Snelle levering, kwaliteit producten. Met een gereduceerd prijs.
Beste Jerry, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Fijne webshop.
Beste Jacobus, Dankuwel voor het compliment! Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Goede en moderne collectie schoenen van top merken. Service en kennis Groot bij het personeel en uiterst vriendelijk.
Beste Maurijn, Wat prettig om te horen dat je zo tevreden bent over de service en kennis van ons personeel. Wij doen altijd onze uiterste best om jullie te voorzien van de leukste en modernste collectie. Leuk om te horen dat dat lukt! Veel plezier met de aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Binnen de dag een antwoord op mijn vraag over de kleurencombinatie in de sneaker. Ondertussen is het mijn lievelingspaar!
Beste Ann-Pascale, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. Wij proberen telkens weer een nieuw lievelingspaar voor jou in ons assortiment aan te bieden. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Voor mij is Shuz, de beste schoenenwinkel in mijn omgeving.
Beste Willy, Super leuk om te horen! Heel veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Zeer goede service van mij een dikke 10
Beste D Kabalt, Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe items en tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik had 2 paar schoenen besteld, en heb vervolgens per abuis de verkeerde geretourneerd. Ik kreeg zonder problemen een nieuw retouretiket en heb vervolgens de schoenen opnieuw besteld. Erg blij met deze service!!!
Beste Maria, Ja soms kunnen zulke kleine foutjes gebeuren door bijvoorbeeld het haasten haha. Gelukkig is alles goed afgehandeld en kun jij nu genieten van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Bestelling liep heel vlot en schoenen waren snel in huis. Opvallend was zeker de service toen bleek dat 1 paar retour moest i.v.m. pasvorm. Binnen een dag bevestiging retourzending met creditfactuur en binnen 3 dagen geld retour.
Beste Jos Smulders, Wat fijn dat jouw schoenen zo snel geleverd zijn. Helaas moest er 1 paar retour, maar wel heel fijn dat dit zo goed afgehandeld is. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mooie schoenen. Ik koop graag bij Shuz! Ook bij de klantenservice zeer vriendelijk!
Beste K, Wat fijn dat de schoenen zo mooi zijn! Het is ook goed om te horen dat jij goed bent geholpen door onze klantenservice. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mijn schoenen op woensdag besteld. Ze moesten uit een filiaal in Gouda naar Leiden komen. Daar kwamen ze pas op de vrijdag erna. Dus na 10 dagen. (eerlijk: 2e Paasdag zat er tussen). Veel te lang onderweg natuurlijk. Nooit meer van filiaal naar filiaal laten komen :-(.
Beste Els, Bedankt voor jouw review. Wanneer je kiest voor ophalen in winkel vermelden wij erbij, dat de levering gebundeld met de interne chauffeur gaat en deze gemiddeld 3 tot 5 werkdagen kan duren. Wij zien bij jouw bestelling, dat de levering in verband met de paasdagen is vertraagd en daardoor 1 werkdag langer in beslag heeft genomen. Onze oprechte excuses voor deze vertraging! Wij hopen dat de bestelling verder naar wens is en wensen je nog een fijne zonnige dag toe. Met vriendelijke groet, Webteam SHUZ
De keuze is zeer ruim en de levering zeer snel. Ik kan Shuz iedereen aanbevelen!
Beste Johan, Wat fijn om te horen dat jij altijd wel een match kan vinden bij SHUZ. Bedankt voor de fijne reactie en ik wens je veel plezier met je nieuwe items! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Super mooie schoenen, Snelle levering.
Beste Annemieke, Wat fijn dat jouw nieuwe schoenen zo snel zijn geleverd. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik heb online schoenen besteld bij Shuz en naar Shuz by Kalmeijer in Gouda laten sturen. De schoenen waren er de volgende dag en de afspraak om te passen was snel gemaakt.
Beste I, Wat goed dat jij zo snel je schoenen hebt kunnen passen in onze winkel in Gouda. Ik wens je veel plezier met de schoenen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snelle en nette afhandeling.
Beste Masja, Wat fijn om te horen dat alles perfect was! Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankopen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snelle levering, goed verpakt en mooi product. Ook de retourzending van de maat die niet paste is goed en snel afgehandeld.
Beste Janet, Wat fijn dat jou pakketje zo snel is bezorgd. Ik wens je veel plezier met de schoenen in de goede maat! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Drie paar schoenen besteld, die snel geleverd werden. Twee paar schoenen gehouden, een paar eenvoudig retour en mijn geld snel weer op mijn rekening.
Beste Patricia, Wat tof dat jij zoveel leuke schoenen hebt kunnen vinden bij SHUZ. Ik wens je veel plezier met je 2 overgebleven paar schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Goed produkt, keurig afgeleverd waar ik de online bestelling kon afhalen Klein minpuntje geen email of telefoontje dat het in Castricum op mij stond te wachten
Beste Mirjam, Wat fijn dat jouw pakketje zo makkelijk af te halen was. Helaas is er ergens met de communicatie iets fout gegaan. Sorry hiervoor, maar gelukkig heb jij nog je pakketje kunnen ontvangen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Shuz biedt een ruim en divers aanbod aan dames-, heren- en kinderschoenen. Er zit altijd wel iets voor je bij! Bezorging ging snel en soepel.
Beste Bas, Wat tof om te horen dat jij zo van het SHUZ aanbod houdt! Wij proberen zeker voor iedereen de perfecte schoen aan te bieden. Gelukkig heb jij je perfecte match bij ons gevonden en ik wens je nog veel plezier met je nieuwe producten. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Shuz heeft een mooie selectie schoenen en laarzen, aardig personeel door wie ik altijd goed geholpen wordt. Kortom, ik kom heel graag bij Shuz!
Beste Marieke, Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent over SHUZ! Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Schoenen van bekend merk en bekende maat besteld. Geen verrassingen, lekkere schoenen.
Beste Nick, Wat fijn om te horen dat de schoenen ook daadwerkelijk zo goed waren als dat je dacht. Ik wens je nog veel loop plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Uitgebreide collectie en snelle levering! Al paar keer besteld en altijd top!
Beste Herm, Bedankt voor je reactie. Het is leuk om te horen dat jij al meerdere keren bij ons hebt besteld. Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik had gympen besteld via de site en laten afleveren bij de vestiging in Veenendaal. Toen ik deze ging ophalen had ik geen afspraak gemaakt, ik werd heel fijn geholpen. Top
Beste Mirjan, Wat top dat jij jouw bestelling zo snel hebt kunnen ophalen. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe items en hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Voor mij persoonlijk is het altijd een feestje om bij Shuz te shoppen! Een ruim assortiment, fijne en praktische webshop en een snelle verzending!
Beste Khadija, En voor SHUZ is het altijd feest als wij blije klanten hebben! Bedankt voor je toffe reactie en hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mijn Viavai Mila bow sneakers, zijn prachtig en lopen perfect! De service is zeer klantvriendelijk!
Beste Sylvia, Wat tof dat jij schoenen hebt besteld van VIA VAI. Dit merk levert altijd de tofste schoenen elk seizoen weer. Ik wens je nog veel plezier met de schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snelle levering van de door mij gekozen schoenen. Persoonlijk kaartje erbij, top! Beter kan het niet.