Ich kaufe gerne meine Schuhe bei Shuz, immer gute Auswahl, Bestellung online lauuft auch immer einwandfrei. Danke.
De schoenen zelf zijn minder, er ontstaan grote plooien in het suede. Wat ik normaliter niet gewend ben van Santoni. Maar helaas kan ik ze gedragen niet meer retourneren natuurlijk.
Ik heb 3 keer een bestelling via de SHUZ webshop gedaan. 3 keer is de bestelling geannuleerd door SHUZ. Ging om schoenen in de uitverkoop. De 1e keer zag ik de schoenen die ik had gekocht later gewoon weer beschikbaar.....nadat ik ze voor de 2e keer had gekocht werden ze wel geleverd........... Bij de 3e bestelling heb ik ondanks een vraag zelfs nog geen automatische retour storting van mijn betaling ontvangen. Zelfs daar moet ik achteraan.....
Fijne schoenen. Jammer dat het vijf dagen duurde voordat ik ze binnen had. Terwijl er was beloofd binnen twee dagen. Elke dag schoof de bezorging een dag op. Ik dacht: ik heb betaald maar krijg ik de schoenen wel geleverd.
Beste Gerda, Bedankt voor uw review. Door de SALE kan het voorkomen dat de bezorging langer duurt dan dat u van ons gewend bent. Excuses voor het eventuele ongemak. Wij wensen u alsnog veel plezier met uw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Zeer slecht.
Beste Wendy, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Zou je ons meer willen vertellen over jouw ervaring? Met vriendelijke groet, Thom SHUZ
Schoenen besteld, betaald en bevestiging ontvangen. Na ruim 1 week verder niets te hebben vernomen mail gestuurd. Bleken de schoenen niet leverbaar. Is niet acceptabel dat dit zo lang duurt.
Het enorme verschil in maat met andere courante merken doet mij kiezen voor een ander platform. De schoenen vertonen gebruiksporen De retoursticker is niet aanwezig
Beste Sarah, Wat jammer dat je niet tevreden bent over ons! Maten kunnen inderdaad per merk verschillen. Op onze website vindt u dan ook een lijst met per merk hoe deze vallen. Het kan natuurlijk voorkomen dat de ene schoen wat groter/kleiner valt dan de andere. Wij hopen dat het je, ondanks het ontbreken van een retourformulier, inmiddels is gelukt om de schoenen te retourneren! Met vriendelijke groet, Thom SHUZ
Iets langere wachttijd dan op de site vermeld stond, maar verder correcte afhandeling.
Beste Marco, Bedankt voor de positieve feedback! Met vriendelijke groet, Thom SHUZ
heel goed.
Beste O, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Prettige mensen Schuz gouda
Beste Bonette, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Fijne service en jullie hebben prachtige stijlvolle schoenen . Ik kan altijd bij jullie slagen . Ben zeer blij met jullie web shop , heb zelf namelijk weinig tijd om te winkelen . Bedankt .
Hi Erwin, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze webshop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Het product is wel langer onderweg dan tegenwoordig gebruikelijk.
Beste Paul, Bedankt voor uw review. Door de SALE kan het komen dat producten iets langer onderweg zijn dat dat u van ons gewend bent. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
top!
Beste Carine, Bedankt voor uw review. Veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Duurde aantal dagen voordat pakket kon worden opgehaald bij Shuz winkel. Verzending via "de buren" van DHL zou handig zijn voor werkende klant. Verder helemaal tevreden!
Beste Jolanda, Bedankt voor uw review. Wij zullen uw feedback mee nemen om onze service te verbeteren. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Een fijn merk schoenen. Het laten leveren in de winkel vind ik persoonlijk wat lang duren. Dat zou ik niet snel aanbevelen
Beste Nicole, Bedankt voor uw review. Wij zullen de feedback gebruiken om onze service te verbeteren. Veel plezier met uw nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
“Vroeger” ging ik altijd met een euforisch gevoel naar toen nog Schmidt, maar dat is wel een beetje verdwenen.... waarbij ik nooit schoenen online kocht, ben ik daar nu wel aan begonnen omdat ik het verschil niet meer beleef. Ik loop in de winkel wat doelloos rond, want he schoenen genoeg, maar ook weer niet, heb het idee dat men het heel druk heeft, dus geen blik waardig. Totdat een “oudere” dame binnen komt en daar is de hulp.... voor haar. Is dat een generatie ding, is het een don’t judge a book on his cover? Ik vind dat jammer, zeker in een tijd waar real life shoppen niet zo gewoon meer is. Mijn advies: koester je klanten. Registreer de aankopen per klant, maak een bestand aan (waar dat vroeger altijd gevraagd werd is mij dit de afgelopen 5 paar niet gevraagd), zorg dat winkelen een beleving wordt en dat jong en oud jullie winkel weet te vinden.
Positief
Beste Arianna, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Goede overzichtelijke site ,snelle bezorging 👍🏻
Beste Lia, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Bestelling kwam snel binnen. Alleen wel in 2 etappes.
Beste Bas, Bedankt voor uw review. Doordat wij vanuit de winkels leveren, kan het voorkomen dat een bestelling in 2x wordt uitgeleverd. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Zoals iedere bestelling, Goed verzorgd, snelle levering.
Beste Marianne, Bedankt voor uw review. Veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Op tijd geleverd volgens planning, het product voldeed aan de verwachting !
Beste LC, Bedankt voor uw review. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Goede prijs-kwaliteit en snel geleverd!
Beste Nicole, Bedankt voor uw review. Veel plezier toegewenst met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Prettige website, goede prijzen.
Beste Chantal, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Beste Lida, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ
Snelle levertijd en op te halen in Hoorn op de Grote Noord.
Beste Anja, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Tara SHUZ