Pluspunten
Schoenen Besteld en die kwamen snel binnen goede maat goede service!
Super om te horen Ilona! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Voor mij is Shuz zoals een webshop moet zijn. Fijne website, duidelijke communicatie en snelle verzending van de artikelen. Ook de retour mogelijkheid is efficiënt, als klant zijnde wordt het je niet moeilijk gemaakt om een artikel te kunnen retourneren. Dit alles bij elkaar is voor mij een reden om vaker artikelen te bestellen!
Wat een fijne recensie Cindy! Dit doet ons zeer goed! :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Zowel in de winkel in Enschede als via de webshop goed geholpen. Medewerkers in Enschede zijn vriendelijk en behulpzaam. Zij weten van kwaliteit van de producten
Verbeterpunten-
Super om te horen Nicole! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snel bezorgt, juiste artikelen
VerbeterpuntenMag wel iets goedkoper om het aantrekkelijk te maken
Dank voor de positieve beoordeling Erik! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle afhandeling—
Verbeterpunten-
Fijn om te horen Arjan! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
VerbeterpuntenGeen perfecte sevice
Dank voor de positieve score Carla! Graag horen we wat er beter kan aan onze service. Dat kan naar [email protected]. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Vlotte levering, mooi verpakt, mooi assortiment, niet te standaard.
VerbeterpuntenPS voor de eventuele uitslag van de prijs.......ik heb geen FB.
Dank voor de positieve beoordeling Marie-Louise! We gaan je verbeterpunt intern overleggen. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Overzichtelijk site en snelle levering. Ook word je netjes op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Ook de samenwerking met Klarna (achteraf betalen) is prima geregeld.
Dank voor de mooie woorden Jolanda! Veel plezier met je nieuwe winterboots! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snel bezorgd
Dank voor de positieve beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering. Mooie site met goede productomschrijving. Veel keus.
Fijn om te horen Lianne! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Na gebeld te hebben met filiaal leiden over de voorraad vertelde deze mij dat er nog maar 1 paar in mijn maat voorradig waren dus snel in het online winkelmandje gedaan, zeer blij met deze mooie laarzen.
Super om te horen Anouscka! Veel plezier met je laarzen! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snel, duidelijk
Dank voor de positieve recensie Caro! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Goede website om de schoenen te bekijken.
VerbeterpuntenGeachte heer/mevrouw, het is nu al een aantal keren voorgekomen dat ik schoenen bestel, bevestiging krijg van de bestelling, bestelling betaal en vervolgens niets geleverd krijg, of een deel van de bestelling geleverd krijg met de mededeling wat er nog nagestuurd wordt. Vervolgens hoor ik niets meer en ga na ongeveer een week hierover telefonisch contact opnemen. In dit gesprek wordt mij dan verteld dat er uitgezocht wordt waarom er nog steeds niet geleverd is en de ene keer wordt er dan direct gezegd dat er niet geleverd kan worden en de andere keer word ik teruggebeld met de mededeling dat er niet geleverd gaat worden. Reden: Er is iets niet in orde of misgegaan. Mijn conclusie is dat de website niet goed werkt en bestelde schoenen niet direct uit de voorraad worden gehaald als ze besteld en betaald zijn. Een en ander zorgt voor ontevredenheid en komt gewoon te vaak voor. Tip? Neem contact op met de makers van de website van de Bijenkorf. Als Diamond Card klant heb ik genoeg ervaring om deze tip te durven geven. Met vriendelijke groeten, J.M.Jalink-Kwak
Vervelend dat u geen goede ervaring bij ons hebt gehad met bestellen. Wij leveren vanuit onze (20) winkels en niet vanuit een centraal magazijn. Ons winkelpersoneel handelt de bestellingen in de winkel af. Zo kan het voorkomen dat er tijd tussen het moment van bestellen en het moment van verwerken zit. Ook kan het voorkomen dat meerdere bestelde schoenen niet uit dezelfde winkel komt, maar uit verschillende winkels. Dit komt vaker voor aan het einde van de sale, omdat de laatste paren dan weggaan. Wij doen er alles aan om dit proces te verfijnen en te versnellen. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
persoonlijke benadering in de winkel. Afhandeling mankementen. Goede service. Mooie collectie!
VerbeterpuntenBij sommige verkopers krijg je aomds het idee dat ze zeggen dat het erg mooi staat om extra te verkopen. In plaats van gericht op meedenken waar je echt naar op zoek bent / behoefte aan heb.
Super om te horen Cerise! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Verbeterpuntende veters van een paar schoenen waren beschadigd; het terugstorten van geld, ook bij het retour brengen naar de winkel neemt enkele dagen in beslag.
Dank voor de positieve beoordeling Hugo! We nemen je verbeterpunt mee in onze interne evaluatie. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Je wordt goed geholpen! Zeer behulpzaam als er vragen zijn bijvoorbeeld.
Super om te horen Julia! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Automatische bevestiging van je bestelling en betaling
VerbeterpuntenOp zondag 26-8 schoenen in de uitverkoop besteld. Levertje binnen 3 werkdagen staat er. Helaas op woensdag 30-8 nog steeds niks vernomen dan alleen automatische bevestiging van bestelling en betaling. Om die reden zelf een mail gestuurd. Daarna ineens een automatische berichtgeving dat mijn schoenen niet meer voorradig waren. Ik snap dat het met de uitverkoop snel gaat, maar dit vind ik slecht van een webshop. Zorg dat je voorraad op orde is en wanneer iets niet voorradig is direct communiceren. Een webshop is een fulltime bezigheid, ik heb echter het idee dat ze erbij doen.
Jammer dat je dit zo ervaren hebt Fieke! Wij doen ons uiterste best om de klant een goede ervaring te geven. Helaas is dat nu niet gelukt. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
- Goede service - Verstand van de producten die ze verkopen
Verbeterpunten/
Fijn om te horen Manon! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
-Interessante collectie heren schoenen -Vlotte afhandeling
VerbeterpuntenEen klein puntje: de zoek functie in de app zou nog iets gebruiksvriendelijker kunnen, zeker tijdens de sales periode
Dank Michel voor de positieve beoordeling! Wij nemen je verbeterpunt zeker mee :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling naamgenoot! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Vlot geleverd. Adequate hoeveelheid informatie. Verkeerde maat geleverd maar terugzending geaccepteerd.
VerbeterpuntenChecken of de juiste maat die is aangegeven op de doos overeenstemt met de maat in de schoen
Goed om te horen dat het uiteindelijk goed is opgelost Tjerk! Vervelend dat per ongeluk de verkeerde maat in de doos is gegaan. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
snelle service gelijk goed overzicht.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Super om te horen Silvia! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling Ineke! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
snelle afhandeling, goede verpakking
Verbeterpuntenbeter de maten aangeven: 1x iets terug gestuurd omdat maat 7.5 werd gestuurd waar ik maak 7 had besteld. Ook de voorraad moet beter worden bijgehouden. Nu enkele dagen na een bestellingsbevestiging moeten vernemen dat artikel was uitverkocht.
Wij werken continu aan verbeteringen voor de website en de automatisering tussen onze voorraad in de winkels en hoe deze staat aangegeven op onze website. We nemen je verbeterpunten dan ook zeker mee. Alsnog bedankt voor de positieve beoordeling Fred! Groetjes, David - Team SHUZ.nl