Altijd kwaliteit, met zekerheid goede schoenen. Ben gek op Uggs, en die kan ik hier steeds scoren. Super goed advies en zeer behulpzaam in de winkel in Beverwijk
Beste Egidia, Wat fijn om te horen dat jij zo goed geholpen wordt in Beverwijk! UGG's zijn inderdaad topschoenen, goed om te horen dat jij die bij ons altijd kan scoren. Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mooi verpakt Op tijd geleverde schoenen Beter dan op de foto
Beste Wout, Bedankt voor de complimenten en jouw positieve review. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe paar SHUZ! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Zonder problemen goed afgeleverd
Beste Erwin, Fijn dat alles soepel is verlopen! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Goede service, snel en netjes geleverd. Zeer blij met mijn nieuwe schoenen.
Beste Nicole, Wat fijn om te horen dat jij blij bent met jouw nieuwe SHUZ! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Snelle en goede levering Mooie producten
Beste Anne, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Bestelling komt soms in delen, maar wel snel. De retour afhandeling is ook prima. Geld staat weer snel op je rekening.
Beste Irma, Bedankt voor jouw review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe aankopen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Via website 2 paar schoenen in de sale aangekocht en betaald. Beiden bleken toch niet geleverd te kunnen worden. Bijzonder dat ik ze aanvankelijk wel kon kopen. Als tegemoetkoming kreeg ik 10 euro korting bij een volgende bestelling. Helaas zaten daar ook weer strenge voorwaarden aan. Minimaal aankoop bedrag en tijdslot van 2 weken. Uiteindelijk toch gelukt om fijne schoenen met korting te kopen.
Beste Emma, Bedankt voor jouw positieve review. In de laatste ronde van de sale gaat het om laatste paren en laatste maten. Het kan in deze sale periode wel eens voorkomen, dat door een verkleuring, onpaar of een beschadiging een paar niet door de kwaliteitscontrole komt. Wij zijn dan helaas genoodzaakt een order te annuleren. Dat vinden wij net zo vervelend als jij en hebben jou om het vervelende gevoel enigszins bij jou weg te nemen een kortingscode toegezonden. Super fijn, dat het toch gelukt is fijne schoenen te shoppen met deze extra korting. Wensen jou nog veel plezier van jouw aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Thom Team SHUZ
Twee paar online besteld super vriendelijk geholpen bij het ophalen in de winkel in alkmaar .dank hier voor
Beste Harriette, Wat fijn om te horen dat jij zo vriendelijk geholpen bent! Bedankt voor jouw positieve review en veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mijn pakketje was er heel snel. Alleen kwam het in 2 delen. Ik kreeg een ander artikel een dag later. Ik kende de website eerst niet dus wist niet of het goed zou komen. Een nadelig puntje is dat je verzendkosten moet betalen.
Beste Anja, Bedankt voor jouw positieve review. Onze artikelen staan op voorraad in onze filialen, waardoor het, bij een bestelling van meerdere artikelen, inderdaad voor kan komen dat deze in delen aan jou wordt geleverd. Plaats je een bestelling met alleen artikelen uit de sale, dan worden hier verzendkosten over berekend. Retourneren bij SHUZ is vanuit Nederland en België echter altijd gratis en mocht je de bestelling in z'n geheel aan ons retour sturen, ontvang je de verzendkosten ook van ons terug. Wij wensen jou nog veel plezier van jouw aankoop en hopen je snel weer in onze webshop terug te zien. Met vriendelijke groet, Thom Team SHUZ
Super mooie collectie, mooie merken met een ruime keuze
Beste Jeanine, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Altijd leuke fijne schoenen ook voor kids. En goede service
Beste B. Rooijen, Fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze service. Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Zoveel keuze en mooie merken! Snelle levering, dus dikke prima!
Beste Anita, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe paar SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Super snel en netjes, komen afspraken na wat ze beloven.
Beste Ans, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Heerlijke winkel. Aantrekkelijke prijzen en snelle levering! Ga zo door!
Beste Femke, Bedankt voor jouw positieve review en complimenten. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Overzichtelijke website, veel keuze en ze denken met je mee
Beste Trudy, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Beste Irma, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Heel tevreden over mijn bestelling. Shuz had veruit de beste prijs op internet voor de schoen en matchende riem die ik wilde hebben. Makkelijk kunnen bestellen, goed op de hoogte gehouden via mail van voortgang en het pakketje was met zorg ingepakt. Efficiënt door de riem bij de schoen te doen waardoor het perfect in een door paste en alles onbeschadigd thuis is aangekomen binnen no-time. Voor herhaling vatbaar!
Beste Wouter, Bedankt voor jouw positieve review en complimenten! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en riem. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Prachtige enkellaarzen van Camerlengo! Goed afgeprijsd. Na emailcontact met de klantenservice over de pasvorm heb ik ze besteld en ze zijn top!
Beste Mirjam, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw Camerlengo laarzen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
In alle opzichten topservice. Ga zo door! Albert
Beste Albert, Bedankt voor jouw compliment en jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mooie Greve schoenen tegen een goede prijs. Snel en goed geleverd
Beste Riny, Bedankt voor jouw positieve review. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe paar SHUZ en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Levering niet supersnel, maar dat hoeft ook niet, was ook iets onduidelijkheid over levering, door winkel keurig geholpen.
Beste J., Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Thom Webteam SHUZ
Levering was door de drukte iets vertraagd maar begrijpelijk. Alsnog snelle levering en goede informatievoorziening. Prima.
Beste Pieter, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Beste J., Bedankt voor jouw review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Collectie schoenen is ruim gesorteerd. M.n. De Italiaanse merken, waar ik dol op ben. Qua pasvorm en model.
Beste Astrid, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Twee keer iets besteld. Beide keren super snel geleverd! Een keer retour (te klein), snel bevestiging en het geld terug. Goed ervaring.
Beste Finn, Fijn om te horen dat jij een goede ervaring hebt gehad! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ