Voor de eerste keer besteld bij Shuz, zeer tevreden.
Beste Frank, Fijn om te horen dat jij tevreden bent! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ondanks deze drukke tijden (Kerst, veel bestellingen/bezorgingen ivm corona en lockdowntijden) een snelle levering van mijn te gekke sneakers. Helemaal perfect.
Beste Esther Meelkop, Wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is. Wij wensen jouw veel plezier met jouw nieuwe sneakers. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Middels de website probeerde ik twee paar schoenen aan te schaffen. Echter door een tijdelijk technisch mankement was dit niet mogelijk. Een hele vriendelijke dame van de klantenservice heeft mij toen geholpen en heeft, omdat ik die schoenen heel graag wilde direct voor mij apart laten houden en mij een betaallink gestuurd. Een dag later was alles geregeld en hebben ze ook op mijn tweede contact met de klantenservice snel en adequaat gehandeld. Kortom een topservice zoals het hoort! Met vriendelijke groet Patrick van Straaten
Beste Patrick van Straaten, Wat ontzettend fijn om te horen dat jij zo goed geholpen bent door onze klantenservice! Wij wensen jou veel plezier met jouw nieuwe SHUZ. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Zeer snelle levering, makkelijke bestelsite.
Beste Carolien, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Zowel de stenen winkel als webwinkel, is goed in hun service!!
Beste Nathalie, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze service. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mijn favoriete schoenenwinkel! Nu al paar toppers besteld, Miss Behave, super blij mee!
Beste Letty, Bedankt voor jouw positieve review en lieve compliment! Wij wensen jou alvast veel plezier met jouw nieuwe paar SHUZ. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Snelle service!
Beste Marlou, Bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mega blij met deze jas, heerlijk zacht
Beste Ilona, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat jij blij bent met jouw nieuwe jas. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik heb al 5x aangegeven dat ik geen mails meer wil ontvangen van SHUZ, maar evenzoveel keer staan er toch weer nieuwe mails in mijn box. Nogmaals! GEEN mailtjes meer van jullie aub.
Beste P.J., Bedankt voor jouw review. Wij kunnen in onze klantenservice geen email vinden met daarin jouw verzoek om je uit te schrijven voor onze nieuws brief. We zullen jouw email adres uit onze mailing lijst verwijderen, zodat je geen nieuwsbrieven mee van ons zult ontvangen. We vertrouwen erop jouw voldoende van dienst te zijn geweest en zien je hopelijk snel terug bij SHUZ. Met vriendelijke groet, SHUZ
Van A tot Z super service. Kan geen rede bedenken om de volgende keer hier weer schoenen te kopen. Klantenservice op afstand is alsof je in een fysiek winkel bent.
Beste Maya, Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Prachtig assortiment en fijne service.
Beste Nienke, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Echt super !! Gaat snel en netjes
Beste Linda, Bedankt voor jouw complimenten en positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik zou mijn laarzen na het weekend ontvangen, vervolgens gaf de link van Postnl aan dat de bezorgdatum onbekend was. Na twee dagen toch maar gebeld met SHUZ Enschede waar de laarzen verstuurd waren. Janine verwees me niet door naar Postnl, wat ik eerder heb meegemaakt, maar heeft het helemaal uitgezocht. Ze belde mij terug met de melding dat het pakket onderweg was en als ik het na twee dagen nog niet had, ik terug moest bellen. De volgende dag had ik mijn laarzen ontvangen. Geweldig, ik voelde me gehoord.
Beste Ciska, Wat onwijs fijn om te horen dat jij zo goed geholpen bent door Janine! Wij wensen jouw veel plezier met jouw nieuwe laarzen. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Helemaal tevreden
Beste Renate Bemelmans, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Leuke collectie met goede afprijzingen. Verzending ging heel vlot
Beste Linda, Bedankt voor jouw positieve review! Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Super mooie jas. Al veel complimenten mogen ontvangen!!
Beste Marieke, Bedankt voor jouw positieve review en wat leuk om te horen dat jij al veel complimenten hebt mogen ontvangen! Wij wensen jou veel plezier met jouw aankoop. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik had online besteld met levering in de winkel; de bestelling was er de volgende dag al. Een vraag die ik had over mijn bestelling werd super snel beantwoord door de klantenservice.
Beste Olga, Wat fijn om te horen dat alles goed en vlot verlopen is. Wij wensen jou veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHU|Z
Fijne winkel om te bestellen: snelle levering, goede communicatie en leuke goede producten.
Beste Saskia, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik had nog nooit van deze winkel gehoord. Ik ben erg enthousiast over het assortiment en snelle levering.
Beste CSC, Wat fijn om te horen dat jij enthousiast bent! Veel plezier met jouw nieuwe aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik ken mijn merk en mijn maat en kan daardoor prima online kopen, zeker in Corona tijd
Beste Sara, Wat fijn om te horen dat jij, ook in corona tijden, goed bij ons kan slagen. Bedankt voor jouw positieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Correcte service, heel veel keus ! Regelmatig koopjes
Beste Jo, Wat fijn om te horen dat jij tevreden bent met onze service. Bedankt voor je positieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Goede kwaliteit goede levertijd.
Beste Sjoerd, Bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik bestel regelmatig en ben altijd tevreden.
Beste Ada, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat jij altijd tevreden bent. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik ga echt graag naar Shuz. De collectie is mooi & exclusief en ook echt goed advies voor hippe maar kwalitatief goede kinderschoenen.
Beste Rianne, Wat fijn om te horen dat jij jouw SHUZ graag bij ons shopt. Bedankt voor je positieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Tas die ik kocht is mooi en precies zoals ik me had voorgesteld. Prijs-kwaliteit is zeer goed.
Beste Linda, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn om te horen dat de tas is zoals jij je had voorgesteld. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ