Top,

Goed product voor een leuke prijs.

Matig

Duurt 10 dagen voor dat ze binnen waren

nna lang wachten, bevestiging, blijkt schoen niet leverbaar

schoen besteld, in proces, bevestiging, wachten, navraag niets aaan de hand, wachten, navraag, is schoen kwijt en niet meer leverbaar.

Geweldige schoenen

Jullie assortiment is helemaal geweldig, goede inkoop😀, Ik vind het jammer dat bij meerdere paren online dit apart verzonden word en dat het niet naar een pakjegemak-punt post.nl verzonden kan worden, veel gedoe om het alsnog later op te halen nadat ik niet thuis was( fulltime job). En in verschillende pakketten. Anders zou ik jullie helemaal geweldig vinden

Leuke overzichtelijke shop

Goede keuze en scherpe prijzen

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen!

Heb in juli al een bestelling geplaatst en betaald, maar nog geen bericht gekregen dat de schoenen in Enschede- Shuz zijn aangekomen. Heb in de eerste week bij de winkel geïnformeerd of de schoenen waren aangekomen. Nog niet dus, en ik moest de mail afwachten. Hoop dat ik bericht krijg over de voortzetting. Anke van der Sluis

Snelle levering voor een goede prijs.

Te lang wachten

Schoenen besteld, zouden in filiaal Borne op voorraad zijn. Bleek niet juist. Ze moesten elders vandaan komen. Nu een week verder en nog geen schoenen...

Ok

Ok

Ruime keus in winkels en via internet

Mooie merken, fijne winkels en goede sortering!

ontevreden

paar schoen van Peter Kaiser besteld, toen deze aankwamen was er duidelijk op gelopen, en zat er een loopvouw in het bovenleder. Hierover gebeld, mij werd verteld dat deze schoenen er niet meer in maat 39 waren, en dat ik ze terug kon sturen. Omdat ik deze schoenen bij een jurkje gekocht had,(qua kleur) wilde ik ze perse hebben. Ik keek op de website, en nu waren de schoenen ook nog eens extra afgeprijst. Ik heb het gevoel gedragen schoenen gekocht te hebben, en daar ook nog eens de hoofdprijs voor betaald heb. Ik zal NOOIT meer schoenen kopen via de webshop.

Snel en goed

Eerste paar besteld was niet meer te leveren! Dit mailde ze mijn echt super snel met een korting’s code er bij. Echt super!!

geen bevestigings email ontvangen en duurde lang voordat ik telefonisch contact had over de levertij

na bestelling geen email ter bevestiging ontvangen. Na een paar dagen gaan mailen, na lang wachten email terug. Daarna nog niets. Weer eens gaan bellen, geen contact. Volgende dag weer gebeld, wel contact maar aarzelende antwoorden. En na bestelling 1 week levertijd. is lang voor bestelling binnen Nederland. Ik zou Shuz aanbevelen door de grote collectie schoenen maar er wel bij vermelden dat de levertijd lang is.

slecht

Ik heb twee paar schoenen in twee maten besteld , dus vier paar schoenen. Ik heb gekozen om de schoenen naar winkel in Beverwijk te sturen. Ik hoorde niet of de schoenen waren aangekomen, dus ben ik gaan bellen. 1 paar in twee maten waren aangekomen , maar andere paar in twee maten niet. Zou geregeld worden. Ik heb bericht gekregen dat ze naar Beverwijk gestuurd zouden worden, maar tot op heden heb ik niet gehoord of ze daar aangekomen zijn.

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Vlotte service

Pakje was verdwenen op de doorgestuurde trackinglink van postnl. Maar na een mailtje aan shuz, meteen antwoord terug en zij hebben het nagekeken.

Zoals altijd een prima ervaring.

Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden waar je bestelling is. De levertijd is bijna altijd binnen een paar dagen. Ik ben heel tevreden.

Heel goed.

Twee paar schoenen besteld keurig in de winkel bezorgd!

Verzending duurde lang en er zat een dikke plooi in de sneakers voor, dus ondraagbaar.

Ik heb een slechte ervaring, maar dat kan ook domme pech zijn. Deze sneakers die ik geleverd heb gekregen hadden nooit verstuurd mogen worden.

Goede vlugge levering

Fijne schoenen

prettig dat het zo verliep en dat ik ze kon ophalen bij de winkel en daar even kon overleggen

Goede zaak

Snel en keurig artikel ontvangen.

Mooie schoenen en prima service

Goede aanbiedingen in de sale en efficiente bestel- en bezorgservice.

Slecht

Uggs schoen niet leverbaar in mijn maat. Geld netjes terug. Aangegeven dat mijn maat nog steeds te bestellen is. Antwoord is dat de voorraden niet adequaat bijgehouden kunnen worden. Nu, een week later nog steeds niet.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk