Snelle verzending en goede communicatie!

Erg fijne winkel! Mooie schoenen en accessoires, uitstekende kwaliteit! Goede webshop en snelle verzending van de artikelen. Ik koop een volgende keer zeker weer bij Shuz!

Goed assortiment en snelle levering

Op de shuz website vind jk een ruim assortiment schoenen van goede kwaliteit. Mooie mix aan klassiek en moderne schoenen. Levering was snel en fijn dat ik t bij de winkel kon retourneren

Goede snelle service!

Goed en snel geleverd 😁

Snelle service van goede kwaliteit en modieuze schoenen

Snelle service van goede kwaliteit en modieuze schoenen, ik ben superblij dat ik jullie site heb ontdekt!

Alles volgens plan verlopen, dus helemaal niks te klagen.

Snel en correct verstuurd,geen overdreven handelingen. Peter Toonen

Shuz maakt waar wat ze beloven

Prachtige laarzen via de site besteld. Zowel in de winkel als online een zeer vriendelijke en duidelijke service!

Goede kwaliteit, snelle service

Bestelling werd snel verzonden en was naar verwachting. Goede site, groot aanbod en mooie merken.

Blij met mijn schoenen, jammer van de wat lange levering.

Jammer dat ik ze niet even in de winkel kon bekijken maar een goede keuze gemaakt gelukkig. Kwa verzenddetails ging er wel het één en ander mis en duurde het naar mijn beleving vrij lang.

Snelle levering, duidelijke productomschrijving, goed aanbod

Schoenen zijn geweldig heel blij mee

Overzichtelijke webshop veel verschillende schoenen te vinden

Super snelle levering

Snel geleverd goed verpakt

Online besteld en de schoenen super snel in huis

Snelle levering en schoenen zijn super!

Schoenen voldoen volledig aan mijn wensen. Helemaal blij mee!

Snelle levering perfect

Goed!

Ik zocht een paar schoenen van een bepaald merk. Goed geslaagd bij jullie, fijn geholpen!

Snel en netjes

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

Helaas de verkeerde maat gekregen

Doordat ikzelf niet aan de binnenkant van de riem heb geleken heb ik een paar gaatjes erbij gemaakt omdat de riem veel te groot was en hem daardoor niet kon ruilen voor de juiste maat. Maat 100 i.p.v. 85.

Vlot en fijne communicatie!

Hele mooie winterschoenen bestelt bij jullie online. Veel en vlotte communicatie vanuit jullie na bestelling. Ik werd goed op de hoogte gebracht van mijn bestelling. Schoenen waren mooi verpakt en alles was zoals op de foto. Heel erg blij mee!

Goede kwaliteit in alle opzichten

Mooie merken, daar houd ik van😊 Eén puntje: als een item niet meer op voorraad is, is het fijn als dat item niet meer in de webshop wordt gepresenteerd. Voorkomt teleurstellingen bij bestellen.

Shuz maakt mijn verwachtingen volledig waar!

Bij Shuz vindt je exclusieve footwear die net even anders is tegen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Super sneakers

Hele fijne sneakers van Via Vai en Shuz heeft super snel opgestuurd en heel netjes verpakt. Ben er super blij mee. Echt een aanrader om iets via Shuz te bestellen wie hun webshop als er geen winkel bij je in de buurt zit, als in mijn geval.

Snelle bezorging

Schoenen waren goed ,alles klopte. Prijs was ook uitstekend!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk