Snelle en goede service

De schoenen voor mijn dochter waren snel af te halen in de winkel in Enschede. Daar werd de bestelling nog een keer gecontroleerd en ook mijn gegevens. Een klant vriendelijke winkel waar ik ook regelmatig schoenen voor mijzelf koop

Volgende dag geleverd en m'n Blackstone SG19 lopen perfect.

WAUW, wat een schoenen😍

De schoenen zitten top, zijn comfortabel en zijn erg mooi! Ook de service was snel!

Snelle service en genoeg aanbod

Een duidelijke webshop die genoeg aanbod heeft van producten en maten.

Schoenen te groot besteld en zeer soepel kunnen ruilen

Ik had de schoenen via de webshop besteld en twijfelde of ze misschien een maatje kleiner konden. Geen probleem, de vestiging in Haarlem had een maatje kleiner. Werd heel fijn geholpen en de schoenen werden zonder probleem omgeruild. Klasse en bedankt!

Goed en snel

Snelle levering, top kwaliteit schoen! Zeker een aanrader voor snelle goede service!

TOP service

Snelle service, gratis retour, duidelijk label om retour te sturen zonder ingewikkelde aanmelding etc. En, ook belangrijk, prachtige laarsjes!

Super snelle levering van super schoenen

Ze doen wat ze zeggen! Erg betrouwbaar!

Online bestelling verliep prima

Schoenen laten afleveren in de winkel, personeel zou iets vriendelijker kunnen

Perfect in orde.

Fijne aankoop, snelle service.

Lekkere snelle levering

Goed omschreven schoenen Precies zoal verwacht

Heel fijn!

Duidelijke communicatie Geen verzenkosten! Mogelijkheid om te passen! Hoge kortingen! Fijn om jullie te vinden via link Marktplaats

Super snelle levering

Na mijn bestelling ontving ik meteen een bevestiging, daarop een track en tracé code en wist direct wanneer ik mij pakket kon ontvangen. Super snelle nette levering, top

Super fijn personeel altijd!

Mooie winkel met een chiq uitstraling

Snelle service!

Boots besteld, super blij mee lopen heerlijk!

Geweldige snelle service

Snelle en goede service!

Mooie schoenen en snel geleverd

Mooie schoenen en snel geleverd

Niet te vertrouwen

Na het betalen en plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik na een paar dagen ipv de bestelde schoen een mail waarop de schoen niet meer leverbaar was. Zeer teleurgesteld:((

Verkeerde schoen geleverd

Ik had een sneaker besteld van Via Vai.... kreeg een andere geleverd dan die ik besteld had.

Snelle levering. Prima website.

Lost u onze fout op?

Mijn ervaring was in eerste instantie zeer positief. Snel besteld en snel thuis geleverd. Helaas, bleek een verkeerd product opgestuurd. Na contact met de klantenservice kon niet direct het juiste product worden afgestuurd, maar moest ik het zelf online opnieuw bestellen. Kortom, een foutje vanuit shuz en de oplossing nog meer geld overmaken en langer wachten. Op zijn minst was een kleine tegemoetkoming was op zijn plek geweest.

Snelle goede service!

Fijne site met oh zo fijne schoenen, snelle levering.

Ontzettend mooie schoenen, super kwaliteit!

Supper !!

Schoenen waren goedkoper dan in andere winkels

De schoenen die ik heb besteld van nubbik waren snel geleverd en goedkoper dan in andere winkels.

Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit

In de winkel zouden ze de laarsjes opsturen naar de winkel in Alkmaar. Dat zou een week duren en ik zou bericht krijgen. Nooit bericht gehad en derhalve de laarsjes online besteld. Stel dat ze uitverkocht waren geweest... Erg blij met de snelheid van bezorging, kwaliteit!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk