Altijd goede service online en in de shop!

Een zoektocht naar mijn favoriete merk eindigt vaak bij Shuz!

Bestelproces loopt soepel. Als je de schoenen bij een filiaal laat bezorgen kun je ze daar laten mocht de maat niet goed zijn.

Prachtige zaak met goed service

Ik kom al jaren bij Shuz. Het is één van de mooiste en luxe schoenenzaak. Mooie, goede merken en veel keus. Heb ooit een probleem gehad met een hersenschoen. Dit werd echt keurig opgelost. En mocht je maat er niet meer zijn, is deze er meestal wel in een ander filiaal. Ook online te bestellen bij een keurige website.

Snelle levering en een leuk kaartje erbij met een leuke tekst,echt een cadeautje om mijn schoenen uit te pakken

Heel erg prettig

Snelle levering en goede kwaliteit voor een lage prijs was er erg blij mee

Precies zoals verwacht!

De laarzen die ik had besteld, voldeden helemaal aan mijn verwachting. Wel jammer dat deze na vier dagen werden verstuurd. Als een vrouw iets besteld, wil ze het eigenlijk al gelijk aan haar voeten.

Shuz. Is top Geweldig snelle Levering en Service

Mijn ervaring met Shuz is top, Snelle levering en helder communicatie, ook bij eventueel Retouren Snel en juiste afhandeling , Shuz is voor mij geweldig.

Uitstekend en perfect volgens afspraak geleverd.

Uitstekende pasvorm, prima kwaliteit en loopt als een tierelier!

Snelle levering. Vriendelijk bij telefonisch contact. Er wordt duidelijk uitgelegd en zorgvuldig uitgezocht over een vraag betreft een artikel die geretourneerd is.

Mooie collectie, vriendelijk personeel en zeer goede service!

Zowel online als fysiek in de winkel altijd weer een feestje om te winkelen. Mooie en bijzondere schoenen, vriendelijke mensen en uiteindelijk een nieuwe look! Ik ga graag winkelen bij Shuz.

De levering was zo snel als het doelpunt van Memphis decaan.

Super snelle levering. Lijkt wel een doelpunt uit de EK van Nederland/ Oostenrijk.

Mooi aanbod, goede service!

Mijn merken en daarin ruim aanbod. Met in winkel dus voor schoenen en accessoires.

Snelle en nette verzending

Duidelijke webshop, snelle en nette verzending. Zeer tevreden!

Goede service en snelle levering

Aanduiding maat klopte als een bus. Leuke sneakers met korting en lopen zalig

Zo mooie boots en prima afhandeling

Zeer snelle levering

Een dag later al geleverd! Keurig op tijd, alles vlgs afspraak.

Vlot afgeronde en moeiteloze koop van een paar mooie schoenen!

Mooie schoenen snelle service helemaal top

Veel keuzes mooie schoenen laarzen tassen en altijd snel in huis en ook niet te vergeten leuk geprijsd. Fijne plek om te shoppen .

Super goed

Super snelle /nette bezorging

Sinds ik als Amsterdamse in Westfriesland ben komen wonen zijn jullie mijn vaste schoenenwinkel

Ik als Amsterdamse en graag schoenen verzamel, ben ik bij jullie aan het juiste adres. Top winkel met een ruime keuze, en vriendelijk personeel. Dus gewoon een tevreden trouwe klant geworden.

Schoenen zijn vlug geleverd en zitten perfect

Bestellen ging gemakkelijk. Schoenen zijn vlug geleverd en voldoen aan de verwachting.

Keurige service, prachtige schoenen

Duidelijke site, goed assortiment en levering naar verwachting. Zeer tevreden.

2e levering waardeloos

Ik kon niet vinden waar ik de code voor de tweede levering shiptegoed van Euro 10,00.af te trekken. Bestelling geplaatst en een mail naar de klantenservice. Men deed net of ik mijn schoenen al had ontvangen, maar dat was niet zo. Heb nog steeds niets ontvangen maar wel betaald zonder shopkorting. De linkerschoenen van mijn bestelling lagen in Alkmaar en de rechterschoenen in Haarlem. Nog steeds geen schoenen ontvangen. Alles dus zwaar klote.

uitstekend

Ik had 3 paar schoenen besteld om even te passen en vergelijken. Snelle levering. Ik heb 1 paar gehouden en de dag van ontvangst de ander 2 paar teruggestuurd . De volgende dag was de retour al verwerkt!!!!! Nog nooit meegemaakt met online bestellingen. Ik had gekozen voor achteraf betalen ,dit kan hier ook, en was dus ook al de volgende dag verwerkt . Super . Zal hier zeker nog een keer bestellen na deze uitstekende ervaring

Zeer goede service, snelle levering en duidelijke e-mails.

Perfect. Kan het iedereen aanraden. Nog een heerlijk ouderwets handgeschreven briefje erbij, met daarin geschreven “veel plezier met uw aankoop”. Ronduit top

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk