De service is super! Ik ga zeker nog bestellen!
Beste Anne, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Was al een tijdje op zoek naar deze schoenen, Shuz had ze gewoon op voorraad. Besteld voor een mooie prijs en de volgende dag netjes afgeleverd…zeer tevreden en kan Shuz van harte aanbevelen!
Beste Erwin, Wat fijn dat je de schoenen bij ons wel hebt kunnen vinden, en dat ook nog eens voor een mooie prijs. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Sneakers besteld , het is dat het weekend was anders had ik ze de volgende dag al ! Alleen de doos al is al een cadeautje om uit te pakken top zaak ,.
Beste Anja, Wat leuk om te horen dat je bestelling zo snel binnen was en aanvoelde als een cadeautje. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goede eenvoudige site! Ik had een hele leuke aanbieding dus gelijk gekocht en makkelijk proces om te bestellen. Ik kon de schoenen ophalen in het filiaal en was hierover goed op de hoogte gebracht. In de winkel mocht ik de schoenen gelijk passen en werd ik geholpen met de maat Etc. Goede service, zou er zeker weer bestellen!
Beste Cato, Fijn om te horen dat het bestellen op onze site zo gemakkelijk is. Veel plezier gewenst met je aankoop en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goed geholpen, mooie collectie, een echte WINKEL , geen ‘on-line etalage’.
Beste Josée, Wat leuk om te horen dat je altijd goed en professioneel wordt geholpen in onze winkel. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Medewerkers denken goed mee en zijn hulpvaardig. Erg blij met mijn nieuwe schoenen.
Beste Mark, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ben zeer gelukkig met mijn hartjes schoenen uit de uitverkoop. Goed omschreven en binnen 3 werkdagen binnen.
Beste A., Wat fijn dat je hartjes schoenen helemaal naar wens zijn. En dat ook nog een in de uitverkoop! Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goede service en kwaliteit!
Beste Jorin, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en de kwaliteit er van. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik heb een prachtig paar Tods gekocht en alles bij Shuz prima geregeld en op tijd geleverd!! Geweldige service, ben ook later in de winkel geweest en ook daar zeer goede en proffesioneel advies gekregen
Beste Andre, Wat fijn dat je bij de aankoop van een nieuw paar Tods zo fijn geholpen bent. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Tja dit is echt een super webshop waarbij je de beste aanbiedingen ziet op topmerken. En 1 dag later al binnen!
Beste Fred, Goed om te horen dat je net zo tevreden bent over onze merken als dat wij dat zijn. Wat fijn dat jouw aankoop lekker snel binnen was! Bedankt voor je review en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Goed concept van schoenen kopen. Makkelijk online bestellen, gratis bezorgen in de winkel. Passen en ophalen in de winkel. Goede omschrijving van de schoenen zodat ik altijd de juiste maat heb. Vriendelijk personeel in de winkel.
Beste Yvette, Wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Product was na behoren en het was onwijs snel thuisbezorgd!
Beste Lynn, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en levering. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Shuz is een winkel waar ik graag shop. Mooie schoenen van goede kwaliteit, waar ik ook echt jaren plezier van heb!
Beste Ragna, Wat fijn dat je altijd lang plezier hebt van onze schoenen en je altijd graag in onze winkel komt. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik zou SHUZ zeker aanbevelen. Betrouwbaar, snel en uitstekende levering.
Beste S., Goed om te horen dat je ons aan andere zou aanbevelen en dat je tevreden bent over onze levering. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Super mooie schoenen en ook nog snel geleverd. Retourneren werkt ook super makelijk.
Beste Jorin, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze schoenen en onze levering. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
De slippertjes die ik mooi vond in de winkel waren er niet meer in mijn maat. De verkoopster adviseerde om ze online te bestellen. Binnen een week kon ik ze ophalen in het door mij zelf gekozen filiaal
Beste Debbie, Wat fijn dat je de slippertjes als nog hebt weten te bemachtigen! Veel plezier met het dragen tijdens deze warme zomerdagen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Helaas voldeden de schoenen niet aan mijn verwachtingen. Juiste en snelle afwikkeling van mijn retour zending
Beste Lilian, Jammer dat je schoenen niet volledig naar wens waren. Goed om te horen dat je retourzending snel en goed is afgehandeld. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Keurige levering - goede verpakking
Beste Anneke, Wat fijn om te horen dat de levering van je aankoop helemaal naar wens was. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Prima ervaring. Durf eigenlijk geen schoenen on-line te bestellen, maar van het merk heb ik al twee paar en wilde nog graag deze kleur. Wel verkrijgbaar online. Afgeleverd in de winkel, passen. Dat is on-line bestellen en in de winkel bepalen of het ok is of niet. Fijn. Het beste uit de winkel gecombineerd met online bestellen.
Beste Christien, Fijn om te horen dat je jouw favoriete schoen ook nog in een andere kleur hebt weten te bemachtigen. Bedankt voor je leuke review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
N v t
Beste Natalia, Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Met verstand van zaken telefonisch geholpen. Daarna heb ik online schoenen besteld. Volgende dag schoenen al in huis. Alles heel goed geregeld.
Beste Greetje Loorbach, Wat fijn om te horen dat je telefonisch zo goed door ons bent geholpen en het is natuurlijk altijd prettig als je bestelling vlot binnen is. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Fijne merken en keurige levering heel snel !
Beste M.p., Leuk om te horen dat je net zo enthousiast bent over onze merken als dat wij dat zijn. Bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Zie boven. Bovendien handig want heb meteen de bestelde schoenen in de zaak kunnen passen. Wel zo effectief.
Beste Betty, Goed om te horen dat je zo te spreken bent over onze verschillende leveringsmogelijkheden. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Klantenservice zeer adequaat. Blij met mijn in detverkoop gekochte schoenen en online gekochte bijpassende clutch Peter Kaiser
Beste Hanne, Wat leuk dat je bij je nieuwe schoenen een mooie bijpassende clutch hebt weten te vinden. Veel plezier met je aankopen en bedankt voor je enthousiaste review. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Je wordt er altijd prima geholpen. De schoenen zitten lekker. Er is elk jaar wel weer een paar leuke schoenen te vinden
Beste Dennis, Fijn om te horen dat je bij ons altijd goed wordt geholpen en dat je jaarlijks bij ons kunt slagen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ