Ik ben zeer tevreden over de service van de vestiging in Leiden. Men was duidelijk en zeer transparant over de verzending en zorgde voor een prima afhandeling. Ik heb nu fijne Van Bommel schoenen voor een prima prijs!
Beste Jasper, Super fijn om te horen dat je aankoop goed is verlopen. Ik wens je nog heel veel plezier met je nieuwe Van Bommel schoenen. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Heel goede zaak, erg leuk om in de opruiming te kopen.
Grote keuze en snelle levering
Beste Cobi, Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad bij ons! Heel veel plezier met de nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Altijd mooie schoenen te vinden bij Shuz en de levering ging heel snel.
Bij het gebruiken van de website op de IPad moet je goed opletten voor het weet bestel je meer dan je wilt. Maar de klantenservice is geweldig. Je probleem wordt meteen opgelost. Wat nog belangrijker is: ik geniet vooral van mijn nieuwe schoenen.
Niks op aan te merken. Snelle verzending, top schoenen , mooie aanbiedingen
Beste Daniel, Super fijn dat je zo tevreden bent! Ik wens je nog heel veel plezier met de nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Wanneer ik nieuwe schoenen nodig heb kijk ik altijd bij shuz!
Schoenen besteld, deze bleken niet meer leverbaar. Direct mijn aankoopbedrag retour gekregen samen met een kortingsvoucher van 10 Euro. Super netjes
Beste Brigitte, Wat fijn om te horen dat je goed tegemoet gekomen bent. Hopelijk vind je gauw leuke andere schoenen! Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Ik kon mijn bestelling ophalen in de winkel waar ik goed geholpen ben.
Beste Adrie, Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Ik wens je nog heel veel plezier van de nieuwe schoenen. Hopelijk tot snel in één van onze winkels. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Snelle levering. Mooie schoenen.
3 paar laarzen besteld om wat te kiezen te hebben (ik wilde 1 paar houden). De schoenen waren snel af te halen in de winkel, en de retour is makkelijk, netjes en snel afgehandeld.
Beste Hanna, Fijn dat jij aan de hand van deze bestelling je favoriete paar laarzen hebt kunnen vinden. Veel plezier met het dragen van je nieuwe laarzen en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Bestellen online, kan niet sneller. Ruilen, zo gepiept. Wat een service. Een 11
Beste Stijn, Fijn om te horen dat het bestellen en ruilen zo goed verliep. Ik wens je nog heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Anouk Kleef SHUZ
Eenvoudig bestellen en goed afgeleverd
Beste Jack, Goed om te horen dat het bestellen eenvoudig verliep en je blij bent met je nieuwe schoenen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Mijn schoenen waren precies zoals ik ze verwachtte, dankzij de uitstekende beschrijving en de goede foto's. Kiezen en betalen ging snel. De schoenen klaarzetten was ook snel geregeld en het ophalen op afspraak was kinderspel. Kortom, Shuz, ook in tijden van corona, aangeraden!
Beste Emile, Fijn om te horen dat het ophalen in de winkel zo soepel verliep. Zo kunnen we toch gemakkelijk blijven shoppen gedurende deze lockdown. Veel plezier met het dragen van je nieuwe schoenen en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Tot drie x aan toe een nieuwe bestelling gedaan, het laatste paar paste perfect! Het terugsturen van de schoenen tot het terugstorten van de betaling (inclusief bezorgkosten) was binnen no-time geregeld! Volgende keer kies ik weer voor Shuz
Beste Gonny, Fijn om te horen dat het laatste paar helemaal perfect was. Veel plezier met je nieuwe paar schoenen en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Snelle levering en mooie aanbiedingen/sale waar je niet genoeg van krijgt . Wel jammer dat in Rotterdam geen winkels zijn gevestigd.
Beste Y., Wat leuk dat je zo bent te spreken over onze levering en sale. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Mijn bestelling was er snel , ik kon hem dezelfde dag al opgehalen in de winkel
Beste Els, Goed om te horen dat jij je nieuwe aanwinst snel kon ophalen in de winkel. Bedankt voor je review en veel plezier met het dragen van je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Mooi en ruim assortiment aan schoeisel tegen eerlijke prijzen, altijd snel geleverd in nette verpakking en een overzichtelijke webshop. Kortom: een echte aanrader!
Beste Saskia, Goed om te horen dat er genoeg keuze is in ons ruime assortiment. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Na een operatie ben ik zoekende naar goed zittende en toch elegante schoenen. De bestelling en levering werden door SHUZ snel uitgevoerd. Via click and collect toch ook nog even een persoonlijk gesprekje en uiteindelijk blij met mijn schoenen. Volgende keer kies ik net als de afgelopen 15 jaar weer voor schoenen bij SHUZ.
Beste Marianne, Wat fijn om te horen dat je een goed zittende en elegante schoen bij ons hebt kunnen vinden. Wij wensen je een voorspoedig herstel na je operatie en hopen je snel weer te zien in één van onze winkels of online. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Overzichtelijke website, snelle en goede service.
Beste Gerdy, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website en service, dit horen wij graag. Bedankt voor je review en bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Ik heb een paar hele toffe schoenen besteld eld. En toen deze waren bezorgd zagen ze er nog mooier uit dan op de site. Daar ik het best wel trikkie vond om schoenen online te kopen, heeft deze ervaring me wel geholpen om misschien toch wat vaker schoenen online te bestellen.
Beste Joke, Goed om te horen dat wij jou een fijne ervaring met online shoppen hebben kunnen bezorgen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Veel keus en snelle en verzorgde levering
Alles naar wens
Beste Barbara, Fijn dat bij jou bestelling alles naar wens was. Veel plezier met je nieuwe aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
Geweldig aanbod en scherpe prijzen
Beste Ben, Het is goed om te horen dat je tevreden bent over ons aanbod en de prijzen van onze schoenen. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ
In het prille begin van 2021 had ik een mooi paar Floris van Bommels gescoord via de site van SHUZ! Tot mijn grote teleurstelling lieten enkele noppen op de zool los en gingen ze retour. Door een vlotte terugkoppeling van de klantenservice kon ik een ander paar uitzoeken! Op mijn nieuwe blitse van Bommels wandel ik het voorjaar tegemoet.
Beste R., Wat goed om te horen dat je nieuwe paar van Bommels wel helemaal naar wens zijn, zo kan ook jij fris het voorjaar in. Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier met het dragen van je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Sanne SHUZ