Muts bien

Ruime keus, snelle levering

Prima product

Een snelle en goede service.

Komen alle afspraken na

SHUZ, heeft alles perfect geregeld,

Leuke schoenen en snelle levering!

Prima service, snelle levering en product keurig ontvangen

Besteld en volgende dag ontvangen. Fijn dat het product voldeed aan de verwachtingen. Matchte met de foto’s op de site. Makkelijk shoppen. Ik kreeg wat ik verwachtte.

Goede service en aardig personeel.

aangename online winkelervaring

Voor het eerst een online aankoop gedaan bij Shuz na het zien van een interessante korting. Mooie, overzichtelijke website. Het winkelen online verliep heel vlot en ik mocht het zorgvuldig ingepakt paar schoenen snel thuis ontvangen. Heel tevreden met mijn aankoop!

Vlotte levering

Heb schoenen besteld en deze werden vlot geleverd in de winkel van mijn voorkeur. De service in de winkel was voortreffelijk.

redelijke seamless shopping experience

vlot afgehandeld online; jammer dat de fysieke levering in 2 verschillende zendingen plaats gaat vinden.

Geweldige schoenenwinkel

Ik ben een groot liefhebber van mooie schoenen en wandel zowel de winkel in en koop ook via internet. Zeer tevreden met de mooie merken en keuze.

Bestelling werd snel bezorgd en de laarsjes zijn precies zo als ik had verwacht.

De laarsjes zitten perfect! Heerlijk voor het wat koudere weer.

Tweemaal achter elkaar bestelling niet kunnen leveren

In een tijdsbestek van een paar maanden twee keer over iets besteld bij Shuz want zeg nou zelf ze hebben een hele mooie collectie schoenen online staan. Maar helaas twee keer over kreeg ik na mijn bestelling een mail dat de schoenen niet meer leverbaar zijn. Ik kreeg hiervoor in de plaats een kortingscode van slechts 10 euro en ook nog eens maar twee weken geldig. Hier heb ik natuurlijk helemaal niks aan als de schoenen die ik graag wou hebben niet meer beschikbaar zijn! Kortom de site is niet te vertrouwen of de levering/beschikbaarheid klopt.. Ik bestel voortaan ergens anders mijn schoenen.

Top!!!!

Altijd netjes verpakt en snel bezorgd . Jk bestel er graag ze krijgen van mij een dikke voldoende 👍. Gr. Sonja

Snel, goede mail contacten

Goede snelle verzending.

Goed verzorgde snelle verzending. Terug sturen is ook erg gemakkelijk. Fijn dat ik achteraf kan betalen.

Snelle goeds service!

Snel gemakkelijk besteld, snelle levering en afhandeling! Aanrader dus!

Snelle service en een mooie collectie.

Reguliere collectie bij een on-line bestelling: een prima en snelle service. Sale en outlet on-line bestelling: voorraad klopt niet (meer) op de site. Meer dan eens ‘achter het net gevist’.

Super snel en netjes geleverd

Super snelle levering en netjes verpakt. Nadat ik de schoenen had besteld zag ik helaas wel dat ze elders €10,00 goedkoper waren. Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde , dus heb geen ervaring hoe de prijzen normaal liggen. Door de snelle en correcte levering vond ik het niet netjes om ze om deze reden retour te sturen.

Snelle service & prachtig aanbod!

Shuz verkoopt prachtige, hippe schoenen! Ik hou erg van de mooie merken zoals Nubikk, Via Vai, en Peter Kaiser. Bovendien biedt Shuz een snelle service en kan je makkelijker retourneren.

Super tevreden

Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan, en ben super tevreden over de aankopen . Ik kan dan ook in volle tevredenheid zeggen dat het een top zaak is. Mvg Diny.

Super winkel!

Goeie service, mooie schoenen en hele mooie duidelijk website

Het lukt elke keer weer om in 1 keer te slagen bij SHUZ, dat gemak dient de mens!

De site is erg prettig in gebruik! Met de diverse zoekfuncties kom je vrij makkelijk bij wat je zoekt. De afhandeling van een bestelling is daarna snel en adequaat, ideaal!

Supergoed

Snelle en goede service

Snelle verzending, mooie collectie

Altijd goede service, snelle verzending

Zeer goed, mooie merken.

De klantenservice is goed en een snelle levering. Shuz verkoopt mooie merken!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk