Geweldige schoenen

Klant vriendelijk en mooie schoenen en laarzen. Al met al een fijne winkel.

Alles klopte gewoon !

Of ik nu in de winkel kom zoeken naar schoenen, of een on line bestelling kom halen, altijd prettig en vriendelijk geholpen!

Mooie zomerse espadrille

De schoenen zitten comfortabel en staan erg elegant. Ook door de gouden kleur kunnen.ze met alles gecombineerd worden.

uitstekend

fijn dat er maten 42 zijn. snelle reactie en snelle levering

Super snel!

Super snelle levering, ook in de sale! Mooie sneakers van via vai besteld, Heel netjes in doos binnen gekregen, ben super blij met deze sneakers!

Mooie modieuze schoenen

Ruim assortiment aan kwalitatieve modieuze schoenen

Perfect!

Mijn schoenen online besteld en op de locatie Gouda laten komen. Ik had 2 maten besteld en ze werden perfect op maat gemaakt met de breedtetang. Goede service

Goede levering en mooie schoenen!

Als vaker in de winkel geweest in Wassenaar en nu voor het eerst online gekocht. Snelle levering en goede communicatie. Zeker een aanrader!

Nette snelle levering

Mooie aanbiedingen, nette en snelle levering. Zeer tevreden

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Het is altijd weer leuk om een pakketje van SHUZ te ontvangen! Mijn bestelling, laarzen en schoenen werd in één pakket afgeleverd. De artikelen zijn zoals op de website staan afgebeeld en het passen is een feestje. Ik ben er weer erg blij mee!

Prima service, vanaf bestelling tot bezorging.

Niks op aan te merken.

Perfekte service

Snelle levering, goede verpakking en overzichtelijke webshop

Betrouwbaar, kwaliteit en prettige verkoopstersrs.

Zoals boven aangegeven. Prettig shoppen in de winkels en online. Zeer betrouwbaar, kwalitatieve schoenen en de manier waarop de dames je tegemoet treden is netjes, niet opdringerig en hebben verstand van het product.

Goed prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, prima kwaliteit

Snel en uitstekende service

Snel en goede service. Je word keurig op hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Topservice op ieder vlak!

Mijn bestelling was sneller dan verwacht af te halen in de mij uitgekozen winkel. Ik mocht kiezen of ik ze daar wilde passen of dat thuis liever wilde doen. Als je de schoenen in de winkel past en je wil ze toch niet zorgt de winkel direct voor de retour zending. Mocht je thuis passen en retour willen zenden mag je de schoenen terug brengen in de winkel zonder ingewikkelde retourlijst uit te printen of op zoek te gaan naar een doos om te verpakken. Ook dat regelt de winkel voor je! Een dikke pluim dus!

Goede prijs, snelle levering

Mooi product, goede prijs en snelle en correcte levering.

Prima service.

De tas was keurig verpakt. Ben er heel blij mee. Afbeelding was duideljk.

Geweldig en wat een service. Chapeau!

Had schoenen besteld en waren in voorraad maar bij controle vanaf jullie punt kwam het niet door de controle en werd de schoen afgekeurd omdat de kleur niet helemaal ok was. Daarbij kreeg ik nog eens een tegoedbon van 10 euro om die te besteden bij een volgende koop en dat heb ik ook gedaan. Andere kleur genomen.

Directe levering

Nu voor de 2e keer sneakers besteld via Shuz, de levering is perfect. Wordt direct verstuurd waardoor je meteen van je nieuwe Shuz kunt genieten....

Geweldige service

Een paar laarzen besteld en netjes en snel bij winkel kunnen ophalen!

Geweldige service, netjes verpakt en op tijd geleverd.

Wat ik zei geweldige service netjes verpakt in op tijd geleverd.

Snelle bezorging, voldoet aan de verwachtingen

Snelle bezorging, goede prijs, voldoet 100% aan de verwachtingen

Het is allemaal duidelijk dus geweldig in een woord.

De site is overzichtelijk en heel veel keus. Het is allemaal goed en duidelijk aangegeven hoe je kunt bestellen. Ik had mijn pakketje snel ontvangen. Het is allemaal probleemloos gegaan in alles. Voor mij hoeft er niets veranderd te worden Succes groetjes Anja.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk