Mooie collectie, goede hulp en snelle levering

Mooie collectie, goede hulp en snelle levering

Fijne winkel met volop keus en wordt goed geholpen. Ook online goede service. Top.

Prima geregeld

Snel geleverd na bestelling!

Superrrrrr chill op deze manier

Bestelde 3 paar verschillende schoenen, wilde het in de winkel ophalen zodat ik gelijk kon passen en anders retour kon versturen. Ik ging met 2 paar schoenen uit de winkel. 1 mooie hak die vond ik uiteindelijk in de schappen en het andere paar hield ik die ik besteld had. Ik heb 2 verschillende super mooie shoes en binnen 20 minuten! Happy customer & btw allebei nog eens in de uitverkoop.

Fijne groene schoenen.

Was al een tijd op zoek naar groene schoenen. Ik vond ze bij Shuz. Zeer snel geleverd en prima verpakt. De schoenen zien er mooi uit en lopen geweldig. Ze zijn er in veel kleuren dus wie weet bestel ik ze nog in een andere kleur.

Mooie schoenen, snelle levering

Snel en netjes geleverd

Mooie schoenen voor een nette prijs

Snelle levering, schoenen voldoen aan de verwachting. Prima klantenservice die vragen snel beantwoord

Snelle levering & top verpakt

Pakket is vrij snel geleverd en was keurig verpakt!

Geweldige schoenen en supersnelle levering

Goed advies op de site over de maat. Enorm fijne en mooie schoenen en de volgende dag geleverd. Top !

Fijne winkels, goede service!

Bij shuZ word je in elke winkel vriendelijk ontvangen én geholpen! Iedereen is erg behulpzaam. Daarnaast is het assortiment schoenen echt fantastisch, voor ieder wat wils!

Goede service! Perfect!

De bestelling verliep soepel, levering was snel en netjes verpakt! Kan niet beter.

Duidelijk en snel.

Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling wordt snel en netjes geleverd.

Snelle en goede service

Prima geholpen bij de klantenservice

Terugbrengen internet naar de winkel teleurstellend

Ik had twee paar besteld, 1 paar heb ik gelijk aan gedaan en de andere terug gebracht naar de winkel. Tijdens het dragen kwam ik erachter dat er lijm op neus zat. Ik heb dit direct gemeld bij het terug brengen. In plaats van de opmerking: “wat vervelend”, kreeg ik de vraag of ik de lijm er zelf op had gedaan??? Duidelijk was te zien dat dit gelekte lijm van de naden was. Beide schoenen hadden dit. Er werd geprobeerd de lijm eraf te trekken. Ik kon de schoenen houden met de afgehaalde lijmtesten erop of ik kon ze via de webwinkel terug sturen. Uiteindelijk werd er gezegd dat ik ze wel achter kon laten en om kon ruilen voor een gedragen paar uit de winkel. Er werd geen extra korting aangeboden, en ook geen excuus. Ik kwam vijf minuten voor sluitingstijd binnen. Ik wist namelijk niet dat de winkel om half zes zou sluiten. Het zou kunnen dat beide dames daar geïrriteerd over waren….maar volgens mij zou klant altijd koning moeten zijn en dat gevoel kreeg ik totaal niet. Toen ik wegging begon het keihard te regenen. Ik zei nog dat ik hoopte dat ik voor de bui in de auto zou zitten omdat de schoenen nog ingespoten zouden moeten worden. De deur werd snel achter mij dicht gedaan en toen ik aanklopte om om een plastic tas te vragen om mijn schoenen in te kunnen doen en op blote voeten naar mijn auto te lopen om mijn schoenen niet te verpesten werd er eerst gezegd: we hebben geen plastic tassen, uiteindelijk heeft een collega van de betreffende dame de schoenen in papier gewikkeld en kwam de dame in kwestie toch maar met een papieren zak aan. Al met al heb ik een slechte nasmaak over gehouden van deze aankoop. De internet aankoop en sich en de communicatie verliep overigens prima.

aan te bevelen

Eerst had ik een maatje te klein , dat is teruggestuurd en vrij vlug is het bedrag terug gestort ,dat verdient een dikke 10.

Alles naar tevredenheid

De schoenmaker die ik graag draag zijn hier te koop, vaak met korting. De bezorging verloopt snel en netjes. De laatste keer heb ik 1 paar retour gezonden, dat ging ook goed en snel. Retour wordt snel verwerkt. Dus tot de volgende keer!

Quick and easy

Beautiful shoes at amazing price Good service

Goede prijs kwaliteit

Men levert wat je denk te bestellen tegen snelle levering, alleen jammer dat PostNL zijn zaken niet voor elkaar heeft.

Top! Snelle levering, duidelijke website

Ik ben super blij met mijn Hogan sneakers, een super snelle levering (sneller dan verwacht + ik woon in België) Zeker een aanrader

Hele fijne service

De website is ontzettend gebruiksvriendelijk. Ik heb mijn bestelling kunnen vinden en deze je de juiste maat kunnen bestellen. Direct na het betalen kreeg ik een bevestigingsmail. Hierin stond precies wat ik had besteld en dat ik op de hoogte werd gehouden van de levering. Dit laatste duurde ook niet lang en 3 dagen later stonden mijn schoenen in een mooie doos op de mat. Kortom, een hele fijne service!

Mooie kwaliteit en snelle levering

De bestelling voldeed volledig aan de verwachtingen, dankzij de duidelijke foto's en beschrijving. Keurig op tijd geleverd, van harte aanbevolen!

Snelle levering van producten. Fijne en overzichtelijke website met veel aanbod. Ik ging voor 1 paar nieuwe schoenen, en heb uiteindelijk 3 paar nieuwe schoenen gekocht.

Goede kwaliteit en service

Voor de zoveelste keer hier schoenen besteld. Ook nu weer zo der problemen. Maatje te groot of te klein. Retour zonder problemen en kosten.

Top, de schoenen voldeden aan mijn verwachting!!

Geweldige webshop met veel keus in mooie schoenen!!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk