Pluspunten
Duidelijk
Verbeterpunten-
Dank voor de positieve recensie Luka! Groetjes, David Team - SHUZ.nl
Pluspunten
Keurig verzorgd, correct op tijd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Misschien een tip; kaartje erbij hoe de schoen het beste behandeld kan worden met bijv 10% korting op behandelproducten.
Dank voor de positieve beoordeling en de tip Jannie! Groetjes, David Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling Roos! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Heb een klacht met filmpje gestuurd was om gevraagd nooit weer iets van gehoord nooit reactie terug gehad valt me erg tegen
Beste Marieke, We hebben overal gezocht, maar kunnen niks terugvinden m.b.t. uw filmpje. Wel dat we die van u zouden ontvangen. Ik vermoed dat het filmpje nooit is aangekomen. Wellicht is de mail gebounced. Zou je het filmpje via wetransfer.com naar [email protected] willen sturen? Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank Karin voor de mooie score! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Een week na aankoop van mijn schoenen, nam ik met een klacht contact op met Shuz. De klacht is op een heel zorgvuldig, correcte wijze in behandeling genomen en zeer correct opgelost. Complimenten!
Dan voor de positieve beoordeling! Groetjes David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering. En makkelijk retourbeleid
VerbeterpuntenGeen
Super om te horen Marlou! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering artikelen en mocht product niet goed zijn dan snelle afhandeling retour plus terugbetaling.
Fijn om te horen Christina! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site. Makkelijker retouren. Ideaal dus!
VerbeterpuntenDe bijverkoop van bijvoorbeeld onderhoudsmiddelen zou online ook beter aangeboden kunnen worden. Ik onderhoud mijn schoenen altijd goed, en als mijn beschermende spray op is koop ik een nieuwe als ik daar in dr winkel aan herinnerd word. Misschien zou dit online ook een optie zijn? Voor jullie goede verkoop, voor mij geen lege flesjes in de kast ;)
Dank voor de uitgebreide recensie Sharon! En goede tip! Die nemen wij zeker mee! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling Nathalie! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering, normale verpakking (gewoon passend), prettige site
VerbeterpuntenNiet
Leuk om te horen Marit! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie foto’s op de site, die overeeenkomen met de geleverde schoenen + snelle levering
Super om te horen Ineke! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve recensie karin! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site.
VerbeterpuntenPrijzen zijn soms erg hoog
Super om te horen Jolanda! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
snellere levering via de webshop
Dank voor de positieve beoordeling! Normaliter gaat de levering snel. Hoewel wij tijdens de sale soms niet tijdig kunnen leveren. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Super snelle levering, en een ontzettend mooie collectie
Dank voor de positieve beoordeling Annet! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Het zou prettig zijn als je op de website al kunt zien dat bepaalde producten niet meer te verkrijgen zijn. Ik heb nu twee keer gehad dat ik een bestelling had gedaan die een dag later weer werd gecanceld. Voor deze gecancelde bestellingen kreeg ik alsnog gewoon een rekening. Ik heb Shuz moeten contacten om er zeker van te zijn dat ik deze niet hoefde te betalen, want het was een betaling via Klarna.
Vervelend om te horen dat ons assortiment niet synchroon liep met ons voorraadsysteem. Wij zijn continu bezig om dit aspect te optimaliseren. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Steeds weer een zeer vlotte levering en op vraag een PDF-factuur met gevraagde info mogen ontvangen. Meermaals aankopen gedaan, doe het zo weer.
Verbeterpuntengeen
Super om te horen Carl! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie website. Zeer veel keus. Goede kwaliteit. Zeer snelle levering!!
Dank voor de positieve beoordeling Karin! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Geen gebruikte schoenen meer sturen, de schoenen waren helemaal zwart van het lopen aan de onderkant. Ik heb ze eerst helemaal schoon moeten maken
Dat is vervelend om te horen. De kwaliteitscontrole is schijnbaar niet goed geweest. Excuses daarvoor. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
helaas alles retour, zonder problemen
Dank voor de positieve beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Goede service wanneer de schoenen niet passen, mogen ze gratis retour.
Leuk om te horen Linda! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie collectie, goede service en makkelijke website!
Fijn om te horen Anneke! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie site, eenvoudig in gebruik!vlotte levering, indien nodig gratis retour.Gratis verzending,zelfs voor den Belg
Leuk om te horen Hilde! :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl