Pluspunten

zeer snelle levering mooie site.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snelle levering en acuraat

geen

• Communicatie

Pluspunten

Altijd goed geholpen. Goed bereikbaar. Goede service. Aparte schoenen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Overzichtelijk aanbod, mooie merken, snelle levering, goede service (teruggave geld).

Tot op heden geen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snel, correct, alles netjes verpakt

Nog geen problemen ondervonden, so keep up the good work

Pluspunten

goede hulp

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snelle service ook op retouren

Pluspunten

Goede website, vriendelijk personeel in de winkel (Alkmaar).

Snellere en betere afhandeling van de retouren. Ik heb uiteindelijk ruim 1,5 week op mijn geld moeten wachten, nadat ik meerdere keren zelf heb moeten bellen met de Klantenservice.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Schoenen waren te groot, omgeruild in de Winkel Alkmaar. Zeer vriendelijk geholpen. Goede beschikbaarheidsinformatie welke winkel de maat op voorraad had

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

De site is up to date! Heel fijn. En ook overzichtelijk. Winkel is erg mooi en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Groot assortiment mooie schoenen en aanverwanten. Ik kom er altijd en graag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Als mensen een klacht hebben neem deze dan serueus en handel het netjes af.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Vriendelijk, goeie kwaliteit

Niets, alles is perfect.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Website en levering gaan goed

Bij retour in de winkel verloopt het slecht. Medewerkers onvriendelijk en laten website klanten staan vinden ze lastig. (Onfatsoenlijk gedrag) je koopt voor 300 euro schoenen en dan wordt je eigenlijk niet geholpen als je in de winkel terug komt.

• Communicatie

Pluspunten

Alles perfekt geregeld.

Pluspunten

Heb zelf groothandel, klanten service leveren zoals je dat zelf zou willen, bij Shuz het geval! Zelfs het plakrandje om de doos goed dicht te kunnen maken in geval dat je wilt retourneren! Bij vele webshops altijd gedoe om dicht te krijgen!

Gewoon doorgaan!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Bestelde schoenen waren te groot, ruilen was geen probleem en is goed verlopen.

Pluspunten

Correcte levering volgens afspraak.

Geen aanbevelingen

Pluspunten

omdat de verkeerde schoen was geleverd werd na retour zending het geld inclusief de bezorgkosten, snel en netjes teruggestort. ook tel. kontakt met klantenservice als positief ervaren, ze belde zelfs terug, echt heel netjes.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Er is veel keuze, de website is erg duidelijk, en de prijzen zijn erg concurrerend! Bestellen gaat gemakkelijk en de producten worden binnen enkele dagen bezorgd.

In geval van retournering heeft de koper 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd blijkt in te gaan vanaf de áánkoopdatum, dus niet de datum van levering. Hierdoor was ik bijna te laat, aangezien dit normaliter vanaf de datum van levering is. Daarnaast heb je steeds een dag minder bedenktijd als je niet thuis zou zijn voor de levering, of door de wekelijkse dag dat de post niet levert. Ik zou het persoonlijk als prettiger en transparanter/duidelijker ervaren als dit zou worden aangepast.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie producten, Snelle correcte levering. Zeer vlotte retourverwerking en terugbetaling.

Pluspunten

Veel keus, mooie merken en goede service

Jammer dat niet gratis is

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website, snel geleverd en netjes verzonden.

Ik wilde de retourpakketten terugbrengen bij PostNL ivm verkeerde pasvorm en maten, maar zag dat dit ook in de winkel in Beverwijk mogelijk was. Dat heb ik gedaan, maar dit bleek aldaar behoorlijk omslachtig te werken waardoor ik erg lang moest wachten. Bovendien was de medewerkster die mij hielp erg geïrriteerd door de administratie die erbij kwam kijken en reageerde behoorlijk onbeschoft en onklantvriendelijk naar mij. Ik vond dit een zeer onprettige ervaring, wat ik niet gewend ben bij shuz. De andere medewerksters en de bezorger waren overigens erg vriendelijk. Ik ben altijd erg tevreden over shuz en haar medewerkers en zou een 9 hebben gegeven, maar deze medewerkster haalde mijn in 1e instantie goede ervaringen echt naar beneden.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Een mooie winkel, in mijn woonplaats met vriendelijk personeel.

Meer magnanni schoenen op voorraad nemen in Haarlem.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk