De schoenen waren makkelijk uitgekozen en zijn snel verzonden. Alles was duidelijk in de mails vermeld. Tevreden.
Beste Josephine, Fijn om te horen dat je tevreden bent over je nieuwe schoenen en de levering! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Shuz levert goede service.De leveringen komen altijd op tijd.
Beste M, Hartelijk dank voor de reactie! We zijn erg blij dat je onze service en levering top vindt. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Niall van SHUZ
Vandaag besteld, morgen in huis! Hele snelle en goede levering. Dik tevreden!
Beste Martine, Goed om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Mooie schoenen besteld van een mooi merk. Ik houd van winkels waar je merken kan kopen die niet op elke hoek verkrijgbaar zijn.
Beste Renata, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bestelling! Bedankt voor de review en veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Altijd heel prettig in de winkel en keurig qua verzending bij bestelling
Beste Manuela, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over SHUZ! Bedankt voor de leuke review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Super blij met de sneakers van Björn borg voor mijn zoontje. Snelle service. Ruim assortiment en achteraf betalen. Zeer tevreden
Beste Leonie, Super om te horen dat de schoenen perfect passen bij je zoontje! Bedankt voor de leuke review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Super mooie sneakers voor mijn dochter besteld, € 10 voordeliger dan bij andere aanbieders! De volgende dag al in huis:)
Beste Diana, Wat fijn dat de sneakers voor je dochter in de smaak vallen! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Snelle levering, veel mooie merken. Bij retour snel geld terug
Beste M.E., Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Ik bestel bijna al mijn schoenen bij Shuz, mooi breed assortiment, van een mooie hak tot aan hippe sneakers. Fijn dat er ook bijpassende tassen en riemen te koop zijn. Dan heb je het als schoenen leverancier goed begrepen. Ik shop nergens anders meer;)
Beste Danielle, Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over SHUZ! Dit is heel leuk om te horen. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Leuke website met veel keuze en correcte beschrijving van alle producten. Snelle levering
Beste Luce, Goed om te horen dat onze website in de smaak valt! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Snel geleverd en de sneakers waren het zelfde als op het plaatje.
Beste Heleen, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe sneakers! Bedankt voor de review en veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Beste Hans, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze levering! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Goed verpakt.
Beste Ineke, Fijn om te horen dat de bestelling goed verlopen is! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Snelle service en mooie schoenen van goede kwaliteit.
Beste S, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de service en de mooie schoenen! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Goed advies en een snelle service, zo had ik mijn nieuwe schoenen snel thuis, top en tevreden!
Beste Joukje, Leuk om te horen dat je tevreden bent over SHUZ! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Bestelling en levering ging heel snel. Webshop makkelijk te gebruiken en belangrijker nog ze hebben kwalitatief goede schoenen voor een leuke prijs.
Beste Melissa, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over SHUZ! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Niall SHUZ
Al jaren koop ik hier onze schoenen, altijd vriendelijk personeel, mooie merken, en bereikbaar als je ze belt. Beter kan niet.
Beste S, Wat leuk om te horen dat je al jaren schoenen bij ons koopt. Bedankt voor het compliment en tot snel in de winkel. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Ik kon mijn bestelling ophalen in de winkel en kreeg ruim de tijd om mijn schoenen te passen. Goede service en vriendelijk personeel.
Beste Gerda, Schoenen moeten natuurlijk lekker zitten, daarom is passen belangrijk. We zijn super blij dat we jullie hiervoor in de winkel kunnen ontvangen. Veel plezier met de aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Goede service!
Beste Tanja, Bedankt voor het compliment! Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Makkelijk online een bestelling doen. Supersnelle levering. Goed verpakt en een mooi product :) ik ben al meerder keren 100% tevreden geweest met mijn bestelling bij SHUZ
Beste Ingrid, Fijn om te horen dat de levering en het product naar wens zijn. Wij blijven ons best doen om je ook bij de komende bestellingen 100% tevreden te houden. Veel plezier gewenst met de aankoop. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Efficiënte webwinkel
Beste Anjo, Fijn om te horen dat de webwinkel naar wens is. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Commande reçue en 24h!!! Baskets super confortables et très jolies
Dear Anne Valerie, Great to hear that the order was in so quickly. Enjoy the beautiful and comfortable sneakers. Kind regards, Anouk SHUZ
Leuke diadora sneakers gezien bij andere online winkel. Maar te lang nagedacht en uitverkocht. Door online te zoeken ontdekte ik SHUZ! Top, voor herhaling vatbaar!
Beste Milou, Wat leuk om te horen dat je bij ons bent uitgekomen. Wij doen ons best om altijd alles op voorraad te hebben. Veel plezier gewenst met de Diadora sneakers. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Mooie laarzen en snel geleverd
Beste Wendy, Mooi dat de laarzen snel geleverd zijn. Veel plezier gewenst met de aankoop. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ
Vandaag besteld morgen in huis
Beste Gerrit, Snelle levering is natuurlijk erg fijn. Mooi dat de schoenen zo snel binnen waren. Met vriendelijke groet, Anouk SHUZ