geweldig

prima schoenen, service en kwaliteit

Prachtige collectie, persoonlijk contact!

Mijn eerste ervaring met Shuz, niet helemaal zoals gehoopt, maar dat ligt niet aan de service. Helaas blijkt de kwaliteit van de door mij gekozen schoen wat tegen te vallen. Desalniettemin heb ik het contact hierover als aangenaam ervaren en zal het er niet toe bijdragen de webshop te mijden, wel het merk ;-) Toffe collectie, snelle verzending, en gewoon lekker achteraf betalen. Én, vlotte klantenservice!

Mooie schoenen maar de stof geeft af aan de zolen,

Schoenen gaven uit de doos al af aan de zolen. Het zijn helaas rode vlekken dus je krijgt de vlekken er verder ook niet heel makkelijk uit. Jammer vindt het wel hele leuke schoenen.

Schoenen na twee weken nog steeds niet ontvangen

Mijn bestelling is na bijna twee weken nog niet ontvangen. Shuz is helaas erg slecht in het onderhouden van contact met haar klant over de status van de bestelling. Er is nog geen initiatief getoond om een oplossing te vinden, Shuz heeft geen moment aan de klantbehoefte gedacht. Kortom: slechte in het onderhouden van klantrelaties. De kwestie is nog niet opgelost, indien dit niet snel wordt gedaan zal ik geen aankopen meer doen bij deze winkel.

Onpaar

Afgelopen zomer heb Ik twee verschillende schoenen ontvangen. Nadat ik de “ontbrekende” schoen eindelijk had ontvangen zat er geen retourbon bij voor of de verkeerde schoen of het matchende paar. Al met al heeft de “verkeerde” schoen twee weken bij mij gestaan. Uiteindelijk ben ik zelf naar de winkel in Wassenaar gegaan om de verkeerde schoen aan Shuz terug te brengen. Gelukkig kon er wel een dankjewel vanaf; jammer dat nooit meer iets heeft laten weten. Anders was er een ander schoenenzaak van ong. 250 euro onverkoopbaar geweest.

Prachtige kwaliteit schoenen !!!!

Prachtige kwaliteit heren en damesschoenen. Kom graag in een Shuz winkel. Fijn personeel ook, die weten wat ze verkopen.

Ik vind shuz een uitstekende winkel. Ik Kom liever in de winkel dan dat ik online bij ze shop. Ik snap dat rondom de feestdag de verzend tijd langer duurt, maar ik heb schoenen op 29 november besteld en kreeg ze pas 6 of zelfs 7 december binnen. Dat kan echt niet!

Duurde even, maar schoenen zijn top

Moest een kleine week wachten tot ik bericht kreeg dat de schoenen in het filiaal in Enschede aangekomen waren. Maar de service was goed alsook de pumps!

Geweldig goed geholpen in Enschede!

Vandaag voor kerst nieuwe schoenen wezen shoppen. De verkoopster was vriendelijk en heeft zeer goed geholpen! 🎄

Veel keus, kwaliteit en snelle levering!

Normaal koop ik mijn schoenen altijd in de winkel zelf; fijne winkel en goede prettige service. Nu online besteld en daar ook tevreden over

Snelle levering en de schoenen zijn geweldig!

Een soepele stap in nieuwe schoenen

Prettig om ruim de tijd te hebben voor een keuze uit een grote collectie van mooie kwaliteitsschoenen. Met weinig moeite heb je de schoenen thuis om ze te passen en goed te bekijken. Heel soepeltjes dus.

Genieten van shuz

Zo fijn om leuke laarzen uit te zoeken op de website van Shuz. Worden snel bezorgd. Een goed pakket, met zorg ingepakt. Heel blij met mijn nieuwe laarsjes.

Uitstekend en sneller dan verwacht

De laarsjes voldeden volledig aan de omschrijving en de afbeeldingen

top website!

Ruim assortiment, snelle verzending, altijd de modellen die ik voor oog heb op voorraad. Redelijk scherp geprijsd.

Super snel en erg netjes

Heel goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Alles was netjes verpakt. Heel erg tevreden

snelle levering!

Positief

Goede service, ik heb de schoenen in de winkel opgehaald

Alles is prima gegaan ondanks de drukte

Snel en goed!

Snelle en duidelijke service! Daarnaast heerlijke sneakers👍

Prima levering en produkt

Vlot afgeleverd, keurige verpakking. Schoenen 100%.

Heel goed !

Prachtige collectie . Goed service in de winkel als online .

Super snel. Super service.

Shuz is een top winkel.

Nog geen ervaring.

Ik heb nog geen ervaring met: KIYOH en SHUZ. Als ik win zou dat een mooi begin kunnen zijn. Ik hoop op een beetje geluk!

Keuze uit mooie schoenen, met snelheid bezorgd

Snel en goed

Breestraat 22