Groot aanbod van prachtige schoenen in vele stijlen. Snelle bezorging en retourneren gaat heel makkelijk. Ook in de winkel vriendelijke bediening en goede service. Hele fijne winkel.
Beste Marloes, Goed om te horen dat je zo enthousiast bent! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Mijn maat was helaas niet meer beschikbaar in de winkel maar via de webshop had ik ze alsnog de volgende dag in huis.
Beste Marloes, Jammer dat jouw paar niet op voorraad was in de winkel, maar gelukkig ben je online geslaagd! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Eenvoudig te bestellen, en betalen en zeer snel geleverd!
Beste Wilma, Goed om te horen dat jij zo enthousiast bent! Veel plezier gewenst met jouw nieuwe paar! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Spontane webshop telefoniste en goed geholpen.volgende dag in huis top
Beste Yvonne, Fijn om te horen dat jij zo goed geholpen bent. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe schoenen! Heel fijn dat ik meerdere paren kon laten komen en terig kon sturen wat niet paste.
Beste Martine, Goed om te horen dat jij blij bent met jouw nieuwe paar! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ruim assortiment, snelle levering en goede service. Na mijn eerste aankoop volgde snel de volgende. Beste site voor nieuwe schoenen. Top.
Beste Marc, Bedankt voor jouw enthousiaste review. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe aankoop. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Makkelijk besteld, betaald en snel maar ook in in mooie sterke verpakking geleverd. Al met al zeer tevreden
Beste M., Goed om te horen dat jouw schoenen helemaal netjes verpakt bij je aan zijn gekomen. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen bij Shuz #ergleukenaam - blijft lekker hangen
Beste Petra, Fijn dat je nieuwe schoenen zo snel binnen waren. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ruim aanbod schoenen. Fijne merken, waaronder Toral. Besteld en snel bezorgd.
Beste Marlies, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons aanbod en merken. Bedantk voor je review en veel plezier gewenst met je nieuwe paar Toral schoenen! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Zeer snelle levering alleen jammer dat pakjesbedrijf onze schoenen eerst niet meer vond maar dagje later hadden ze gevonden en bezorgd.
Beste Jennifer, Bedankt voor je leuke reactie. Fijn om te horen dat het netjes is opgelost. Veel plezier en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Voor mijn weekendtrip vond ik mooie sneakers van Michael Kors bij SHUZ. Sportief en chique! Ik was wel een beetje bang dat ze er niet op tijd zouden zijn gezien mijn ervaring met andere winkels. Maar precies op schema geleverd dus mijn weekend was top!
Ik zag Mario schoenen met lichtjes op de reclame. De maat van mijn zoontje nergens verkrijgbaar. Tot ik SHUZ tegen kwam naar lang zoeken en ze wel hadden. Ik had nog nooit van SHUZ gehoord. Maar leveren snel met een prima prijs.
Beste Remko, Wat goed om te horen dat je de schoenen voor je zoontje bij ons wel hebt weten te vinden. Bedankt voor je positieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Geleverd zoals verwacht, goed verpakt en snel
Beste Niek, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Heb Fred de la B, instappers gekocht, in de opruiming, hadden ook nog gratis retour gemogen. Vind ik super service! Is niet nodig geweest, zitten perfect!!
Beste Esther, Wat fijn dat je instappers zo goed zitten! Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Snelle levering en goed verpakt. Zeker een aanrader!
Beste Julien, Wat fijn om te horen dat je schoenen zo snel geleverd zijn. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Laura SHUZ
Shuz verkoopt mooie producten en ook in de uitverkoop werd er prima service geleverd en jasmijn een mooie prijs.
Beste Monique, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Zeer tevreden over de Snelle levering en goede aanbieding voor hele degelijke schoenen
Beste Loes, Goed om te horen dat je zo positief bent. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Goed behulpzaam personeel. Mega leuke schoenencollectie waar ik elke keer weer slaag!
Beste Anouk, Wat fijn om te horen dat jij altijd jouw favoriete paar kan vinden bij ons. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Hele goede service! Snelle levering en ziet er altijd perfect uit! Mooie collectie!
Beste Ariena, Bedankt voor jouw super lieve review! Goed om te horen dat je zo positief bent. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Maatvoering wel iets anders dan bij andere schoenenwinkel. Peter Kaiser maat 40 leveren ze 7 ipv 6,5. Had in een doos 2 verschillende schoenen, maar is netjes gecorrigeerd.
Beste Agnes, Fijn om te horen dat het netjes is opgelost. Veel plezier van jouw aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Snelle levering goede service mooie schoenen vaneen prima kwaliteit
Beste Jenny, Bedankt voor jouw positieve review. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Zeer positief.
Beste Titia, Goed om te horen dat je positief bent. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik had een paar schoenen besteld wat ik graag wilde. Helaas kreeg ik een mailtje dat deze niet door de kwaliteitscontrole kwamen. Heel vervelend, maar ik ben ook heel blij dat hierop wordt gecontroleerd! Uiteindelijk de schoenen in een andere maat besteld en ontvangen, helemaal super!
Beste Charlaine, Fijn om te horen dat het toch nog goed opgelost is! Veel plezier gewenst met jouw aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Ik koop al jaren mijn schoenen bij Shuz, want ze hebben de merken die ik graag draag zoals Hilfiger, Blackstone en van Lier. In de winkel in Alkmaar kom ik ook graag en sla ik nooit o er als ik in Alkmaar winkelen ga.
Beste Randy, Wat fijn om te horen! Bedankt voor jouw review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shanice SHUZ
Eerste keer dat ik hier iets besteld heb, maar zeer tevreden
Beste Corrie, Leuk om te horen dat je eerste ervaring bij ons zo goed was. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ