Schoenen voor mij maar ook mijn man waren toppers mooie merken in de sale ook nog eens voor een leuke prijs. Zou zo weer een bestelling doen. En dat alles mooi op tijd!!! Goed bezig daar.
Beste Lydia, Het is goed om te horen dat je zo enthousiast bent! Wat fijn dat alles mooi op tijd was bezorgd. Veel plezier met je eigen aankoop en de aankoop voor je man. Bedankt voor de review en hopelijk zien wij je snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Via Google bij ze terechtgekomen aangezien ik een specifiek paar wilde hebben en daar de laagste prijs van zocht. Prima webshop. Enige puntjes van kritiek: dat je ouderwets verzendkosten moet betalen voor een paar van bijna 150 euro (qua klantenbinding kan dit echt anders). Ze waren dan alsnog de goedkoopste dus daarom nog wel acceptabel. Andere puntje is dat het invouwpapier in de doos niet meer origineel was (was vervangen voor een Shuz versie) en er een kleine vlek op de witte zool zat. Door de prijs acceptabel, maar als je ze toch opnieuw inpakt is het een kleine moeite om dat even optisch te laten verdwijnen. Al met al prima webwinkel voor de sale.
Beste Linda, Bedankt voor je review. We zullen de door jou aangegeven verbeterpunten doorgeven aan het filiaal die de schoenen heeft verwerkt. We wensen je veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, SHUZ
Conform afspraak zeer snel geleverd. Goeie site.
Beste Dook. Wat fijn dat je de SHUZ website positief ervaart en veel plezier met je aankoop! Bedankt voor de review en hopelijk zien wij je snel. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Nadat ik thuiskwam met mijn nieuwe schoenen zag ik dat er een stukje naast de naad gestikt was. Teruggegaan en kreeg meerdere opties als oplossing aangeboden. Erg vriendelijk personeel! (:
Beste Fleur, Goed om te horen dat het prettig voor je is opgelost! Bedankt voor je review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
De schoenen die ik bestelde waren exact zoals op de website beschreven. De levering was erg snel binnen drie dagen. Heel blij met de service.
Beste Anne-Sophie, Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Heb prachtige laarsjes gekocht, stevige zool, goed comfort, goede flexibiliteit, ventileren goed en heb geen last van zweet voeten, m’n laarsjes vormen ook goed naar m’n voeten. Ik weet zeker dat ik een mooi paar laarsjes heb gekocht!
Beste Erwina, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je laarsjes en ik hoop dat je er veel plezier van hebt. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Al vele bestellingen gedaan via de site van Shuz en alleen maar goede ervaringen. Kwaliteit van de schoenen/laarzen is prima en bij problemen wordt er een goede oplossing geboden. Duidelijk 1 van mijn favoriete sites om schoenen te bestellen.
Beste Hetty, Wat leuk om dit te horen! Wij zijn heel erg blij dat jij zo tevreden bent over SHUZ. Bedankt voor je lieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Prima ervaring met Shuz. Ik kende ze helemaal niet maar zocht op bepaalde schoenen welke ik graag wilde hebben. Zo kwam ik bij Shuz terecht. Schoenen werden snel geleverd en waren in prima staat.
Beste E., Wat fijn om te horen dat je aankoop lekker snel binnen was en dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Goede site, veel keus en prijs kwaliteit fantastisch, vooral de sale!
Beste Peter, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
De schoenen waren binnen 1dag binnen. Helaas te klein..na telefonisch contact de volgende dag al een maat groter in huis. Heel goede service
Beste Hannie, Wat jammer dat de schoenen eerst niet goed waren, maar fijn dat het zo snel is opgelost. Geniet van je nieuwe schoenen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
In mijn Shuz winkel in Wassenaar waren die schoenen, die zo lekker lopen, niet in de kleur die ik wilde. Hoera! Op Internet wél! Ik kreeg ze prompt op tijd en ben nu heel blij!!
Beste Margreet, Wat goed om te horen dat je online bent geslaagd voor de schoenen! Heel erg veel plezier ermee gewenst. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Lang gezochte schoen in mijn maat en tegen een faire prijs! Super snelle levering ik hou de site in de gaten voor nog meer mooie deals!
Beste Romir, Wat goed om te horen dat je jouw schoenen eindelijk gevonden hebt! Geniet van je nieuwe aankoop. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Bestellingen gaan altijd vlekkeloos en snel Ben zeer tevreden en mijn schoenenkast ook.
Na mijn bestelling snel in huis.
Beste Jos, Goed om te horen dat je aankoop lekker snel binnen was. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Zit als gegoten
Beste Helene, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm van onze schoenen. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Binnen 1, 2 na online bestellen worden de schoen geleverd en een etiket voor eventueel retourneren zit erbij. Prima service!!
Beste Bonnie, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze levering en de retournering hiervan. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Tijdens het afhalen in de winkel (van mijn internet aankoop) werd ik zo ontzettend leuk geholpen! De aankoop was een tasje voor mijn zusje en een cadeau voor haar verjaardag. De verkoopster heeft het prachtig ingepakt en maakte er met strik en al een geweldig pakket van. In de tussentijd ging ik in de winkel naar de heren afdeling en daar werd ik door een andere dame heel vriendelijk en professioneel geholpen zodat ik uiteindelijk met een verrassing voor mijn partner naar huis ging met prachtige magnanni schoenen. Iedereen blij; de verkoopsters, mijn partner en niet te vergeten: de gever. Wat heerlijk wanneer je nog met aandacht en attentie geholpen wordt!
Beste Tilly, Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel en zowaar voor je zus als man goed bent geslaagd. Veel plezier met gewenst met geven en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Gewoon altijd goed
Beste Frank, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Shuz heeft een overzichtelijke website en het is prettig dat er veel keus is in mooie, kwalitatieve schoenen die je niet overal vindt. Voor herhaling vatbaar!
Beste Yildiz, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en de kwaliteit hier van. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Een prettige site en een "thuis" gevoel
Beste Jolanda, Wat goed om te horen dat je bestelling zo super snel binnen was. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Positieve ervaring. Vandaag besteld en de dag erna al In huis
Beste Marysia, Wat fijn om te horen dat je aankoop zo snel binnen was. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Schoenen prachtig qua vormgeving en zitten perfect; ook heel snel geleverd. Aanrader!
Beste Annie, Fijn dat je schoenen helemaal naar wens zijn en perfect zitten. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik heb een goede service ervaren bij SHUZ, telefonisch ook zeer vriendelijk geholpen en zal ook zeker weer gaan bestellen, mooie collectie.
Beste Janny, Fijn om te horen dat je zo netjes telefonisch bent geholpen. Leuk om te horen dat je zeker nog eens bij ons zal bestellen. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Keurig op tijd en netjes ingepakt
Beste Stijn de Gruijter, Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en netjes ingepakt. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Bestellen bij Shuz is eenvoudig, er wordt altijd vlot geleverd en als er eens iets is, staat de klantenservice voor je klaar. Ik ben dik tevreden!
Beste Hans, Goed om te horen dat bestellen bij ons altijd eenvoudig en vlot verloopt. Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ