Besteld en opgehaald in Leiden. Zeer vriendelijke dame. Top kwaliteit schoenen. Shuzz is kwaliteit en klasse. Gr. Joyce
Beste Joyce, Bedankt voor je leuke reactie! Het is goed om te weten dat alles zo snel en soepel is verlopen. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Vanaf de online bestelling tot het ophalen bij de winkel is alles goed en netjes verlopen.
Beste Wendy, Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik had mijn bestelling naar een winkel laten verzenden. Dit duurde erg lang. Bij navraag bleek dat de bestelling al in de winkel lag. Zou fijn geweest zijn als daar wat meer duidelijkheid over was
Beste Monique, Bedankt voor jouw review. Omdat je hebt gekozen voor ophalen in winkel, word je pakket verzonden met onze interne chauffeur. De levertijd bedraagt 1 tot 5 werkdagen als je kiest voor ophalen in winkel. Zoals je aangeeft vond je de communicatie zoals het afhaal bericht niet duidelijk. We zullen deze beoordeling gebruiken om te kijken of dit in het vervolg duidelijker kan worden aangegeven. Met vriendelijke groet, SHUZ
Door kwaliteit en prijsverhouding komen we altijd terug en slagen we altijd. ...En we zijn al heeel wat keren geweest en ook besteld. Prima geregeld. Assortiment is reuze en altijd apart. Bij bezoek aan de winkel zelf altijd zeer kundig en uiterst vriendelijk personeel.
Beste Caroline, Wat leuk om te horen dat je vaak shopt bij SHUZ. Gelukkig is alles weer helemaal goed verlopen en kunnen jullie nu genieten van jullie nieuwe aankopen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Fijne winkel , duidelijke site en een hele goede service !
Beste Ilse, Bedankt voor je reactie! Ik ben blij dat alles goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
De schoenen zijn snel geleverd. Binnen 2 werkdagen. Ze zagen er prima uit. Ik vond ze ook nergens goedkoper. Ik ben er blij mee.
Beste Carla, Wat fijn dat jij zo snel je bestelling binnen had. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mooie enkellaarsjes van Di Lauro. Maat valt normaal tot iets kleiner.
Beste Jac, Wat fijn dat de laarsjes van Di Lauro je zo goed bevallen. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Geweldige service! Goed verpakt, afgeleverd volgens afspraak, gratis retour en snel afgewikkeld. Ook het bedrag weer snel terug geboekt op Mijn rekening. Ik raad Shuz iedereen aan. Niet alleen on-line maar ook de winkels met een altijd mooie en uitgebreide collectie. Kies voor SHUZ!!!!
Beste M Otterloo, Bedankt voor je leuke reactie! Het is erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over SHUZ. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Online meerdere schoenen besteld en in de winkel afgehaald. Eén maat retour, binnen 3 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Zo wil je het.
Beste Hester, Wat leuk om te horen dat alles zo vlot is verlopen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe schoenen en hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mijn bestellingen werden goed geleverd. Duidelijke communicatie.
Beste P. Hamstra, Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Altijd prima levering en kwaliteit
Beste Marlies, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen! Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Zoals altijd snelle levering en goede kwaliteit. Site is duidelijk en bestellen gaat ook simpel.
Beste Roberto, Het is fijn om te horen dat jij zo snel hebt kunnen genieten van je nieuwe schoenen. Veel plezier nog met je aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Shuffle is een fantastische schoenen winkel met top merken. Ook online erg goed geholpen.
Beste Richard, Wat leuk dat Shuffle te perfecte schoen voor jou is. Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snelle levering, altijd kwalitatief goede schoenen
Beste Assia, Bedankt voor je reactie! Altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mooie producten, snelle levering en goede service
Beste Marjolein, Wat fijn dat alles perfect is gegaan! Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ik ben geopereerd aan mijn voet kon nergens behoorlijke schoenen vinden tot ik die adres kreeg van een vriendin. Met een paar geprobeerd geweldig nog gelijk 3 paar besteld. Als pantoffeltjes . Dank dank
Beste Janny, Wat fijn dat wij de perfecte schoenen hebben voor jouw voeten! Ik wens je nog veel plezier met al je nieuwe artikelen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Had een vraag via de chat gesteld en kreeg snel en duidelijk reactie. Service staat hier hoog in het vaandel.
Beste Amy, Wat fijn dat wij je zo snel hebben kunnen helpen. Zo is jouw SHUZ ervaring helemaal perfect! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Ondanks de sluiting van de winkels i.v.m. Corona hebben jullie mij via emails op de hoogte gehouden van nieuwe de nieuwe collectie gave schoenen en de sale. Dank daarvoor.
Beste Maureen, De nieuwe collectie is zeker een feestje! Ik hoop je snel weer te mogen ontvangen in 1 van onze filialen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Snel schuz in huis, zo blij mee!
Beste Petra, Wat fijn dat jouw bestelling zo snel is geleverd! Ik wens je nog veel plezier met je nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Goed toegankelijke website maakt bestellen simpel. En daarna krijg je de goede informatie over het bezorgproces. Product is zo prima en vlot geleverd
Beste Frank, Bedankt voor je reactie! Het is erg fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen. Hopelijk tot snel weer! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Gezocht naar its modieus, gevonden, besteld, Ondanks Corona toch snel levering , bedankt .
Beste Sonia, Wat fijn dat jij jouw perfecte trendy schoenen bij SHUZ hebt kunnen vinden. Veel plezier nog met je nieuwe producten! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Beste Jwan, Fijn dat alles goed is gegaan! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Kreeg een met de handgeschreven briefje van een medewerker van u in de doos. Hij wenste me veel draagplezier, heel leuk.
Beste Rita, Wat leuk zo'n persoonlijk detail bij jouw nieuwe aankoop! Ik wens je ook zeker veel plezier met je nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
SHUZ verkoop mooie merken en ben tevreden met al mijn aankopen. Ik ben altijd naar tevredenheid geholpen en goed advies gekregen wat resulteert in een tevreden klant met mooie schoenen.
Beste Josephine, Bedankt voor je leuke reactie! Wat leuk dat jij zelfs meerdere schoenen bij ons hebt gekocht. Ik wens je veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ
Mijn ervaring met jullie is altijd positief, snelle service en snel met retour zendingen. Oftewel niets te klagen .
Beste Carolien, Wat fijn dat alles simpelweg perfect is gegaan! Hopelijk tot snel weer. Met vriendelijke groet, Anne-mei SHUZ