Goede afhandeling maar kan sneller

Het duurt drie hele werkdagen alvorens een paar schoenen wordt aangemeld voor verzending. Dat is te lang. Daarintegen heeft de dame in de winkel in Amersfoort mij echter perfect geholpen bij het omruilen naar een kleinere maat (zo hoort customer service te zijn!). De credit faktuur was zeer snel gerestitueerd. Bedankt !!

Precies wat ik ervan verwachtte

Prettig, helemaal zoals het hoort

zeer goede ervaring met online bestelling bij Shuz

Mijn eerste online bestelling, ik koop regelmatig in de winkel van Shuz. mooie website, bestelling goed kunnen volgen en binnen 2 dagen geleverd, echt fijn!

Uitstekend!

Nog nooit zo'n mooi verzorgde bestelling gehad, doos is ook te gebruiken voor de retourzending en etiket voor de retourzending is ook al bijgevoegd. Ik had 2 paar besteld en van de retourzending is het bedrag is ook nog eens snel teruggestort. Perfect geregeld dus!

Goede sevice en lekker snel afgeleverd op adress Ben erg content met mijn aankoop

Veel keus in kwaliteits schoenen

Duidelijke site snelle levering

Loopcomfort fantastisch

Mooie design schoen, modern met mooie kleuren, en vooral lekker zittend en loopt vanaf moment één comfortabel: kortom fantastisch!

Snel, service en sale

Heel snel, goede service en zelfs in de sale. Ook de winkels bezoek ik graag maar online heb je alles makkelijk beeld. Love Shuz

Perfecte service

Ik heb geweldige snelle service gehad in mijn bestelling. In eerste instantie was het snel geleverd en daarnaast was bij mijn retour pakket ook alles goed geregeld met KLARNA (achteraf betalen). De sale was natuurlijk mooi meegenomen

Perfekte levering

Alles is naar wens,ben tevreden

Goede schoenen! Goede service

Erg tevreden over mn aankopen bij shuz zowel in de winkel als online! Snelle en fijne service!

Super snelle service!

Snelle service! Alles netjes verpakt ook

De beste!!

Tja…. Ik wil niet overdrijven, maar ik ben gewoon dik tevreden!! Punt!!

Uitstekende service en snelle levering !

Bestelling geplaatst uit België en zeer snel levering ontvangen !

Mooie merken, scherp geprijsd en snel geleverd!

Strakke club Shuz. Prachtige merken, met een mooie prijsstelling en snel geleverd. Best wel persoonlijk met een handgeschreven naam van de medewerker op de leveringsbon.

Goed bezig!

Bestelling geplaatst via de website, en alles super verlopen

Mooie schoenen

Verzending duurde wat langer dan bij andete webshops, maar vind ik geen probleem. Fijn dat je het in de winkel kan ophalen en ze direct even kan passen. Heb zo toch weer een nieuwe schoenwinkel ontdekt :) Aardig personeel ook trouwens. Schoenen zelf zijn gewoon prachtig.

uitsteken

Super uitgebreid assortiment, snelle levering.

Mooie merken snelle levering Prima service !

Geweldige service & snelle levering

Schoenen werden zeer snel geleverd en netjes verpakt. Ook bij een vorig aangekocht paar was de service na verkoop uitstekend. Wij zullen bij een volgende aankoop zeker Shuz overwegen.

Alles was prima.

Heel soepel allemaal de bestelling en levering .

Goede services!

Goede en snelle service. Prima prijs/kwaliteit

Duidelijke website , snelle levering , mooie verpakking , gewoon zoals het moet zijn maar het viel wel op .

Top! Makkelijk bestelproces en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar. Schoenen zijn ook als verwacht. Precies zoals op de site.

Goed geregeld!

Goede keus en service is perfect!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk