Top winkels

Goede service en mooie schoenen. Gewoon goed.

Ruime keus, snelle levering!

Altijd ruime keus, zelfs in de sale & snelle levering!!

Super , fantastische service !!!

Ik heb al verschillende malen bij shuz een bestelling geplaatst zowel voor mannen als vrouwen en steeds een goede service ! Een echte aanrader .

Prima website met mooie schoenen.

Fijne aanbod schoenen, met mooie prijzen en kwaliteit.

Snelle levering mooie producten

Bestel met enige regelmaat. Altijd zeer tevreden.

Snelle levering en prima voorwaarden !

Mooie winkel met ruime keuze . Ook de webwinkel is duidelijk en goed opgezet . Ik ben superblij met de bestelde schoenen en met de mooie , modieuze tas ! Topzaak !

Wederom zeer goede ervaring en kwalitatief prima sneakers

Het bestellen ging prima, netjes en snel bevestigd. Goed geïnformeerd inzake de verzending en dat het pakket opgehaald kon worden in de winkel. Ook dat ging prima. Helaas heb ik één paar schoenen terug gestuurd, waren voor mijn voeten helaas wat te krap, erg jammer prachtige schoenen. Supersnelle terugbetaling. Klasse! Mooie aanwinst van een paar kwalitatief goede en mooi model sneakers. Wederom tevreden klant.

Goede kwaliteit/service

Levering op tijd, mooi produkt (magnanni), concurrende prijs en goed bereikbaar met deskundige ondersteuning.

Alleen maar lof

Klantgericht, servicegericht en een complete mooie collectie. Alle aankopen waren top, geen enkel minpuntje te bedenken. Als dat al zo zou zijn, wordt t opgelost. Alle vertrouwen in SHUZ.

Snelle service! Super gave schoenen! Zeer klantvriendelijk! Doe online en ook in winkel shoppen! Top zaak

Top assortiment en prima sale

Ik heb een zwak voor mooie Spaanse en Italiaanse schoenen. Veter, gesp, sneaker, boot: ik lust alles. Vooral Magnanni, Santoni en zeker ook Harris. Bij Shuz kan ik alles vinden, echt top. Ik ben heel blij met mijn felblauwe Harris Tributo sneakers en kom gauw weer terug!

Correcte en snelle levering! Mooi assortiment van schoenen.

Super snelle levering

Super snelle levering. Goede merken.

Schoenen goed. Service ver onder maat

Niet gewend van shuz. 2x top schoenen 1x laat geleverd en retour nog steeds niet verwerkt. Door eerste opmerking net een voldoende maar los een bestelling graag binnen 2 weken op.

Mooie schoenen snel geleverd

Perfecte snelle levering!

De bestelling werd nog eerder afgeleverd dan verwacht en was vakkundig ingepakt.

Vlotte levering

Assortiment prima,fijne webshop.

top!

supper snelle levering en sneakers ook nog goedkoper dan bij de concurrenten

Sevice, afhandeling geweldig snel en goed. Prima. Ik kom er graag terug.

Snel bestellen, snelle levering en leuke schoenen!

Geweldige winkel met een geweldig assortiment

Altijd aardig in de winkels en online altijd goed.

Fijne website!

Mooie merken en schitterende schoenen. Ook 'n redelijk snelle levering. Kortom, 'n aanrader!

Positief! Vrijdagavond besteld en direct opgestuurd. Helaas vertraging bij postNL dus maandag daadwerkelijk ontvangen. Netjes ingepakt met extra beschermtas erbij!

Lang wachten.

Ik zit al meer dan een week te wachten op mijn bestelling!!!!

Super!!!

Geweldige service, goed verpakt en snel geleverd.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk