2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Over het algemeen een hele mooie collectie, redelijk goed geprijsd

Ik moest zelf meerdere malen achter mijn bestelling aan bellen/mailen, deze bleek wegens "drukte in de betreffende winkel" vergeten/kwijtgeraakt te zijn. Ik had het op prijs gesteld als zij mij op de hoogte hadden gehouden ipv pas actie te ondernemen op het moment dat ik de bestelling dreigde te annuleren.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Prompt en correct.

Meer individueel gerichte reclameboodschappen?

Pluspunten

Mooie artikelen. Goede uitstraling.

Meer merken opnemen in het assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Interessant geprijsd, vlotte levering.

Te langdurige afwikkeling.... * Geen of late ontvangstbevestiging geretourneerde schoenen ontvangen met mededeling dat het geld wordt teruggestort. * het verzoek om te evalueren ervaar ik als opdringerig omdat ik meerdere malen het verzoek heb ontvangen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie collectie.

Webshop is niet professioneel genoeg, site laat ook te wensen over qua gebruiksgemak. Service in winkels is goed, (klanten)service van webshop is zeer slecht.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle reactie over de bestelling en bestelling daarna volgens afspraak geleverd.

Over deze aankoop geen verbeterpunten, alles is prima gegaan.

• Communicatie

Pluspunten

Ziet er erg goed verzorgd uit en snelle levering

Had deze beoordeling reeds ingevuld.

Pluspunten

Snel correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Vriendelijk in de winkel bij kopen en passen.

- Slechte communicatie over bestelling. Kreeg een automatisch afhaalbericht en bij het afhalen bleek slechts de helft van de zending er te zijn. Personeel snapte het zelf ook niet. Zelfde middag kreeg ik het 2e automatische afhaalbericht. - Onvriendelijk als je de webshopbestelling terugbrengt naar de winkel. Reeds 2x meegemaakt. Ik stuur het daarom nu terug. Terugbetaling duurde zeker een week na retour ontvangst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijn dat de online bestelde schoenen in een fysieke winkel opgehaald kunnen worden

• Communicatie

Pluspunten

De luxe, prachtige & sterke verpakking waarin de schoenen verzonden worden. Echt chapeau!

Ik zou zeggen; ga zo door! Continueer op deze manier de bestelling, de verzending én de manieren van betalen!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mooie schoen, voor een mooie prijs.

Levering kan sneller en accurater.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit producten met mooie promoties

Helaas bleef er een grote opening zitten nadat de veters gestrikt waren. Dan krijg ik het gevoel dat ik een restant/inferieur product heb ontvangen. In de winkel kan dat niet. Dat neemt mijn vertrouwen in shuz weg. Daarnaast had ik een paar gympen met relatief veel verzendkosten. Dat maakt mij een zeer ontevreden klant.

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Laat 1 persoon de communicatie doen, van de 7 mails die ik heb gestuurd heb ik met 4 verschillende mensen te maken gehad. Maak je beloftes waar, bied geen schoenen aan die je niet kan en of wil leveren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nul!

Zorg dat de voorraadadministratie matcht met de kwaliteitscontrole! Ik kon de schoenen bestellen, betalen ging ook heel vlotjes. Binnen drie dagen zouden ze bezorgd worden. Op de derde dag ontving ik een mailtje dat de bestelling geannuleerd was. De schoenen voldeden niet aan de kwaliteitseisen. Maar ze worden wel nog steeds tegen dezelfde prijs aangeboden op de site. Mijn zoon keek echt uit naar deze schoenen, dit vind ik heel vervelend. Als doekje voor het bloeden krijg ik een korting van € 10 op een volgende bestelling. Die komt er niet, dus aan die geste heb ik niks.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot en accuraat!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

grote collectie. veel keuze. Erg fijn dat schoenen bestelt vanaf de website bij de winkel afgelevert worden. Als je in het centrum van de stad woont.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk