Uitgebreid aanbod van eigenlijk alle merken schoenen! De klantenservice is goed bereikbaar en heel vriendelijk! De verzending en eventueel retourneren gaat allemaal heel snel en makkelijk. Dus voor mij een super goede webshop!

Goeie site, binnen twee dagen heb ik het pakketje ontvangen

Uitstekend!

Voor het eerst schoenen besteld bij Shuz. Zeer tevreden over de bezorging nl binnen 2 dagen! En……..een mooie collectie,zal beslist vaker wat bestellen!

Mooie schoenen,

Goede reactie op mijn mail gekregen voor vwt maat schoenen. Ik vond bezorgtijd 6 dagen iets te lang. Gelukkig had ik de schoenen niet snel nodig.

Snelle levering met een goede prijs

De schoenen hadden en goeie prijs en kwamen snel binnen .

Snelle levering, mooi product

Superblij met mijn nieuwe shoes! Passen perfect bij mijn outfit. Makkelijk besteld, snel geleverd.

Zalige zomerse sandaaltjes gekocht. Prachtig zacht leer en een mooie neutrale kleur. Precies zoals op de foto.

Snel en mooi

Snelle bezorging en schoenen waren wat ik er van verwacht had

Eerste en niet de laatste ervaring met SHUZ

Ik heb onlangs een eerste bestelling geplaatst. Het hele proces van boeken, betalen en ontvangen verliep heel vlot en correct. Reden om nog een keer te shoppen bij SHUZ!

Gewoon goed

makkelijk te bestellen en geleverd op de afgesproken dag

Super collectie altijd, goede service. In de winkel ook erg vriendelijk personeel . Als je hier niet slaagt !!! Gr Maaike Kamp

Snel bezorgd

Fijne shopervaring en bestelling was snel in huis.

Veel keuze en snel bezorgd

Ik bestel vaak schoenen voor mijn vriend. Wat ik fijn vind, is dat er veel keuze is in nieuwe merken (en ook in prijsklasse). Vaak is de bestelling een of twee dagen later thuisbezorgd. Super! Gr, Marre

Super tevreden!!

Vlotte levering van de sneakers. Keurig verpakt!! Met de naam van de persoon,die de sneackers heeft ingepakt. Duidelijke omschrijving van retourneren,met label erbij. Keurige plakstrip op de doos,zodat je zelf geen tape nodig hebt! Nog geen ervaring hoe vlot het geld weer op de rekening staat,bij retour zenden.

Super communicatie reageren snel!

Goede ervaring. Paar vragen per mail gesteld en snel antwoord gekregen. Netjes snel en vriendelijk. Ga hier zeker vaker bestellen.

Supersnelle levering

Ik ben erg tevreden over de snelle levering van mijn sneakers. Ene dag besteld volgende dag geleverd en achteraf met Klarna betalen. Ideaal.

een fijne koop ervaring

Prima website, duidelijke foto's in een paar klikken heb je je product, en prima afgeleverd.

Snel, makkelijk en de juiste informatie op de site te vinden, in een keer de goede maat!

perfecte service

goede website op tijd bezorgd ga hier zeker meer bestellen. Groetjes Elly vd Ent

Zeer snelle levering!

De handtas die ik heel graag wilde vond ik bij Shuz maar dat niet alleen... mijn bestelling werd na enkele dagen al geleverd! Superblij met mijn nieuwste aanwinst.

Prima.Alles goed verzonden.

Prima. Ook met het terugsturen.

Bestelling volledig naar verwachting. Netjes verpakt en tweede maat retour gestuurd en bedrag binnen 24 uur terug geboekt. Top!!!

Super , zoals altijd !

Goede service Mooie collectie

Supersnelle, duidelijke service

Duidelijk online bestellen, snelle levering!

Bij Shuz wordt ik altijd goed geholpen! En kan nooit wachten todat het pakketje wordt afgeleverd!

Ik heb nu al een aantal bestellingen geplaatst bij Shuz en de schoenen zijn altijd super! Ook de service is erg goed! Het retourneren levert nooit problemen op en wordt altijd vriendelijk geholpen!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk