Zeer slecht webshop en nog geen geld retour

Vorige week via de website schoenen gekocht en betaald. Volgens de webshop waren de schoenen voorradig. 2 dagen na de bestelling kreeg ik een mail dat de schoenen er toch niet waren.. Nu dagen later heb ik nog steeds mijn geld niet terug (170 euro!!)... Mijn advies, bestel hier niet.... Doe je dit wel, ga er dan niet vanuit dat je je schoenen krijgt en gebruik in ieder geval Afterpay....

Klant vriendelijkheid volstrekt beneden niveau,onbeschoft zelfs!!

Schoenen aangeschaft voor 150 euro welke binnen 3 dagen uit elkaar vallen, Wanneer ik vraag of hier een oplossing voor is wordt ik dusdanig afgeblaft dat ik duizelig wordt van ontzetting. Ik zou de schoenen zelf "verwoest" hebben. De betreffende verkoopster heeft mij en bij navraag ook anderen beledigend toegesproken en als half dement uitgemaakt. Ik zal de Directeur Chris Thijl hierop aanspreken en verwacht een normale service met een verkoopster die over communicatievaardigheden beschikt. Dit in tegenstelling tot de persoon die ik vandaag op 2 juni 2019 mocht ontmoeten. Ronduit schandalig!! Wordt vervolgt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Krijg een kortingcode van 25 euro omdat mijn betaalde schoenen niet geleverd kon worden..

Als ik schoenen met bijpassende/bijhorende riem van Floris van Bommel bestel en de schoenen zijn niet leverbaar meer die ik overigens al wel had betaald dan heb ik ook niets meer aan mijn riem die al wel onderweg naar mijn huis is gestuurd.. Had op z'n minst een berichtje of telefoon verwacht zodat ik de order kan annuleren, het is alsof je een auto hebt gekocht zonder wielen omdat ze achteraf niet geleverd kon worden.. Wat heb ik aan mijn auto zonder wielen die alsnog geleverd wordt..?????

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Helemaal eens met laatste recensie. Hier precies hetzelfde. Schoenen besteld. Na een week niks gehoord te hebben zelf aan de bel getrokken en de schoenen blijken niet geleverd te kunnen worden. Bestelling door Shuz geannuleerd. Nogal onbetrouwbaar dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede webshop! Snelle acurate beantwoording vd mails

Service in de winkel bij ophalen vd bestelling

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering. Schoenen in winkel opgehaald en gepast. Deskundig en vriendelijk geholpen. Doos kon in winkel achterblijven.

Service niveau vasthouden in de toekomst. Is onderscheidend tov van webwinkels

• Communicatie

Pluspunten

Schoenen pasten niet, retour gestuurd. Afhandeling perfect en snel verlopen.

• Communicatie

Pluspunten

zeer positief, goede afhandeling bij retour

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie schoenen en een goede service!

Ga zo door!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel, duidelijk en gewone fijne webshop!

Ik heb nog geen verbeterpunten

• Communicatie

Pluspunten

Er word helder en duidelijke gecominuceerd, altijd vriendelijke mensen

De levering zou iets sneller kunnen. Ik laat het altijd in de winkel bezorgen maar dat duurt wel echt lang als je andere bedrijven er naast houd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie collectie schoenen. Goede service en levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goed geholpen aan de telefoon

wel track en trace aangeboden maar i.v.m. eigen vervoer naar filiaal wordt ditniet gebruikt, zonder aankondiging. Ook geen mailtje ontvangen van filiaal dat artikel aangekomen is.

• Communicatie

Pluspunten

Goede merken, mooie items, in de sale aantrekkelijke aanbiedingen. Overzichtelijke website, ik kan er snel een product op vinden. Heel fijn dat gekozen kan worden om bestelde producten in een Shuz winkel naar keuze af te halen. Er hoeven dan geen verzendkosten betaald te worden. Bijkomend voordeel vond ik tevens dat ik hierdoor de stressveroorzakende pakketdienst van PostNL kon omzeilen, die geregeld pakketten dagen te laat bezorgt dan wel zoek maakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze reageren op mijn berichten.

Eerst de voorraad op orde brengen en dan het product aanbieden via de webshop, Als iets niet in orde is met de bestelling dan actie ondernemen en het niet op zijn beloop laten.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

helder en transparante communicatie zowel op website als in mailverkeer.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke mailings en niet teveel mailings/spam. Website werkt ook makkelijk. Ik was in de winkel en hier was mijn maat niet beschikbaar, de dames hebben gelijk in het systeem gekeken en de schoenen toegestuurd.

Het verschil in personeel op de winkelvloer. Samen maak je een team, maar het team waar ik door ben geholpen was er een soort spanning tussen een introvert en extravert persoon. De ene was te overheersend welke de ander ondersneeuwde. Dit staat buiten mijn bestelling via de website welke perfect ging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website en communicatie.

Beloofde bezorgdatum werd niet gehaald. Maar daar werd wel vroegtijdig en goed over gecommuniceerd.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie, Wat ze zeggen komen zee ook na. Positief bedrijf met goede producten

Snellere levering.

Breestraat 22