Een goede en snelle bezorging. Een aanrader
Beste Mirjam, Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Online bestelling gedaan. Super snel bezorgd.
Beste Mirjam, Wat fijn dat je bestelling lekker snel binnen was. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Heel tevreden over Shuz! De schoenen werden keurig bij mijn favoriete winkel afgeleverd! Geweldig fijne schoenen! Koop ze al jaren!
Beste Ingird, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je nieuwe schoenen. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Zeer vlotte bestelling en de service is top
Beste Christiane, Wat fijn dat je bestelling zo snel binnen was en dat je te spreken bent over onze service. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Online slippers besteld en laten bezorgen in de winkel. Daar gepast en een deel van de levering retour laten sturen. Werd allemaal in de winkel voor mij geregeld, super!
Beste IM, Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Mooie producten, goede prijs een snelle levering met kwalteit service. Kortom, Shuz is fantastisch om er te shoppen
Beste Jeannette, Wat leuk om je review te lezen en te horen dat je zo enthousiaste bent over onze winkel. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
hele mooie schoenen zitten goed ben blij mee! snelle levering , ben tevreden.
Beste Alydia, Wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe schoenen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Zowel in de winkel als online, prima service en advies!
Beste Constans, Wat fijn dat je zowel over onze online winkel als onze fysieke winkel bent te spreken. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goede snelle service
Beste Ellen, Leuk om te horen dat je zo te spreken bent over onze service. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Prima, snel in winkel geleverd om af te halen.
Beste Marlo, Fijn dat jouw bestelling zo snel onze fysieke winkel heeft weten te bereiken. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Een rustige vriendelijk sfeer waarin goed wordt gekeken naar de persoonlijke behoefte van de klant. Er wordt je niets opgedrongen en dit geeft ruimte om de juiste keuze te maken. De service en de persoonlijke aandacht is de kwaliteit van deze mooie schoenenzaak .
Beste José, Wat leuk om te horen dat je zo goed wordt geholpen door onze collega's in de winkel. Bedankt voor je positieve review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Fijn dat je zowel live als online kan shoppen. Vriendelijk personeel en een mooie collectie.
Beste Mirjam, Goed om te horen dat je het fijn vind om zowel online als fysiek bij ons te winkelen. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Prima levering! Mooie schoenen.
Beste Richard, Fijn dat je tevreden bent je aankoop en alles tijdens de levering goed is verlopen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Veel keuze; duidelijke omschrijvingen van het product die hier ook aan voldoen. Eenvoudig te bestellen en een correcte uitvoering van het bestelde product. Ook een compliment voor de klantenservice die bij een probleem vriendelijk is en het probleem probeert op te lossen naar tevredenheid van de klant.
Beste Monique, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en onze collega's bij de klantenservice. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
De levering op tijd en de retour was ook geen probleem, gelijk geregeld en geld ontvangen
Beste Els, Fijn dat de retournering goed is verlopen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik had schoenen online besteld en betaald en in de winkel opgehaald Ik kon de schoenen op m’n gemak passen Heel fijn geholpen en goed advies gekregen Top service. Dank
Beste Ilse, Leuk om te horen dat je goed bent geholpen door onze collega's in de winkel. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Prachtige sandalen. In de winkel niet in mijn maat. Gelukkig op de website wel. Goede communicatie en snel geleverd. Blij.
Beste Patty, Wat fijn dat je jouw favoriete sandalen via de webshop hebt weten te bemachtigen. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Zoals altijd vriendelijk geholpen. Had schoenen via de webshop besteld en in de winkel in Haarlem laten afleveren. In 1e instantie twijfelde ik en heb de schoenen laten retourneren, maar de volgende ochtend bedacht ik me en hebben ze de schoenen voor me bewaard zodat ik in de lunchpauze nogmaals kon passen en heb ze uiteindelijk toch gekocht!
Beste Renate, Leuk om te horen dat je de schoenen uiteindelijk toch hebt gekocht. Hopelijk ben je helemaal tevreden bent je aankoop! Bedankt voor je leuke review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik heb recentelijk 2 paar nieuwe schoenen gekocht via Shuz. Een paar sneakers en espadrilles. Beide zijn van goede kwaliteit en net even anders dan anders. Shuz biedt veel variatie qua schoenen van kwaliteit. Daarnaast ben ik erg tevreden over de service, heb ik een snelle reactie op mijn email ontvangen en kun je de schoenen kosteloos retourneren als bijvoorbeeld de maat niet goed is. Al met al zeker tevreden over Shuz!
Beste Salomé, Wat goed om te horen dat je helemaal blij bent met je nieuwe espadrilles en sneakers! Bedankt voor je enthousiaste review en nog veel plezier gewenst met je aankopen. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goede kwaliteit en fantastische service!
Beste Gemma, Fijn dat je zo te spreken bent over onze service en de kwaliteit van onze schoenen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Prima service altijd . Prachtige collectie en altijd alles op voorraad .
Beste Karin, Wat leuk om te horen dat je zo te spreken bent over onze winkel. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Schoenen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de informatie rondom de levering is duidelijk en volledig. Ik had 1 paar schoenen die niet meer voorradig waren en kreeg duidelijk bericht en meteen het aankoopbedrag retour.
Beste Chantal, Fijn om te horen dat je zo goed op de hoogte bent gehouden over je bestelling. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Fijn geholpen in de winkel. Ik kreeg geen bericht van de status van mijn bestelling in de webwinkel. Uiteindelijk bleken mijn schoenen al wel in de door mij gekozen winkel te staan. Heel vriendelijk geholpen en blij met mijn aankopen!
Beste Joyce, Bedankt voor jouw review. We hebben even nagekeken of er geen meldingen zouden zijn verzonden. Ons systeem geeft aan op 21-08 en op 26-08 een email te hebben verzonden. We weten uit ervaring dat email adressen met de zelfde provider als jou, scherp filteren op reclame en spam. Hoogstwaarschijnlijk zijn deze e-mails in je spam of reclame folder mag terecht gekomen. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, SHUZ
Mooie schoenen voor een mooie prijs
Beste José, Fijn om te horen dat je te spreken bent over onze prijs/kwaliteit verhouding. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik kom al jaren bij Shuz in Hoorn. Ze hebben altijd een mooie, diverse en hippe collectie. Voor veel smaken wat wils. Superleuk om kans te maken op een shoppingtegoed, dan kan ik mijn herfst / winter garderobe aanvullen met een mooi paar !!
Beste Lotte, Wat goed om te horen dat je al jaren bij onze winkel in Hoorn shopt. Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ