Jullie service is snel en eenvoudig! Ben super blij met de schoenen: het assortiment is dus top! Bedankt Shuz!
Beste Lisa, Bedankt voor je reactie! Het is fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snelle levering.
Beste Natasja, Wat fijn dat jij zo snel hebt kunnen genieten van je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mooie schoenen voor een goede prijs
Beste Jan, Wat fijn dat de schoenen zo goed bevallen! Wij hopen je snel weer te zien bij SHUZ. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Goede en snelle levering. Product naar wens.
Beste Marjolein, Bedankt voor je reactie! wat fijn dat de producten zo snel geleverd waren. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Helaas krijg je geen e-mail dat je schoenen gearriveerd zijn in de winkel, als je online hebt besteld. Zelf nabellen dus!
Beste M, Bedankt voor jouw review. We kunnen zien dat er op 3 maart een bestelling is geplaats en op 4 maart een melding is verstuurd naar jou email adres om de schoenen op te halen in het gewenste filiaal. Het komt helaas soms voor dat een email in de ongewenst mail terecht komt. Dit kan voor verwarring of onduidelijkheid zorgen. We wensen jouw nog een fijne dag toe en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, SHUZ
Beste Shuz, Heb twee paar loafers gekocht. Een paar via de site ( laten bezorgen in Gouda) en een paar in de winkel te Gouda.Alles verliep perfect. En wàt een mooie winkel en wàt een fijn personeel!! Doen er alles aan om je een geluksmomentje te bezorgen ondanks deze Covid- periode. Mijn dank! Ga zo door!
Beste Renate, Wat tof dat jij niet 1 maar zelfs 2 schoenen bij ons hebt gekocht! In deze tijden is het zo belangrijk dat we er voor elkaar zijn en positief blijven. Gelukkig heeft het winkelpersoneel in Gouda dat jou kunnen geven. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe toppers! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mooie laarsjes online bij Schulz gekocht. Goede beschrijving op hun website en de laarsjes staan leuk en passen goed. Bezorgservice was ook top.
Beste Maria, Wat tof dat jij een bestelling bij ons geplaatst. Ik wens je nog veel loop plezier met je nieuwe laarsjes van SHUZ! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mijn eerste keer Shuz, op aanraden van een vriend. Scherpe prijs van Bommeltjes en super snel geleverd.
Beste Jeroen, Wat tof dat jij voor het eerst hebt besteld bij SHUZ. Wij hopen je snel nog een keer te zien, maar voor nu wens in je veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Super, al meer schoenen besteld bij Shuz, altijd goed verzorgd en snel in huis
Beste Mia, Wat leuk om te horen dat jij al meerdere schoenen bij SHUZ hebt besteld. Ik wens je nog veel plezier met al je nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mijn aankopen moest uit een ander filiaal komen maar al snel kon ik het afhalen! 1 paar ging retour, dat verliep soepel en ik ben heel happy met mijn nieuwe pantoffels :)
Beste Evelien, Wat tof dat jij jou bestelling zo snel hebt gekregen uit een ander filiaal. Ik wens je veel plezier met je nieuwe heerlijke pantoffels! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ruime keus in mooie schoenen van goede kwaliteit en diverse merken. Alle bestellingen die ik heb geplaatst werden goed afgehandeld. Via de e-mail ben ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met betrekking tot de status van het pakket
Beste Natasja, Wat leuk om te horen dat jij al meerdere bestelling bij ons hebt geplaatst. IN deze tijden hopen wij op deze manier voor iedereen klaar te staan. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Super snelle en goede levering van prachtige schoenen!!
Alles volgens plan gegaan, van online bestellen tot ophalen in winkel!!
Beste Anneke, Wat fijn dat het online winkelen zo goed is bevallen! Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Gewoon TOP!
Beste Michiel, Wat een top reactie!! Veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Je ontvangt je schoenen als een cadeautje. Ik heb gewoon mijn gewone maar besteld en dat perfect. De sneakers zitten en lopen als slofjes
Beste Sonja, Cadeautjes voor jezelf zijn altijd de beste! Ik wens je nog veel wandelplezier met je toffe sneakers. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik kom heel graag in de winkel in Enschede. Ontzettend leuk personeel. Maar via de webshop verloopt ook altijd alles naar wens!
Beste Jacqueline, Altijd leuk om naar een winkel te gaan waar altijd vriendelijke personeel op je staat te wachten. Gelukkig in deze tijden is online winkelen bij ons ook een ideale optie en is dit jou goed bevallen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Goede aanbiedingen en fijne service.
Beste Hanna, Wat fijn om te horen dat alles zo goed bevalt! Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Omdat ik in Beverwijk wel eens langs de winkel loop leek het mij leuk daar schoenen te bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele proces via de email en na een paar dagen kon ik de schoenen ophalen. Ze zitten goed en ik ben er erg blij mee.
Beste Senna, Wat leuk dat jij via de winkel je schoenen hebt besteld. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe toppers! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Kwam regelmatig in de winkel, vooral met de kinderen. Nu een paar x online besteld, maar ben zeer te spreken.
Beste Sharda, Wat fijn dat in deze tijden online winkelen ook zo goed is gegaan! Wij hopen je snel weer een keer te kunnen ontvangen in 1 van onze winkels. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Al jaren een zeer tevreden klant, nu in deze coCorona tijd ook online heel goede ervaringen.
Beste Karin, Wat leuk om te horen dat je al zo lang fan van SHUZ bent. Wij hopen nog lang klaar te mogen staan voor je! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
De levering was geheel volgens de afspraak. Ik ben erg blij met mijn laarsjes een hou de website in de gaten voor een volgende aankoop. Een mooie collectie. Met vriendelijke groet, Sonja Schoots
Beste Sonja, Wat fijn dat de levering zo goed is verlopen. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe toffe laarsjes! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Hartstikke blij met mijn nieuwe pumps! Werden super snel geleverd zoals beloofd en dit zal niet de laatste keer zijn dat ik bij Shuz bestel.
Beste Elly, Wat leuk om te horen dat we er een nieuwe vaste klant bij hebben! Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe pumps. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Makkelijk snel goede service
Snelle levering en goede kwaliteit!,
Beste Corine, Super fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Heel veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Mijn bestelde slippertjes kreeg ik snel geleverd!
Beste Erna, Super fijn dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons. Hopelijk wordt het snel mooi weer en kun je veel plezier hebben van de slippers. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ