Kwaliteits schoenen

Groot aanbod van prachtige schoenen in vele stijlen. Snelle bezorging en retourneren gaat heel makkelijk. Ook in de winkel vriendelijke bediening en goede service. Hele fijne winkel.

Fijne merken met snelle levering

Mijn maat was helaas niet meer beschikbaar in de winkel maar via de webshop had ik ze alsnog de volgende dag in huis.

Supersnel, eenvoudig en goed

Eenvoudig te bestellen, en betalen en zeer snel geleverd!

Super goed een probleem opgelost toppie

Spontane webshop telefoniste en goed geholpen.volgende dag in huis top

Geweldige schoenen super service.

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe schoenen! Heel fijn dat ik meerdere paren kon laten komen en terig kon sturen wat niet paste.

Na mijn eerste aankoop volgde snel de tweede

Ruim assortiment, snelle levering en goede service. Na mijn eerste aankoop volgde snel de volgende. Beste site voor nieuwe schoenen. Top.

Goede en snelle levering

Makkelijk besteld, betaald en snel maar ook in in mooie sterke verpakking geleverd. Al met al zeer tevreden

Supersnelle, prima verzending van superleuke schoenen

Ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen bij Shuz #ergleukenaam - blijft lekker hangen

Goede en snelle service

Ruim aanbod schoenen. Fijne merken, waaronder Toral. Besteld en snel bezorgd.

Zeer snelle levering alleen jammer dat pakjesbedrijf onze schoenen eerst niet meer vond maar dagje later hadden ze gevonden en bezorgd.

Topschoenen en supersnelle levering!

Voor mijn weekendtrip vond ik mooie sneakers van Michael Kors bij SHUZ. Sportief en chique! Ik was wel een beetje bang dat ze er niet op tijd zouden zijn gezien mijn ervaring met andere winkels. Maar precies op schema geleverd dus mijn weekend was top!

Prima service en prijs

Ik zag Mario schoenen met lichtjes op de reclame. De maat van mijn zoontje nergens verkrijgbaar. Tot ik SHUZ tegen kwam naar lang zoeken en ze wel hadden. Ik had nog nooit van SHUZ gehoord. Maar leveren snel met een prima prijs.

Prima, volgens verwachting

Geleverd zoals verwacht, goed verpakt en snel

Heerlijke zomerschoen met korting gekocht

Heb Fred de la B, instappers gekocht, in de opruiming, hadden ook nog gratis retour gemogen. Vind ik super service! Is niet nodig geweest, zitten perfect!!

Super snel geleverd en leuke goedkope aanbiedingen toppertje!

Snelle levering en goed verpakt. Zeker een aanrader!

Prachtig product snel geleverd

Shuz verkoopt mooie producten en ook in de uitverkoop werd er prima service geleverd en jasmijn een mooie prijs.

Goede snelle levering en service

Zeer tevreden over de Snelle levering en goede aanbieding voor hele degelijke schoenen

Perfect!

Goed behulpzaam personeel. Mega leuke schoenencollectie waar ik elke keer weer slaag!

Geweldig!

Hele goede service! Snelle levering en ziet er altijd perfect uit! Mooie collectie!

Goede service, vlotte levering

Maatvoering wel iets anders dan bij andere schoenenwinkel. Peter Kaiser maat 40 leveren ze 7 ipv 6,5. Had in een doos 2 verschillende schoenen, maar is netjes gecorrigeerd.

Snelle levering goede service mooie schoenen vaneen prima kwaliteit

Zeer snelle bezorging, zeer ruime keus en de administratieve afhandeling keurig op de mail.

Zeer positief.

Super service

Ik had een paar schoenen besteld wat ik graag wilde. Helaas kreeg ik een mailtje dat deze niet door de kwaliteitscontrole kwamen. Heel vervelend, maar ik ben ook heel blij dat hierop wordt gecontroleerd! Uiteindelijk de schoenen in een andere maat besteld en ontvangen, helemaal super!

Altijd op tijd, altijd kwaliteit

Ik koop al jaren mijn schoenen bij Shuz, want ze hebben de merken die ik graag draag zoals Hilfiger, Blackstone en van Lier. In de winkel in Alkmaar kom ik ook graag en sla ik nooit o er als ik in Alkmaar winkelen ga.

Snelle levering en precies wat ik ervan verwacht had.

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb, maar zeer tevreden

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk