Bedankt voor uw positieve beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
mooie kwaliteit, goede levering
Verbeterpuntengeen
Fijn om te horen Angelique! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Eerlijk, snelle levering, gratis verzendkosten, gratis retourneren
Super om te horen Giulia! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam personeel, vlotte opvolging van bestelling, grote keuze in schoenen.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten.
Fijn om te horen Rini! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling Petra! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
VerbeterpuntenPersoneel in winkel
Dank voor de feedback Rosalie! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Ik bestel vaak schoenen op de site van Shuz. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Ook als er iets geretourneerd moet worden, nooit problemen gehad. Mooie merken, duidelijke website. De winkels zijn ook top..
Dank voor de mooie woorden Sandra! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling Irene! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering,mooie merken
VerbeterpuntenGeen
Super om te horen Ingrid! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Ik koop zowel in de winkel als op de site regelmatig bij Shuz. De service in zowel de winkel als online is super. Ook in de uitverkoop wordt dezelfde service geboden, dit is bij veel winkels ver te zoeken.
VerbeterpuntenNiks op of aan te merken.
Super om te horen Arzu! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering
Dank voor de positieve recensie Karla! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter inzicht wat wel/niet voorradig
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie erken, uitgebreide collectie. Goede informatie tav leveringen.
Super om te horen Margret! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Makkelijk bestellen en weer retour!
Fijn om te horen Machtelt! Groetjes,David - Team SHUZ.nl
Jammer om te horen Omar. Kunt u ons vertellen waarom u ontevreden bent? Groetjes,David - Team SHUZ.nl
De bezorgtijd van de artikelen is vrij lang, 1 week! Verder duurt het terugstorten van je geld na een retourzending ook lang, meer dan 1 week
Wat vervelend om te horen Marcus. Dat is niet goed te praten. Wij nemen uw verbeterpunt mee. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Fijn om te horen Monique! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Dank voor de positieve beoordeling Wim! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Mooie producten, goede en snelle service en leuke interessante sale.
VerbeterpuntenGeen
Dank voor de mooie woorden Alexandra! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
prima service en levering
Verbeterpuntenerg jammer dat de bestelling in geddelten werd geleverd erg kort na elkaar.
Dank voor de positieve beoordeling. Wij leveren decentraal, vanuit onze winkels. Zodoende kan het voorkomen bij een bestelling van meerdere paren dat die uit verschillende filialen komen. Wij hechten evenveel waarde aan onze fysieke winkels als aan onze webshop. Dat neemt niet weg dat wij uw verbeterpunt niet ter harte nemen. Wij zijn continu bezig om ons leverproces te optimaliseren. Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten.
Dank voor de mooie woorden Maureen! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
1 paar schoenen besteld, maar 2 verschillende maten gekregen. Op het retourformulier gezet, nooit weer wat van weer gehoord!
Dank voor uw feedback. Had u liever willen ruilen? Bij retour krijgt u het geld terug. Is dat wel ontvangen? Groet, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Je krijgt netjes een mailtje van je bestelling en wanneer het verzonden word, heel handig. Vorige maand schoenen voor mn zoontje gekocht, netjes verpakt. Nu schoenen voor m'n dochter besteld.
VerbeterpuntenIk ben tevreden hoe het gaat
Dank voor de positieve beoordeling Ellen! Groetjes, David - Team SHUZ.nl
Pluspunten
Uitstekende service. Retour keurig afgehandeld. De winkel in Veenendaal is erg mooi en de service is daar ook prima
Fijn om te horen Wim! Groetjes, David - Team SHUZ.nl