Mooie collectie, goede hulp en snelle levering
Beste Remco, Fijn om te horen dat je net zo tevreden bent over onze collectie als dat wij zijn. Bedankt voor je compliment en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Fijne winkel met volop keus en wordt goed geholpen. Ook online goede service. Top.
Beste Liesbeth, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze brede collectie en onze service. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Snel geleverd na bestelling!
Beste Remco, Goed om te horen dat je aankoop zo snel binnen was. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Bestelde 3 paar verschillende schoenen, wilde het in de winkel ophalen zodat ik gelijk kon passen en anders retour kon versturen. Ik ging met 2 paar schoenen uit de winkel. 1 mooie hak die vond ik uiteindelijk in de schappen en het andere paar hield ik die ik besteld had. Ik heb 2 verschillende super mooie shoes en binnen 20 minuten! Happy customer & btw allebei nog eens in de uitverkoop.
Beste Marlinda, Wat leuk dat je zowel in onze winkel als online bij ons bent geslaagd. Veel plezier met je mooie hakken en je andere paar schoenen gewenst. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Was al een tijd op zoek naar groene schoenen. Ik vond ze bij Shuz. Zeer snel geleverd en prima verpakt. De schoenen zien er mooi uit en lopen geweldig. Ze zijn er in veel kleuren dus wie weet bestel ik ze nog in een andere kleur.
Beste Marianne, Wat fijn om te horen dat je geslaagd bent voor groene schoenen bij SHUZ en dat de service is bevallen. Wie weet kom ik je binnenkort tegen, voor de schoenen in een andere kleurtje. Veel plezier de groene schoenen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Mooie schoenen, snelle levering
Beste Anne, Het is goed om te horen dat zowel het product als de service zijn bevallen bij SHUZ. Veel plezier van de aankoop en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Mooie schoenen voor een nette prijs
Beste Tom, Het is prettig om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Nog veel plezier van de schoenen gewenst en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Snelle levering, schoenen voldoen aan de verwachting. Prima klantenservice die vragen snel beantwoord
Beste Peter, Wat prettig om te horen dat de schoenen voldoen aan de verwachting en dat ze snel bij je op de mat lagen. Nog veel plezier van je aankoop gewenst en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Pakket is vrij snel geleverd en was keurig verpakt!
Beste Maartje, Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat jouw aankoop goed is aangekomen op de deurmat. Veel plezier ervan en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Goed advies op de site over de maat. Enorm fijne en mooie schoenen en de volgende dag geleverd. Top !
Beste Debora, Het is prettig om te horen dat de online service en de schoenen jou zijn bevallen! Veel plezier van je aankoop gewenst en hopelijk zien wij jou snel weer terug. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Bij shuZ word je in elke winkel vriendelijk ontvangen én geholpen! Iedereen is erg behulpzaam. Daarnaast is het assortiment schoenen echt fantastisch, voor ieder wat wils!
Beste Pauline, Wat goed om te horen dat de winkels van SHUZ jou zo goed bevallen. Hopelijk zien wij je snel terug in één van onze filialen! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
De bestelling verliep soepel, levering was snel en netjes verpakt! Kan niet beter.
Beste Sabine, Kijk is aan, dat is nog eens een helder en positief review. Bedankt hiervoor! Veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop en we zien je graag snel terug. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling wordt snel en netjes geleverd.
Beste John, Het is prettig om te horen dat het bestellen en de levering van je aankoop jou zo goed zijn bevallen. Bedankt voor je review. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Prima geholpen bij de klantenservice
Beste Shirley, Dat is nou goed om te horen! Nog een fijne dag vandaag en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Ik had twee paar besteld, 1 paar heb ik gelijk aan gedaan en de andere terug gebracht naar de winkel. Tijdens het dragen kwam ik erachter dat er lijm op neus zat. Ik heb dit direct gemeld bij het terug brengen. In plaats van de opmerking: “wat vervelend”, kreeg ik de vraag of ik de lijm er zelf op had gedaan??? Duidelijk was te zien dat dit gelekte lijm van de naden was. Beide schoenen hadden dit. Er werd geprobeerd de lijm eraf te trekken. Ik kon de schoenen houden met de afgehaalde lijmtesten erop of ik kon ze via de webwinkel terug sturen. Uiteindelijk werd er gezegd dat ik ze wel achter kon laten en om kon ruilen voor een gedragen paar uit de winkel. Er werd geen extra korting aangeboden, en ook geen excuus. Ik kwam vijf minuten voor sluitingstijd binnen. Ik wist namelijk niet dat de winkel om half zes zou sluiten. Het zou kunnen dat beide dames daar geïrriteerd over waren….maar volgens mij zou klant altijd koning moeten zijn en dat gevoel kreeg ik totaal niet. Toen ik wegging begon het keihard te regenen. Ik zei nog dat ik hoopte dat ik voor de bui in de auto zou zitten omdat de schoenen nog ingespoten zouden moeten worden. De deur werd snel achter mij dicht gedaan en toen ik aanklopte om om een plastic tas te vragen om mijn schoenen in te kunnen doen en op blote voeten naar mijn auto te lopen om mijn schoenen niet te verpesten werd er eerst gezegd: we hebben geen plastic tassen, uiteindelijk heeft een collega van de betreffende dame de schoenen in papier gewikkeld en kwam de dame in kwestie toch maar met een papieren zak aan. Al met al heb ik een slechte nasmaak over gehouden van deze aankoop. De internet aankoop en sich en de communicatie verliep overigens prima.
Beste Sonja, Bedankt voor jouw review. Wij vinden het ontzettend vervelend te horen, dat jouw ervaring met ons filiaal niet positief is verlopen. Dat is zeker niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Wij zijn het absoluut met jou eens, dat onze klant altijd koning moet zijn en zouden het betreffende filiaal hier graag op aanspreken en jou hierover een terugkoppeling willen geven. Is het voor jou mogelijk ons per email: [email protected] het betreffende filiaal door te geven? Komen wij er zo snel als mogelijk bij jou op terug. Met vriendelijke groet, Thom Webteam SHUZ
Eerst had ik een maatje te klein , dat is teruggestuurd en vrij vlug is het bedrag terug gestort ,dat verdient een dikke 10.
Beste Luc, Wat jammer om te horen dat de schoenen nét iets te klein waren, maar fijn dat het zo snel is opgelost! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
De schoenmaker die ik graag draag zijn hier te koop, vaak met korting. De bezorging verloopt snel en netjes. De laatste keer heb ik 1 paar retour gezonden, dat ging ook goed en snel. Retour wordt snel verwerkt. Dus tot de volgende keer!
Beste Ine, Wat goed om van je te horen dat je zo tevreden bent over SHUZ, zowel de producten als de service. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Beautiful shoes at amazing price Good service
Dear Barbara, Thankyou for this compliment and hopefully we will see you soon in one of our stores or online! Kind regards, Julia SHUZ
Men levert wat je denk te bestellen tegen snelle levering, alleen jammer dat PostNL zijn zaken niet voor elkaar heeft.
Beste Luc, Wat jammer om te horen dat de bezorging van PostNL wat minder was, maar wat fijn dat de snelle levering van SHUZ goed ging. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Ik ben super blij met mijn Hogan sneakers, een super snelle levering (sneller dan verwacht + ik woon in België) Zeker een aanrader
Beste Michelle, Wat prettig om te horen dat de sneakers van Hogan je zo goed bevallen! Veel plezier van je gympen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
De website is ontzettend gebruiksvriendelijk. Ik heb mijn bestelling kunnen vinden en deze je de juiste maat kunnen bestellen. Direct na het betalen kreeg ik een bevestigingsmail. Hierin stond precies wat ik had besteld en dat ik op de hoogte werd gehouden van de levering. Dit laatste duurde ook niet lang en 3 dagen later stonden mijn schoenen in een mooie doos op de mat. Kortom, een hele fijne service!
Beste Max, Wat fijn om te horen dat het bestellen van de schoenen je zo gemakkelijk afging en dat je zo blij bent met de schoenen. Bedankt voor het compliment! Veel plezier van je nieuwe schoenen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
De bestelling voldeed volledig aan de verwachtingen, dankzij de duidelijke foto's en beschrijving. Keurig op tijd geleverd, van harte aanbevolen!
Beste Lies, Goed om te horen dat de bestelling aan de je verwachtingen voldeed. Ik hoop dat je veel plezier hebt van de aankoop en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Snelle levering van producten. Fijne en overzichtelijke website met veel aanbod. Ik ging voor 1 paar nieuwe schoenen, en heb uiteindelijk 3 paar nieuwe schoenen gekocht.
Beste Dayron, Kijk is aan, dat is nog is goed slagen tijdens het shoppen! Wat prettig om te horen dat je zo goed bent geslaagd en dat de service zo goed is bevallen. Veel plezier van je aankopen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Voor de zoveelste keer hier schoenen besteld. Ook nu weer zo der problemen. Maatje te groot of te klein. Retour zonder problemen en kosten.
Beste G.M. Dorst, Het is altijd fijn om te horen dat mensen zonder problemen hun aankopen kunnen doen bij SHUZ. Veel plezier met je nieuwe bestelling en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ
Geweldige webshop met veel keus in mooie schoenen!!
Beste Cyrille, Het is altijd leuk om te horen dat de online shopervaring en de schoenen voldoen aan iemands verwachtingen. Veel plezier gewenst met je nieuwe schoenen en hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Julia SHUZ