Prachtige schoenen! Prima levering!

Heel tevreden over Shuz! Aanbod is altijd prachtig!

Lekker vlot, ondanks drukte

Lekker vlot geleverd, ondanks de drukke dagen. Netjes geleverd, fantastische schoenen voor een hele fijne sale prijs!

Super service!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit!

Ruime keus in mooie merken en heel snel in huis

Groot aanbod en snel in huis. Alle mooie merken op een rijtje. Life is to short to wear boring shoes and boots!

Hele fijne aankoop

Fijn dat er achteraf betaald kan worden, als je twee maten gekocht hebt en thuis wilt passen. Snel geleverd. Gewoon fijn.

Goede snelle levering

De bezorging was op dag dag zoals aangegeven en was goed.

Snelle levering, bestel er zeker weer

De bestelling ging makkelijk, levering ook redelijk snel. Helaas zat er een naad los aan de zool. Niet de schuld van de winkel natuurlijk. Gemaild, kreeg al vrij snel reactie terug en alles netjes opgelost. Dus nieuwe zelfde schoenen besteld (wel via Klarna gedaan/1e keer gelijk betaald) 1e paar in de retourdoos, 2e paar gehouden. Nu nog even kijken of het geld ook snel op de rekening staat. Maar tot zover, het aanbevelen waard.

Fijne en deskundige service

Uitstekend geholpen met de aankoop van schoenen voor mijn (puber)zoon. Hij is zelf uit school naar de winkel gefietst en is daar kundig te woord gestaan en geholpen bij het bepalen van de juiste maat. De schoenen waren in de winkel niet op voorraad maar zijn een dag later thuis bezorgd.

Fantastische webshop met de mooiste Items

Prachtige Toral laarsjes besteld en super snel geleverd. Helemaal blij mee!

Snel en netjes geleverd, uitgebreid assortiment.

Wederom zeer tevreden. Mooie merken in verschillende prijsklassen, makkelijk bestelproces, snel en netjes geleverd. Meerdere paren besteld en ook het retourneren verliep prima. Aanrader!

Snelle nette levering

Schoenen werden snel en netjes geleverd, geld 2e paar werd snel terugbetaald.

Mooie merk schoenen

Prettige verkopers. Goede sfeer

Snelle levering, prima service en afhandeling

Mooie schoenen vlot geleverd

De bestelde schoenen waren er snel en ik ben er blij mee,

Is heel goed

Goed verpakt en kwaliteit is goed

Top laarzen

Hele fijne en stevige boots!

Vijf kerststerren goed!!

Prachtige Via Vai sneakers gekocht, lopen heerlijk, snelle service!

Prijs : TOP

Ik ging naar de shoppingcenter o.a. voor sneakers, ik wist dewelke maar was uiteindelijk te moe om te passen. Ik zou de volgende dag gaan maar toen ben ik bij jullie online gaan kijken en diezelfde Diadora’s (230 eur winkelprijs) Bij jullie, (wel Black Friday maar dan nog) slechts 180 eur + 5 eur transport 45 eur verschil !!! Daar wordt “ne” mens gelukkig van … en heb mijn verhaal al zeker 20 keer verteld rondom mij … dat is nog steeds de beste reclame!

Perfecte service.

Netjes verpakt. Producten zien er ook altijd goed uit (niet al teveel gepast zoals elders weleens). En retouren worden ook snel afgehandeld. Snel weer geld terug.

superservice

veel merken, voldoenden voorraad van alles, gebruiksvriendelijk om online te bestellen, volgt de nieuwste trends

Super goede (web)shop!

Ik heb eigenlijk alleen nog maar online bij SHUZ besteld en daar hele goede ervaringen mee. De levering is vlot, de klantenservice is vriendelijk en de gekochte producten zijn van goede kwaliteit. Een paar keer contact gehad met de klantenservice en altijd vriendelijk te woord gestaan en werd goed geholpen. Indien iets niet zoals verwacht was, verliep ook het retourproces voorspoedig en had ik het geld snel weer op mijn rekening staan. Daarnaast heeft SHUZ vaak leuke kortingen en goede sale, wat het voor mij (natuurlijk) extra aantrekkelijk maakt om hier te kopen. Kortom: een aanrader!

Favoriete schoenenwinkel

Hier slaag ik altijd, of het nou zomer of winter is. De ene keer in de winkel, de andere keer in de webshop.

Geweldige service!

Nadat de maat uitverkocht was kreeg ik binnen 2 dagen mijn geld terug gestort. Daarnaast kreeg ik korting op mijn volgende aankoop. Snelle bezorging en ook vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ik heb een link geplaatst van deze winkel op een aanbieding site om anderen te laten weten hoe tevreden ik was.

Top winkel

Duidelijke website. Snelle levering.

Goede ervaring in de winkel gekregen. De laarzen zitten en lopen erg lekker!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk