Iets te ruim

Mooie schoenen en goed afgewerkt, mooie kleuren. Lengtemaat past goed, maar voor mijn voeten wat te breed. Jammer, maar daarom teruggestuurd.

Ruime collectie, maat op voorraad, snelle service

Ruime collectie, maat altijd op voorraad & snelle service binnen 4 dagen in huis!

Perfecte service

Ik heb online een prachtige jas gekocht van Goosecraft. Binnen een paar dagen was de jas al binnen. Ik ben er echt enorm blij mee. Prachtig materiaal en nog mooier dan op de foto's!

Duidelijke site snelle levering

Duidelijke site veel keuze en snelle levering

Zeer snelle levering! Goed verpakt. En goed advies.

Advies gekregen over hoe de schoenen vallen die ik graag wou hebben. Goed advies gekregen, waardoor de maat goed viel die ik had besteld. Super blij met mijn nieuwe exemplaar! Thnx voor jullie goede en snelle hulp.

Super goed en super snelle levering.

Als ik nieuwe schoenen zoek ,kijk ik eerst bij Shuz en slaag natuurlijk altijd. Mooie collectie en voor elk wat wils.

Pure dierenmishandeling

Kijk eens hoe deze dieren mishandeld worden

Mooie collectie en snel geleverd.

Eerste keer bij Shuz besteld en heel tevreden. Mooie collectie, diverse merken, makkelijk besteld en snel geleverd.

Uitstekend!

Ik heb 3 paar schoenen besteld die samen geleverd zijn. 2 paar schoenen terug gestuurd en binnen één week was de betaling met klarna berekend. Dus voor mij een goede koop en snel betekent,top !

Prachtige schoenen, snel geleverd

Prachtige schoenen besteld, werden snel geleverd. Goede service, goede kwaliteit!

Supersnelle bezorging en afhandeling.

Zéér tevreden!

Mooie en fijn zittende laarsjes, TOP!!

Toplaarsjes, topservice!

Echt superleuke laarsjes, besteld in 2 verschillende uitvoeringen omdat op site verschil niet goed te zien was 1 paar geretourneerd en in notime geld retour

Top service en super mooie collectie !

Geweldig geholpen in de winkel in Alkmaar, mooie jas gekocht . De medewerkers waren zeer Klantvriendelijk, meedenkend en service verlenend waardoor ik door hun medewerking online nog een leren Jasje heb gekocht. Top!

Super veel keuze, mooie kwaliteit en een snelle levering!

Voldaan aan de persoonlijke keuze!

Super eficientes

Encontré lo que queria y me lo mandaron a casa aunque el precio del transporte para mi un poco excesivo El producto fenomenal

• ¿Nos recomendarías?

Mooie brede collectie. Aantrekkelijke website. Goede service

Mooie brede collectie Aantrekkelijke website. Goede service. Kortom ik koop graag bij Shuz!

Super fijne laarzen

Hele mooie laarzen, mooie kleur kan overal heel goed bij. Zitten heel erg lekker en vallen goed op maat Snelle verzending. Deze laarzen zijn echt een aanrader

Uitstekend!!

Zeer toegankelijk, behulpzaam hele plezierige site en winkel.

Goede en snelle service. Zeer veel keuze. Fijn eerst thuis passen en dan betalen!

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering, goede service

Super sneakers

Ik heb prachtige sneakers besteld van Philippe Model. Wat zijn ze mooi en, minstens zo belangrijk, wat zitten ze heerlijk. Super snelle levering en heel erg goed verpakt. Niks aan toe te voegen. Aanrader!

Snelle levering, perfecte service

Mail gestuurd met een vraag en kreeg een snelle reactie. Levering was ook top! 5 sterren!

Topservice! En snelle levering!

Een webwinkel met veel keuze. Hun snelle levering is top! Ik shop hier graag.

Heel leuk!!!

Ik heb goede ervaringen opgedaan. Leuke hippe schoenen Altijd weer !!! Groetjes uit Duitsland

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk