Niet voor niets de eerste stop in Leiden!

Nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Binnen 1 ochtend, na online bestelling, mijn 2 paar nieuwe schoenen op kunnen halen. Mijn moeder uit Tilburg gaat voordat ze naar mij gaat altijd langs Shuz. Mooi, kwaliteit en goede service!

Snelle levering en afhandeling van retour!

De bestelde schoenen bleken te klein te zijn. Dus geretourneerd en meteen een paar nieuwe in een maat groter besteld. Binnen 3 werkdagen waren de nieuwe schoenen binnen en de het bedrag van de eerste bestelling terug op mijn rekening!! Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling en levering. Onze dochter is enorm blij met haar nieuwe sneakers! Voor herhaling vatbaar!

Zorgvuldig en snel

Altijd wel een paar mooie schoenen of instappers te vinden!

Gewoon geweldig

De site is perfect,vorige keer contact gehad per telefoon,super uitleg en behulpzaam.Ben heel erg tevreden van begin tot eind.De medewerkers zijn heel erg betrokken,Thanks hiervoor.Aanbevelen,zeer zeker.Grt Hans

Voor herhaling vatbaar!

We kregen de schoenen keurig verpakt thuis gestuurd. Bestelling was via track en trace goed te volgen. Vrijdag besteld, dinsdag in huis. Ook zaten er vlekken op de schoenen, die met gedestilleerd water gelukkig te verwijderen waren. Dit is voor ons de reden dat ik 4 sterren geef ipv 5. Hopelijk is onze volgende bestelling, die vandaag geplaatst is, 5 sterren waard;)

Dit was een shoes in de roos!

Alles is super perfect verlopen van bestelmoment tot aan het product zelf! Super tevreden klant!

SUPER winkel !!! ook de online shop,duidelijk,en snel geleverd,zelfs uit verschillende filialen

Nu met Corona voor het eerst online besteld, niets is de dames van SHUZ teveel,alles keurig geregeld,uit verschillende filialen kwamen mijn laarsjes en alles was er binnen 1 week,echt een aanrader! Ben SUPER BLIJ met SHUZ,en met de dames,gezellig,klantvriendelijk.

Goede bezorging. Schoenen zijn precies zoals op de foto!

Mooie schoenen zoals op de foto! Erg afgeprijsd, ze zitten heerlijk ik ben er erg blij mee!

Trage levering bij filiaal

Na bijna 2 weken een mail gestuurd met de vraag waar de schoenen bleven. Ik kreeg toen wel een snelle reactie dat ik ze kon ophalen.

Top winkel

Met veel plezier kom ik altijd in Shuz. Goed en attent team. En altijd goede service. Mooie collectie schoenen, waaronder mijn favoriete merk Peter Kaiser.

Zeer snelle service, strak!

Fijn, snel, mooie, kleine verzenddoos, schoenen goed verpakt

Gemak!

Snelle levering en daarnaast ook makkelijk weer retour als de schoenen toch niet passen....

Snelle levering van prachtige schoenen

Snelle service ,een aanrader

Snelle service! Ik had hem vandaag besteld en volgende dag ontvangen.

Sneller levering en goed advies

Laarzen online besteld, eerst eigen maat. Te strak toch een maat groter. Die was weer te groot. Klantenservice heeft me doorverbonden met een winkel waar ze me verder konden adviseren.

Sublieme service

Top schoenen met scherpe aanbiedingen en kwalitatieve levering en snelheid.

Snelle en correcte levering

Snelle levering, prima in orde. Duidelijke retour instructies aanwezig maar die had ik niet nodig want ben blij met mn niewe schoenen!

Geweldig aanbod, probleemloze levering en uitstekende service!

Geweldig aanbod, scherpe aanbiedingen en uitstekende service.

Goede communicatie en snelle levering

Er was niets aan te merken op de service.

Supergoed snel ook de retour

Had 2 paar enkellaarzen besteld die mega super vette met puntje op voorkant de slangen leren zaten meteen goed helaas de andere waren verkeerd geleverd maar het omruilen ging zo snel dat voor ik het doorhad het geld was terug gestort en ik mijn nieuwe laarzen aan kon doen. Dus goeie service!!

Heel goed!

Op de site heb ik leuke laarsjes besteld. De volgende dag kon ik ze ophalen in de winkel. Dit ging prima! Ze stonden al klaar. Ze zijn mooi! En zitten heerlijk.

Een snelle en correcte bezorging.

Een snelle en correcte bezorging.

Zeer positief

Ik heb schoenen besteld, zitten erg lekker. Wel ging er iets mis met de track en trace code, maar dit is goed opgelost door de klantenservice. Erg blij met de schoenen!

Goede en nette winkel met goede verkopers

Alleen ging de mail wisseling helaas niet goed

Geweldige winkels

Uitstekende ruime keuze gewoon hele mooie kwaliteit schoenen met een zeer goede pasvorm. Ik kom in veel filialen maar overal in heel Nederland heel vriendelijk personeel. Super....

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk