Bestelling verliep soepel, levering in de winkel gekozen ivm bezorgkosten. Bezorgkosten vind ik raar bij dit soort bedragen qua schoenen. In de winkel schoenen gepast, maar te groot. Andere maat besteld, was niet op voorraad. Geleverde bestelling in de winkel retour gedaan, maar het geld werd teruggestort via via de online winkel. Tijdens het passen en retour nemen wel prettige service ervaren.
Hoi Rolf, Bedankt voor je positieve review. Bij ieder bestelling van een sale product, worden inderdaad verzendkosten berekend. Wij bieden als extra service de mogelijkheid een pakket op te halen in de winkel. Deze pakketten gaan met de interne chauffeur. Wanneer je kiest je bestelling op te halen in de winkel berekenen wij geen verzendkosten. Het komt regelmatig voor, dat een schoen niet past en retour gaat. Alle retourzending, ook de pakketten die in de winkel retour worden gebracht, gaan terug naar het groot magazijn. Daar worden de retouren verwerkt en wordt het aankoopbedrag aan je teruggestort op de betaalwijze waarmee je de online bestelling hebt voldaan. Wij hopen deze terugbetaling in de toekomst ook in de winkels mogelijk te maken. Wensen je nog veel plezier van je aankoop! Groetjes, Tara SHUZ
Elke keer als ik binnen loop bij SHUZ is het weer een feestje. Of het nu in Haarlem centrum, de Cronje of Beverwijk is. Kundig personeel, een goed assortiment dus je komt gegarandeerd met de perfecte schoen voor jouw voet thuis.
Als het in de winkel niet in de juiste maat te vinden is, laten de medewerkers het uit een ander filiaal komen of kan je zelf bestellen. Als je belt met de webshop doen ze altijd alle moeite om je vraag te beantwoorden of bellen met een filiaal.
Ik heb 4 weken geleden super hippe sneakers van Michael Kors bij jullie gekocht, nu wist ik ook heel goed wat ik zocht maar jullie hebben heel veel keuze in zoveel moois, ik werd zeer vriendelijk geholpen en stond dan ook niet veel later weer helemaal blij buiten met mijn nieuwe schoenen.
Zie boven👍
Beste Camiel, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Zeer mooie ledereren boots en heel snel bezorgd. Ook nog €10 goedkoper dan bij andere we shops.
Hi Elisabeth, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Binnen een week na de bestelling ontving ik mijn bestelling in perfecte staat.
Hoi Christine, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Levering ging snel en de communicatie was goed. Ik werd goed op de hoogte gebracht wanneer mijn schoenen afgeleverd werden. De verpakking was netjes en stevig. Schoenen paste precies volgens de maataanduiding. Fijne winkel om online te kopen.
Hoi Nicole, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Mooie merken, snelle levering
Hi Monique, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Goede ervaring. Fijne actie en schoenen zoals op de website. Snelle levering.
Beste Janneke, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Goede, kwalitatieve producten die snel en zorgvuldig geleverd worden!
Beste Bertine, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Schoenen online besteld, waren snel binnen. Informatie in de tussentijd was goed. Schoenen zelf zijn super en zitten geweldig.
Hoi Yvonne, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Ik had een mooie tas gezien op de site maar kon mij er niet precies een voorstelling bij maken . Na een berichtje te hebben gestuurd werd ik al vrij snel geholpen en mijn vraag beantwoord. Mooie tas , netjes geleverd . Een verbeterpunt zou kunnen zijn om de tassen op een model te fotograferen . Verder zag ik nog prachtige schoenen maar er staat bij geen enkel paar of de binnenzolen te verwijderen zijn of vast in de schoenen zitten . Maar ..... bij deze bedankt voor jullie vriendelijke en kordate hulp . Ik ben heel blij met mijn tas .
Beste Gwenny, Bedankt voor je positieve review, Je feedback nemen we zeker mee! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Nu een paar keer bij Shuz besteld. Gemakkelijk, betrouwbaar en snel zijn de woorden die passend zijn. Dus aan te bevelen! Gr. Ger
Beste Ger, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Fijne winkel, goed personeel in Alkmaar, later online nog een paar schoenen gekocht. Betere service dan bij andere concurrenten.
Hi Tim, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
Chaussures magnifiques et de très grandes qualité : Livraison rapide et colis impeccable. Merci à Shuz pour la livraison rapide e les chaussures pertini qui sont parfaites .
Prima webshop, volop keuze en nette en snelle afhandeling
Hi Edith, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
👍👍
Bedankt Gea! Groetjes, Tara SHUZ
Snelle bestelling ook ivm drukke tijd!
Hoi Nadine, Bedankt voor de review! Veel plezier met je aankoop. Groetjes, Tara SHUZ
Prima ervaring met SHUZ. Ik vind het alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen, voor schoenen van €300 plus. Hoort niet zo.
Hi Sjonnie, Bedankt voor de review. We nemen de feedback mee in het verbeteren van onze service. In ieder geval veel plezier met je nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
Goede ervaring met dit bedrijf. Reageren ook vlot op een vraag
Hi Ellen, Bedankt voor de review! Groetjes, Tara SHUZ
Snel, keurig en aanschaf helemaal naar wens. Superblij met wederom een paar schoenen van Shuz.
Hi Eugénie, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met je nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
Op Black Friday en paar Blackstone schoenen besteld voor een mooie Black Friday prijs. Ondanks de drukte toch op tijd bezorgd!!! En de schoen passen fantastisch. Top Job
Hi Tom, Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat de bestelling op tijd is aangekomen. Veel plezier met je nieuwe schoenen. Groetjes, Tara SHUZ
bestelling geplaatst en zoals beloofd werd de bestelling op snelle adequate wijze uitgevoerd
Hoi Paul, Bedankt voor de review! Veel plezier met je bestelling. Groetjes, Tara SHUZ
Besteld en ondanks de drukte snel geleverd
Hi Ariette, Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling snel geleverd is. Veel plezier met je aankoop. Groetjes, Tara SHUZ