Echt top!

Zodra ik de schoenen had besteld kreeg ik een dag later informatie toegestuurd over het merk. 2 dagen na het plaatsen van de bestelling had ik de schoenen in huis. Snelle service en top kwaliteit!

Duidelijke website Leuke laarsjes gevonden Snelle levering.

Binnen 3 dagen geleverd Top !!

Geweldig goed bedrijf al jaren.

Leuke koop gehad snel geregeld alles keurig in orde levering snel en netjes verpakt.

Over het algemeen prima

Snelle nalevering , als winkel maat niet heeft,

Geweldige webshop

Snelle bezorging en goede service. Duidelijke website met mooie artikelen.

Makkelijke site, mooie schoenen, snelle levering!

Uitstekend product en service.

Online bestelling geplaatst. Volgende dag kon ik de sneakers al ophalen. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Koop hier graag mijn schoenen.

Supersnelle levering en goed verpakt

De schoenen waren heel snel thuis gestuurd, goed verpakt en ook nog helemaal top. Ze lopen fantastisch en zien er mooi uit. (Hoff Montréal)

Heel klantvriendelijk, een mooie winkel

Afgelopen week heb ik mijn bestelling op gehaald bij Shuz Alkmaar.Ten eerste wil ik zeggen dat de winkel er verzorgd uitziet en het duidelijk is waar je moet zoeken. Het is duidelijk ingedeeld. Toen ik mijn bestelling kwam ophalen werd ik meteen geholpen. Ze gaven mij zelfs de tip dat ik vaker schoenen via de winkel kan bestellen, als ze niet in de winkel zelf beschikbaar zijn. Daarnaast gaven ze mij nog andere tips over mijn oude schoenen, hoe ik ze weer mooi kon krijgen. Ik zou deze winkel zeker aanraden!

Super snelle en goede service

Mooie schoenen zoals beschreven op de website. Goed verpakt en snelle levering. Ik zou er zo weer wat bestellen!

Prima en vriendelijk geholpen

Vlotte verwerking van online bestelde sneakers. Ik kon ze passen in de winkel op een vooraf vastgestelde tijd. Liep volgens schema.

Snelle levering en blij met mijn mooie laarsjes!

Makkelijke site, snelle levering!

Zeer uitgebreide en duidelijke site Snelle levering

Een paar instappers besteld, zitten top, maat is goed en een levertijd van slechts enkele dagen. Ik las enkele reviews die wat minder lovend waren over deze winkel, maar ik heb absoluut geen problemen gehad met mijn bestelling. Ik zou zeker nog eens hier bestellen!

Prima geregeld

Goede service en nette verzending.

Mooie merken van uitstekende kwaliteit

Webshop uitmuntend. Service uitmuntend. Prachtige merken net even anders dan 13 in een dozijn. Goeie sale-prijzen; echt hoge kortingen

Zeer tevreden klant

Mooie Hogan schoenen ontvangen keurig verpakt geen verbeter punten !

Geweldige schoenen en goede service

Goede service, en schoenen zijn erg gaaf

Fantastisch om in coronatijd gelukkig te worden van een paar, heel snel , geleverde schoenen!

Snelle en goeie levering! Alleen maar positief!

Snelle levering en blij met mijn nieuwe schoenen.

Fijne site en ruime keus in herenschoenen. Ik ben blij met mijn Premiata sneakers, ze lopen heerlijk en zien er tof. Goede service en een snelle levering.

De service is top van Shuz. Snelle levering en als je iets terug stuurt dan krijg je snel een bevestiging dat ze je retourzending hebben verwerkt.

Prima website.

Goeie website, snelle levering, makkelijk retour en kwaliteits producten.

Snelle service en duidelijke website!

Blij met mijn schoenen! Duidelijke website en snelle levering!

Mooie merken, snelle service en betrouwbaar

Ik koop graag schoenen en tassen bij Shuz! Ze verkopen mooie en kwalitatief goede merken en de service is uitstekend! Zowel via de webshop (snel) als in de winkel (prettige benadering en de verkopers denken mee). Shuz is absoluut één van mijn favoriete winkels!

Super snell verzending

Snelle verzending, aangekocht product perfect

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk