Snelle levering, tergend langzame terugbetaling.

Schoenen besteld, twee dagen later binnen. Helaas toch niet zo leuk, maar dat kan gebeuren als je online shop. Een maand geleden terug gestuurd en nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Slechte service

Verkeerde schoenen geleverd ten opzichte van bestelling. Fout werd over de schutting gegooid bij het schoenenmerk en ik moest de schoenen maar terug sturen en dat was het...want de schoenen waren uitverkocht. Waar de fout ligt interesseert me niet, die logt in ieder geval zeker niet bij mij en ik krijg niet eens compensatie, geen excuses. Vind het echt mega slecht! Ik koop dus ook nooit meer iets bij jullie!

Heel slecht

Filiaal Haarlem onprofessioneel personeel..niet duidelijk en onbeschoft..op mijn feedback zei een Prisicilla..dan moet he maar niet in een webshop kopen! Manager ook bijzonder onbeschoft en totaal geen gevoel voor service.. hoog tijd voor een marketingcursus..Marloes van de Shuz webshop was wel servicegericht..ik koop nooit meer iets bij Shuz!

Zeer goede prijs, snel geleverd en makkelijk opgehaald in winkel

Snelle levering en perfect!

Altijd vlotte levering

Prima site om schoenen te bestellen. Na bestelling worden deze vlot geleverd.

Via internet bestelde schoenen, afgehaald in de winkel in Hoorn. Prima service en heel vriendelijk personeel.

Fantastische service

Was niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen, dus heb ik mijn schoenen via de webshop besteld. Snelle levering, goede service.

Ik werd gewoon goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gewoon goed

Gewoon goed

Gegaan zoals het hoort. Alleen de bezorging door postnl was slecht. Eerst was ik zogenaamd niet thuis. Daarna kwamen ze wel maar was het pakket open gemaakt. Gelukkig was alles nog oke.

uitstekend

uitstekend

Mooie collectie, duidelijke foto’s Snelle levering

Oké.

Voldeed geheel aan m'n verwachtingen zoals ik gewend ben van SHUZ. Mooie en kwalitatief goede schoenen. Wederom tevreden klant!

Zoals het hoort!

Goede service, snelle levering en mooie producten

tevreden!

Prima service. Lekker snel.

Bestelling op tijd

Mijn ervaring was zeer positief

Snelle levering en keurig verzorgd!

Uitstekende levering

Een paar leuke Steve maddens in de uitverkoop kunnen scoren! Binnen een paar dagen waren ze op het afleverpunt. Erg tevreden over de afhandeling

Totaal probleemloos

Prima eerste ervaring, hele proces van bestellen, betalen en leveren naadloos en snel.

Positief

Vlot geregeld, bezorgd en gecommuniceerd.

Snelle en uitstekende service

matig

Ik had via de website 6 paar schoenen besteld. Vervolgens heb ik een mail ontvangen dat mijn bestelling was bezorgd in Wassenaar. Toen ik bij de winkel kwam, bleek dat er maar 1 paar schoenen was bezorgd. Na een paar dagen heb ik naar de winkel gebeld. Ik dacht dat zij een fout hadden gemaakt. In de mail staat namelijk alleen dat mijn bestelling is bezorgd. Toen bleek dat er inmiddels nog 3 paar schoenen klaar stonden. In de winkel bleek dat het in totaal 5 paar schoenen waren die ze hadden ontvangen. Conclusie: hele onduidelijke informatie ontvangen over bezorging van de schoenen.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk