelle levering en leuke prijs voor de schoenen

Eindelijk mijn merk weer gevonden (Cycleur de luxe) Mooie schoenen die redelijk geprijsd zijn en goede kwaliteit. Snelle levering ondanks kerstperiode en zelf afgehaald in Wassenaar. Klasse!

Mijn dochter will geen andere laarzen meer aan.

Snelle levering AfterPay heel fijn Mooie leren laarzen Maat valt gewoon Stevig leer Super blij mee

Mooie schoenen en snel geleverd, super!

Mooie schoenen en snel geleverd ik kan SHUZ bij iedereen aanbevelen en zal dat uiteraard dan ook doen.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk