Kreeg er nog ‘n persoonlijk geschreven briefje bij de bestelling
Beste Frank, Wat leuk! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Super toffe dr Martens besteld voor een goede prijs. Binnen 2 dagen bezorgd
Mooie collecties met geweldig personeel/service
Beste Pam, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Shuz vind ik een van de klantvriendelijkste winkels die ik ken. Heel prettig om ook eerlijk advies te ontvangen. En nu online met click & collect word ik vriendelijk ontvangen om mijn bestelling op te halen. Keep the Spirit!
Beste Paula ten Bosch, Bedankt voor de complimenten en jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
mijn bestelling werd zeer snel geleverd. het assortiment is ruim te noemen. erg blij met de prachtige tas welke vriendelijk geprijsd was. Jammer dat niet voor verzending de spullen goed geïnspecteerd worden. de tas bevatte een aantal beschadigingen. het zou netter zijn dit vooraf even te vermelden. ik heb de tas even zo goed wel gehouden omdat dit een mooie aanbieding was.
Beste Pat, Bedankt voor jouw beoordeling. Wij zien dat jij hierover reeds contact hebt gehad met onze klantenservice. De door jou bestelde tas is een natuurproduct, waarbij tijdens de verzending lichte krasjes zijn ontstaan, onze excuses voor het ongemak! Wij adviseren jou met een kleurloze crème deze weg te poetsen, zodat jij alsnog veel plezier van jouw tas zult hebben. Met vriendelijke groet, Thom SHUZ
Snelle levering artikel besteld blijkt niet op voorraad en je krijgt 10,00 korting bij een nieuwe bestelling Erg goed geregeld zeker een goede webshop
Beste J., Bedankt voor jouw review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Blij met mijn keuze (laarzen), dus mijn ervaring is sowieso positief, maar bijgevoegde retoursticker zou een retour heel eenvoudig hebben gemaakt.
Best Marianne, Bedankt voor jouw review. Bij de verzending hoort automatisch een retourformulier met retourlabel geleverd te worden. Wat vervelend dat jij deze niet hebt ontvangen, onze excuses voor het ongemak! Je mag in zo'n geval ten allen tijde contact op nemen met onze klantenservice. Zij sturen jou er alsnog graag eentje toe. Wij wensen jou nog veel plezier van jouw laarzen. Met vriendelijke groet, Thom SHUZ
Ik had de schoenen 3 dagen voor kerst besteld en ze zijn nog voor kerst geleverd. Heel blij mee.
Beste Esther, Wat fijn om te horen dat de bestelling op tijd binnen was! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Beste Annemarie, Bedankt voor jouw review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ondanks dat de verkeerde schoenen waren geleverd, werd dit snel opgelost met excuses. De schoenen waren inmiddels afgeprijsd, en dit werd aangepast zodat ik de afgeprijsde prijs moest betalen. Nette service, snelle reacties op mail en klantvriendelijk.
Beste Marcel, Fijn om te horen dat het netjes is opgelost! Bedankt voor jouw review en veel plezier gewenst met jouw nieuwe SHUZ! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Super. Snel en netjes geleverd
Beste Diane, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
De 2 paar schoenen die ik bestelde zaten met zorg verpakt. Het eerste paar had een stuk foam tussen de schoenen zodat ze niet tegen elkaar aan schuren tijdens het versturen. Het andere paar was naast het orgineel omwikkelde papier van het merk, nog extra omwikkeld met hun eigen papier om te zorgen dat ze niet schuiven in de doos. Ook de dozen van de schoenen zijn netjes aangekomen! Wel jammer dat het als 2 pakketjes verstuurd is op dezelfde dag, wat naar mijn idee ook in 1 doos had gekund.
Beste Mieke, Bedankt voor jouw positieve review! Een bestelling wordt verstuurd vanuit onze SHUZ-winkels. Heb je meer dan 1 product besteld? Dan kan het gebeuren dat je bestelling in meerdere delen wordt geleverd. Wij wensen jou nog veel plezier van jouw aankoop. Met vriendelijke groet, Thom SHUZ
Pantoffels gekocht in de sale. Snelle bezorging en mooie luxe verpakking. Was een cadeautje om het uit te pakken. Kwaliteit van de sloffen is ook hoger dan verwacht. Top.
Beste Ronald, Bedankt voor de complimenten en de positieve review. Veel plezier gewenst met jouw pantoffels en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Super snel in huis en erf blij mee ,zou zeker weer opnieuw bestellen bij jullie.bedankt
Beste Stefanie, Wat fijn om te horen dat jij blij bent met jouw nieuwe SHUZ! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Snel verstuurd en heel goed verpakt! Super
Beste A., Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe paar SHUZ en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mooi aanbod, prima prijs en perfect retourproces.
Beste Evert, Bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik moest wel wat lang( 9 dagen) op mijn bestelling wachten maar voor de rest was het heel goed. Ik had een probleempje, ook dat hebben ze keurig opgelost.
Beste Miriam, Wat vervelend dat de bestelling vertraagd was, maar wel goed om te horen dat de problemen netjes zijn opgelost. Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Prachtige warme UGG boots Op tijd geleverd voor een mooi kerst cadeau.
Beste Marlies, Wat goed om te horen dat jouw bestelling op tijd binnen was! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe UGG's en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Schoenen van goede kwaliteit. foto's geven goede weergave en leuke collectie, modieus en actueel aanbod. levering is snel en goed verstuurd.blij met mn nieuwe schoenen
Beste H. Hoving, Wat fijn om te horen dat jij blij bent met jouw nieuwe SHUZ! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe aankoop. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Laarsjes besteld en goed afgeleverd! Precies de maat en prachtige kwaliteit!
Beste Carola, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Heel erg blij met mijn mooie schoenen, en met de snelle levering. Ik kom zeker terug!
Beste Wendy, Wat fijn om te horen dat jij blij bent met jouw nieuwe SHUZ! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Snelle levering in een nette, stevige verpakking!!
Beste Maureen Uitdewilligen, Bedankt voor jouw review! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe paar SHUZ en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Een paar dagen voor Kerst bestelde en toch de volgende dag in huis! En het zijn fantastische laarzen van een uitstekende pasvorm en kwaliteit. Blij met Shuz!
Beste Mirjam, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat jouw SHUZ op tijd binnen waren. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Tasje besteld bij SHUZ. De bestelling werd dezelfde dag nog verzonden. Het tasje voldeed aan verwachtingen. Helemaal goed dus!
Beste Lisa, Wat fijn om te horen dat het tasje aan jouw verwachtingen voldoet. Wij wensen jou veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Snelle levering en goede service .
Beste JMM, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ