Snel geleverd! , retour voorwaarden zijn echt klantvriendelijk

Levering nar andere winkel duurde wat lang maar verder prima’

Eerst gekozen paar uitverkocht Geld keurig geretourneerd Tweede keuze netjes bezorgd met 10 € korting

geretourneerd, maar toch goed

Bestelde sneakers geretourneerd voornamelijk omdat op de site stond kleur wit terwijl in werkelijkheid ze duidelijk offwhite/gelig waren. Retourproces goed geregeld daarom zou ik wel weer opnieuw bij Shuz bestellen.

Heel tevreden over schoenen en over Shuz!

Zowel de online bestelde schoenen van Via Vai, als de instappers van Si, die ik in de winkel vond, zijn van goede kwaliteit en hebben een prima pasvorm.

Goede snelle levering.

Vlotte en correcte afhandeling

Al een aantal keren online besteld maar ook in de winkel in Amersfoort. Daar wordt je vriendelijke geholpen maar op de site staat meer. Vooral sale. Mooie duidelijke site en eenvoudig te bestellen. Ik raad daarom ook beiden aan.

Weer fantastische schoenen, nu zelfs op mijn vakantieadres!

Super goede service en snelle levering. Deze keer heb ik de schoenen op mijn vakantieadres laten afleveren. Helemaal top!

Netjes geleverd

Prima bezorging, schoenen zien er prachtig uit.

Snelle en correcte levering !

De bestelde schoenen waren correct verpakt in een doos. En de levering was op tijd.

Ging snel

Prima website !

Snelle levering, veel keus!

Mooie merken, snelle levering.

De site is soms wat ontoegankelijk. Bij het terugklikken verdwijnen ook de filters, erg onhandig.

Blij met mn schoenen

De schoenen werden zoals verwacht op tijd en prima verpakt bezorgd.

Altijd zeer vriendelijk geholpen

Prettige zaak, mooie schoenen

Perfect, heel blij met schoenen.

Heel blij.

Goede ervaring

Goede ervaring gehad, mooie prijs voor de schoenen betaald, snel geleverd en vriendelijke service toen ik de schoenen kwam ophalen.

Heel goed snelle levering ook bij ruiling

Van bestelling tot ontvangst uitstekend de status te volgen.

Wat fijn geregeld was dat ik mijn bestelling die thuis afgeleverd zou worden kon veranderen in ophalen bij een aflevering. Bestelling was van begin tot eind goed volgbaar.

Super !

Snelle levering, bij retour geen problemen en een mooie keuze uit fantastische merken. Mooie overzichtelijke website. Top

Snelle levering en goede kwaliteit

Tevreden

Aankoop voldeed aan mijn verwachting

Betrouwbare site snelle levering

Prima in een woord

Uitstekende service, prima schoenen

Uitstekende service, prima schoenen

Snelle service. Overzichtelijke webshop

Was op zoek naar deze schoenen, alleen nog verkrijgbaar bij deze shop.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk