Online besteld en in de winkel opgehaald. Hier kreeg ik de mogelijkheid te passen en eventueel gelijk te retourneren in de winkel. Prima service!

Snelle service en klantvriendelijk!!

Snelle levering goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt Ook de betaling achteraf werkt goed.

Vlotte levering, prima service

Ben geen voorstander van om meerdere maten en modellen te bestellen en dan te retourneren maar nu ging het niet anders en dat ging prima via Shuz, snel m'n geld retour en overbodige schoenen waren makkelijk te retourneren.

Mooie en praktische site voor schoenen

Goed produkt, snelle levering en mooie site om te zoeken

Footexperience!

Een fantastische collectie! Voor iedere voet en iedere mood! Ik wordt iedere keer weer blij van de collectie!

Levering duurde lang.

Na zelf navraag te doen, kwam de mail dat deze Na ca 5 dagen zonder bericht, heb ik de winkel gebeld. Mijn bestelling was niet binnen zeiden zij. Ik heb via de mail navraag gedaan en kreeg als antwoord dat het in de winkel lag, waar het nog niet was gearriveerd toen ik belde. Voor het assortiment beveel ik shuz aan, maar niet voor de snelheid van levering en communicatie.

Super snelle levering

De levering kwam verspreid, maar kon ik super snel ophalen in de winkel. Daar meteen kunnen passen en degene die ik niet wilde retourneren! Helemaal super :-)

Great shoes!

Really good quality shoes.

Eenvoudig via de site te bestellen en prettig om in de winkel op te halen

De benadering in de winkel is als vanouds vriendelijk en behulpzaam. Met kennis van zaken en bereid tot advies. Of het nu een aankoop uit de nieuwe collectie betreft of uit de sale online maakt geen verschil.

Altijd goed

Altijd goed, top kwaliteit schoenen. Vriendelijk personeel.

Snelle levering alleen waren schoenen wel heel seizoen gedragen in de winkel (tenminste zo zagen ze der uit)

Snelle en correcte afhandeling.

Vlotte bestelling en levering. Alles verliep correct. Top!

Betrouwbare klant

Mooie schoenen en zeer goed service

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen, scherp geprijsd en snel binnen. Zou er zo weer een paar bestellen.

Mooie collectie, netjes geleverd

Ik koop al jaren bij Shuz, altijd mooie collectie, vakkundig en vriendelijk personeel. Webshopbestellingen snel en netjes geleverd.

Kwaliteit voor weinig geld

Prachtige merkschoenen voor een mooie prijs. Keurig op tijd bezorgd. Goede informatie. Aan te raden.

Snel bezorgd & goede kwaliteit

Nik te klagen. Kwam snel binnen, goede kwaliteit, fijne service. Aanrader!

Top.

Mail gestuurd. Zelfde dag nog een keurige reactie. En belangrijke nog met een oplossing. Goed gedaan.

Alles uitstekend!

Schoenen konden niet meer geleverd, anderen besteld! Geld van eerste paar snel retour! Paar dat wel geleverd kon worden, keurig verpakt en snel geleverd

mooie schoenen, fijne service

fijne winkel waar ik al jaren schoenen van mooie kwaliteit koop

Was iets mis gegaan met melding. Uiteindelijk keurig opnieuw aangeboden

Snelle levering van top schoenen!

Goede keuze van schoenen van fijne merken. Daarnaast een snelle levering en een goede service van Shuz!

Professioneel

Efficiënt, accuraat en klantvriendelijk.

Professioneel

Efficiënt, accuraat en klantvriendelijk.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk