Prettige service

Snelle levering, duidelijke communicatie en goed retourbeleid

Helemaal top!

Het was voor mij de eerste keer dat ik online schoenen heb besteld,vond het wel beetje spannend!!Normaal ga je naar de winkel,kijken,passen en als ze mooi/leuk zijn kopen,maar.. het was in een woord helemaal top.Ze zagen er net zo uit als op de foto,en binnen een week had ik ze.Ja ik ben er heeel blij mee.Hoewel gewoon shoppen toch ook heeeel leuk blijft.Hopelijk mogen we binnenkort weer gewoon winkelen.Maar voor nu ben ik blij met m’n nieuwe schoenen.

Heel klantvriendelijk en goede service

Ik geef een hoge waardering voor de service die ik heb ontvangen van de klantenservice. Er werd moeite gedaan en werd goed te woord gestaan. Heel klantvriendelijk!!

Ik kon de bestelling al na een paar dagen ophalen in de winkel. Prima en netjes geregeld. Blij met mijn mooie schoenen.

Lekker snel en alles okay

De schoenen waren er snel en in prima staat. Voor herhaling vatbaar dus

Heel flexibel en altijd vriendelijk

Ik had een paar schoentjes besteld maar toch te klein. Naar Shuz winkel in Hoorn gebeld en zij hebben er voor gezorgd dat ik een maar groter kon passen. Netjes gebeld en omgeruild. Heel fijn.

Uitstekende ervaring met bestelling!

Langgekoesterde enkellaarsjes gevonden bij Shuz in de sale, besteld via internet en laten bezorgen in dichtsbijzijnde winkel. Snelle reactie via de mail en snelle verzending binnen Nederland. Ben zeer tevreden over de Shuz winkels en afhandeling van bestellingen

Altijd mooie kwaliteit en ruime keuze

Zegt deze trouwe klant die al ruim dertig jaar klant is bij eerst Vollaerts. Ook niet onbelangrijk: vriendelijk personeel. Hoop dus dat SHUZ nog lang in het straatbeeld zal zijn

Een geweldige winkel

Een hele goede service en klantvriendelijk ,top.

Altijd de meest prachtige en kwalitatief goede schoenen

Al jaren ben ik vaste klant bij Shuz. Normaal gesproken kom ik altijd in de winkel, maar nu heb ik mijn bestelling online geplaatst. Mijn bestelling is snel geleverd en de schoenen zitten perfect en zijn zoals verwacht en op de foto's te zien was van goede kwaliteit.

Goede ervaring; schoenen had ik op de website besteld en kon ik daarna in de winkel ophalen. Ik heb de schoenen kunnen passen en had ze kunnen ruilen wanneer dat gewenst was. Mooie manier om in Corona schoenen te kopen.

Gebruiksvriendelijk site

De site was zeer gebruiksvriendelijk en ik kon mijn pakket snel ophalen. Wat ik alleen jammer vond is dat de 2 schoenendozen in een mega verpakking waren gedaan en ik dat op de fiets mee naar Voorschoten moest nemen. De verkoopmedewerker in Wassenaar was niet erg klantvriendelijk of meedenkend hoe dit op te lossen. De deur werd gewoon voor mijn neus weer dichtgedaan.

snelle levering goede service

Ik bestel geregeld bij shuz. kwaliteit staat voorop .maar service is ook belangrijk.Bij shutz nooit problemen gehad en ik vind de collectie super!

Top zaak, top kwaliteit, super service!

Heerlijke shoes, mooi, kwaliteit, hip, stijlvol... Blij met Shuz, om stevig in je schoenen te staan.

Geweldig laarzen

Prachtige laarzen on-line besteld, die ik in de etalage had zien staan. Nog nooit on-line schoenen gekocht dus spannend. Waarom nu wel? Als het niet zou passen mocht ik ze retourneren naar de winkel om de hoek waar ik ze ook kon ophalen. Pakket lag klaar en ze paste prima. Ik loop er heerlijk op. Love my shuz boots.

Duidelijke foto,s mooi laarsje en snel aangekomen

Goede site,mooie laarsjes , snelle bezorging

letterlijk click en collect

Zag leuke laarzen in de etalage. Ze bleken niet in mijn maat online maar na apart doorvragen kwamen ze toch uit een winkel. Heb gelijk andere besteld en het was er in 2 dagen... Heel erg blij mee. de schoenen weer retour en binnen 4 dagen het geld weer terug gestort. er gaat niks boven winkelen maar dit was wel echt jij zo!

Beetje verwarrend

Schoenen zijn top en kwaliteit. Misschien iets te veel mailverkeer. Verder zeer tevreden.

Hier gaan ze serieus met om met online bestellen.

Voor de eerste keer een paar schoenen in de sale gekocht bij Shuz, en dat is mij niet tegengevallen. Twee dagen na mijn bestelling kreeg ik netjes een mail van Shuz dat de schoenen die ik besteld had niet verstuurd zouden worden omdat de schoenen niet door de kwaliteitseisen waren gekomen. Aangezien dit het laatste paar in mijn maat was werd er direct een creditfactuur meegestuurd, samen met een kortingscode voor €10 korting op de volgende bestelling. Ik heb toen meteen dezelfde schoenen in een andere kleur besteld met €10 extra korting. Deze nieuwe bestelling werd snel geleverd en de schoenen waren prima van kwaliteit. Ook de eerste bestelling die ik natuurlijk al had betaald was al teruggestort voordat de tweede bestelling geleverd werd, zo hoort het, keurig. Kortom ik ben tevreden en zou hier de volgende keer weer bestellen, hier snappen ze hoe je als klant behandeld wil worden.

Mooie producten en ruim assortiment

Keurig verpakt, mooi product maar levering duurt wel wat lang. Heeft meer dan een week geduurd en wordt slecht gecommuniceerd. Na wat telefoontjes is dit goed gekomen, verder alles goed geregeld

Goede afhandeling van mijn bestelling

Vriendelijke afhandeling van mijn bestelling, goede fijne schoenen.

HELEMAAL SUPER !!!

SUPER SCHOENEN, SUPER PRIJS EN SUPERSNELLE VERZENDING !!! MIJN EERSTE AANKOOP BIJ SHUZ MAAR ZEKER NIET DE LAATSTE !!!

Brede collectie van hoge kwaliteit schoenen

Door de brede collectie en variëteit van hoogwaardige schoenmerken en de afwisseling van zakelijke scboenen, laarsen en nette sneakers shop ik mijn schoenen graag bij Shuz.

Perfect!

Goed!

Geweldig!

Schoenen voor mijn man besteld en een paar laarsjes voor mezelf. Allebei snel geleverd. In het weekend besteld en het 1e paar kon ik op maandag al afhalen. Wij zijn er blij mee, goede service en mooi verpakt!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk