Het duurt drie hele werkdagen alvorens een paar schoenen wordt aangemeld voor verzending. Dat is te lang. Daarintegen heeft de dame in de winkel in Amersfoort mij echter perfect geholpen bij het omruilen naar een kleinere maat (zo hoort customer service te zijn!). De credit faktuur was zeer snel gerestitueerd. Bedankt !!
Beste Steven, Bedankt voor jouw review. Omdat je hebt gekozen voor ophalen in winkel, word jouw pakket verzonden met onze interne chauffeur. De levertijd bedraagt 1 tot 5 werkdagen als je kiest voor ophalen in winkel. We kunnen zien dat de bestelling in 4 werkdagen is geleverd in het gewenste filiaal. Mocht je in het vervolg de bestelling toch eerder willen ontvangen, dan adviseren we jou om de bestelling naar een huisadres te laten versturen. Deze optie heeft een gemiddelde levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service in ons filiaal en de afwikkeling van de retourzending. Nogmaals bedankt voor jouw review en hopelijk tot snel. met vriendelijke groet, SHUZ
Prettig, helemaal zoals het hoort
Beste Bas, Goed om te horen dat alles helemaal naar wens was. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Mijn eerste online bestelling, ik koop regelmatig in de winkel van Shuz. mooie website, bestelling goed kunnen volgen en binnen 2 dagen geleverd, echt fijn!
Beste Nicolette, Wat fijn dat je dit keer ook online bij ons bent weten te slagen. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Nog nooit zo'n mooi verzorgde bestelling gehad, doos is ook te gebruiken voor de retourzending en etiket voor de retourzending is ook al bijgevoegd. Ik had 2 paar besteld en van de retourzending is het bedrag is ook nog eens snel teruggestort. Perfect geregeld dus!
Beste Jan, Wat leuk om te horen dat je zo te spreken bent over onze service en afhandeling van retourzendingen. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goede sevice en lekker snel afgeleverd op adress Ben erg content met mijn aankoop
Beste Peter, Fijn dat jouw nieuwe schoenen je zo snel hebben weten te bereiken. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Duidelijke site snelle levering
Beste Jeanne, Fijn om te horen dat onze site duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Mooie design schoen, modern met mooie kleuren, en vooral lekker zittend en loopt vanaf moment één comfortabel: kortom fantastisch!
Beste Frans, Zo te horen ben je helemaal tevreden met je nieuwe schoenen. Goed om te horen dat ze vanaf het eerste moment als comfortabel zitten. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Heel snel, goede service en zelfs in de sale. Ook de winkels bezoek ik graag maar online heb je alles makkelijk beeld. Love Shuz
Beste Marlon, Fijn om te horen dat onze service tijdens de sale het zelfde is als je van ons verwacht. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik heb geweldige snelle service gehad in mijn bestelling. In eerste instantie was het snel geleverd en daarnaast was bij mijn retour pakket ook alles goed geregeld met KLARNA (achteraf betalen). De sale was natuurlijk mooi meegenomen
Beste Max, Leuk om te horen dat je te spreken bent over onze verschillende betaalmogelijkheden en onze sale artikelen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Alles is naar wens,ben tevreden
Beste Jozef, Goed om te horen dat je bestelling helemaal naar wens was. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Erg tevreden over mn aankopen bij shuz zowel in de winkel als online! Snelle en fijne service!
Beste Matthijs, Wat fijn dat je zowel in onze fysieke winkel en webshop goed terecht kunt. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Snelle service! Alles netjes verpakt ook
Beste Annabel, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze snelle service. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Tja…. Ik wil niet overdrijven, maar ik ben gewoon dik tevreden!! Punt!!
Beste Hilda, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Bestelling geplaatst uit België en zeer snel levering ontvangen !
Beste Fabienne, Goed om te horen dat ook in België alles goed is verlopen. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Strakke club Shuz. Prachtige merken, met een mooie prijsstelling en snel geleverd. Best wel persoonlijk met een handgeschreven naam van de medewerker op de leveringsbon.
Beste Paul, Wat leuk dat jouw bestelling een persoonlijke noot had. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Bestelling geplaatst via de website, en alles super verlopen
Beste Harald, Goed om te horen dat jouw bestelling super is verlopen. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Verzending duurde wat langer dan bij andete webshops, maar vind ik geen probleem. Fijn dat je het in de winkel kan ophalen en ze direct even kan passen. Heb zo toch weer een nieuwe schoenwinkel ontdekt :) Aardig personeel ook trouwens. Schoenen zelf zijn gewoon prachtig.
Beste Julie, Wat leuk om te horen dat je ons personeel zo vriendelijk vindt. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Super uitgebreid assortiment, snelle levering.
Beste Miranda, Wat goed om te horen dat je zo te spreken bent over ons assortiment. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Mooie merken snelle levering Prima service !
Beste A, Wat leuk om te horen dat je ook zo te spreken bent over onze merken. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Schoenen werden zeer snel geleverd en netjes verpakt. Ook bij een vorig aangekocht paar was de service na verkoop uitstekend. Wij zullen bij een volgende aankoop zeker Shuz overwegen.
Beste Mischa, Goed om te horen dat de levering zo goed verlopen is. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Heel soepel allemaal de bestelling en levering .
Beste Renee, Goed om te horen dat alles soepel is verlopen. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goede en snelle service. Prima prijs/kwaliteit
Beste Monica, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze prijs/kwaliteit. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Duidelijke website , snelle levering , mooie verpakking , gewoon zoals het moet zijn maar het viel wel op .
Beste Liesbeth, Wat goed om te horen dat alles helemaal naar wens was. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Voor herhaling vatbaar. Schoenen zijn ook als verwacht. Precies zoals op de site.
Beste Mar, Wat fijn dat je schoenen helemaal naar wens zijn. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goede keus en service is perfect!
Beste Leoni, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ