Snelle verzending

De schoenen waren makkelijk uitgekozen en zijn snel verzonden. Alles was duidelijk in de mails vermeld. Tevreden.

Shuz levert goede service.De leveringen komen altijd op tijd.

Snelle en goede service!

Vandaag besteld, morgen in huis! Hele snelle en goede levering. Dik tevreden!

Snelle bezorging en giede kwaliteit

Mooie schoenen besteld van een mooi merk. Ik houd van winkels waar je merken kan kopen die niet op elke hoek verkrijgbaar zijn.

Altijd heel prettig in de winkel en keurig qua verzending bij bestelling

Snelle service, leuke webshop

Super blij met de sneakers van Björn borg voor mijn zoontje. Snelle service. Ruim assortiment en achteraf betalen. Zeer tevreden

Super snelle service!

Super mooie sneakers voor mijn dochter besteld, € 10 voordeliger dan bij andere aanbieders! De volgende dag al in huis:)

Snelle levering, veel mooie merken. Bij retour snel geld terug

Kwaliteit en service bovenaan

Ik bestel bijna al mijn schoenen bij Shuz, mooi breed assortiment, van een mooie hak tot aan hippe sneakers. Fijn dat er ook bijpassende tassen en riemen te koop zijn. Dan heb je het als schoenen leverancier goed begrepen. Ik shop nergens anders meer;)

Leuke website met veel keuze en correcte beschrijving van alle producten. Snelle levering

Snel geleverd en de sneakers waren het zelfde als op het plaatje.

Prachtige enkellaarsjes

Gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Goed verpakt.

Oprecht een feestje

Snelle service en mooie schoenen van goede kwaliteit.

Goed advies, snelle service!

Goed advies en een snelle service, zo had ik mijn nieuwe schoenen snel thuis, top en tevreden!

Leuke webshop en goede schoenen

Bestelling en levering ging heel snel. Webshop makkelijk te gebruiken en belangrijker nog ze hebben kwalitatief goede schoenen voor een leuke prijs.

Het is een uitstekende winkel

Al jaren koop ik hier onze schoenen, altijd vriendelijk personeel, mooie merken, en bereikbaar als je ze belt. Beter kan niet.

heel tevreden

Ik kon mijn bestelling ophalen in de winkel en kreeg ruim de tijd om mijn schoenen te passen. Goede service en vriendelijk personeel.

Goede service!

Boven verwachting

Makkelijk online een bestelling doen. Supersnelle levering. Goed verpakt en een mooi product :) ik ben al meerder keren 100% tevreden geweest met mijn bestelling bij SHUZ

Goede schoenen, betere prijs, beste winkel!

Efficiënte webwinkel

Très satisfaite de ma commande

Commande reçue en 24h!!! Baskets super confortables et très jolies

Goede, snelle service! En...... winkel online ontdekt!

Leuke diadora sneakers gezien bij andere online winkel. Maar te lang nagedacht en uitverkocht. Door online te zoeken ontdekte ik SHUZ! Top, voor herhaling vatbaar!

Perfecte koop en levering

Mooie laarzen en snel geleverd

Gewoon weer top geregeld

Vandaag besteld morgen in huis

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk