Pluspunten
Zeer snelle levering met prima communicatie betreft verzending en levering.
Fijn om te horen Jantien! :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve recensie naamgenoot! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Vlotte afwikkeling. Goede communicatie over de levering. En Superblij met mijn schoenen!
Super om te horen Evelien! :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle reactie en afhandeling via de chat!
Fijn om te horen Mechteld! :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie collectie, duidelijke beschrijving.
VerbeterpuntenAl twee keer werd een bestelling na betaling toch nog geannuleerd, wegens niet kunnen leveren van de bestelde schoenen. Geld wordt uiteraard teruggestort, maar is toch een week onderweg. Er worden altijd verzendkosten berekend ongeacht het bedrag van de bestelling.
Wat jammer dat het niet gelukt is. We nemen je kritiek mee. De verzendkosten betaal je alleen tijdens de sale en tijdens de reguliere verkoop bij een aankoop onder de 60 euro. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering en goeie service.
Dank voor de positieve recensie! :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, goede service en advies.
Fijn om te horen Kim! :) Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooi divers assortiment en goede snelle service!
Dank voor de positieve recensie! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve recensie Dirk! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Fijn om te horen Anne Marie! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Super mooie kwaliteit! Snelle levering Goede verzorgde verpakking I love iT !! Ik haal graag Mn aankopen op in de winkel en loop dan graag nog even een rondje en meestal score ik dan nog wel iets leuks!
Fijn om te horen Henny! Hier worden wij erg vrolijk van! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
Verbeterpuntenn.v.t.
Dank voor de positieve beoordeling Margreet! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de recensie! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
mooie collectie, snelle levering
Dank voor de beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Correcte info over bestelde order per email. Goede verzending.
VerbeterpuntenZowel nu als verleden jaar een bestelling geplaatst en. betaald waarna de melding kwam dat het product toch niet voorradig is. Geld netjes terug gestort. Maar mijn vraag is alleen: Kan het voorraad overzicht vs werkelijke voorraad niet accurater om dit soort situaties te voorkomen?
Hi Linda, dank voor beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Dat kan zeker en daar zijn wij mee bezig! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering, probleemloze omruiling.
VerbeterpuntenGeen kosten voor toezenden zou fijn zijn.
Dank voor de positieve score Marianne! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie merken en ruime keus aan schoenen. Meerdere betaalmogelijkheden.
VerbeterpuntenIn de uitverkoop bestelde schoenen zijn soms toch nog ineens uitverkocht terwijl je ze al betaald hebt.
Dank voor de positieve beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Achteraf betalen is mogelijk
VerbeterpuntenSneller leveren
Dank voor de beoordeling Kathy! We nemen je verbeterpunt mee. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering, mooie merken, snelle retourenafhanding.
Super om te horen Annette! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Pakket geretourneerd, maar niet bij Shuz aangekomen. Pakket verzender had een verkeerd huisnummer ingetoetst. Onderzoek bij post.nl via Shuz laten instellen, maar duurt lang. Klantenservice van Shuz heeft geregeld dat ik geld - na enkele voorzetten - gewoon terug krijg en dat zij het pakket verder voor eigen risico en rekening afwachten. Super netjes en heel klantgericht gehandeld! (Met dank aan Jantien) Qua bereikbaarheid top. Wordt lekker snel gereageerd.
VerbeterpuntenConsument wellicht beter wijzen op risico’s van pakketverzending. Scherpte begint bij degene die pakket aanneemt en verstuurt.
Dank voor de uitgebreide en positieve beoordeling Bart! Wij nemen je verbeterpunt mee! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke webshop, goed advies over de pasvorm van de schoenen en een leuke blog.
VerbeterpuntenNieuwsbrief personaliseren; ik krijg regelmatig mailtjes met informatie over damesschoenen.
Dank voor de positieve doch kritische feedback. Ik zag dat er iets mis is gegaan in onze database. Vanaf heden krijg je van ons geen damesschoenen meer in je mailbox. Als dat wel het geval is dan horen wij dat graag! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
ik kocht vanuit België. Website is super - aanbiedingen zijn top - had telefonisch contact met de klantenservice en werd correct en duidelijk geholpen.
Verbeterpuntenop 13/02 ontving ik het bericht dat mijn retour goed ontvangen was. Op 22/02 had ik mijn centen nog niet terug ontvangen. Verder moest ik het "verzendlabel" om kosteloos te kunnen retourneren wel eerst aanvragen. Ik kon dit niet via de website op het ogenblik dat ik mijn retour plande. Ik vroeg en bekwam het wat mij toch 16 Euro 40 cent uitspaarde gezien retour zo gratis kon.
Pluspunten
Overzichtelijke webshop met een ruim assortiment.
Dank voor de positieve beoordeling Wilco! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Het eerst gedeelte van mijn bestelling had ik snel in huis!
VerbeterpuntenTweede gedeelte van mijn bestelling duurde iets langer en daar werd niet over gecommuniceerd.
Dank voor de positieve beoordeling Patricia! Groetjes, David - Team SHUZ.nl