Duidelijke informatie, snelle verzending en altijd leuke schoenen.

Keurige service!

Ik had diverse schoenen uit verschillende filialen. Ik kon alles in een keer ophalen bij ons eigen filiaal. Service als altijd en Corona proof!

Top schoenen..

Besteld.....en behoorlijk snel geleverd.en zag eruit wat ik ook verwacht en gehoopt had. Super laarzen en goeie pasvorm. Zeer tevreden over.

altijd even kijken voor de aanbieding van merkschoenen top pasvorm

altijd even kijken voor de aanbieding van merkschoenen top pasvorm. Zodra ik weer een aanbieding in mijn maat zie; kopen. In het verre verleden 1 keertje een kwaliteitsprobleem gehad , werd meet super opgelost.

Ik vind dat jullie een geweldige keus in mooie schoenen hebben. Ik vind altijd wel iets moois bij jullie. Tassen zijn ook mooi! Bestel laatste tijd natuurlijk online maar dat gast ook prima. Hoop snel weer jullie mooie winkel te bezoeken. Groetjes Mar

super

gewoon goed hogan schoenen besteld twee dagen later in huis ze zitten heerlijk bedankt voor de snelle levering

snelle levering en product voldoet zoals verwacht

Voordeel van shuz is dat je het artikel kunt ophalen bij een afhaalpunt maar ook kunt laten afleveren. De snelheid van levering is ook goed. Produkt komt overeen zoals beloofd.

FANTASTISCHE service !

Bestellen en betalen gaat gemakkelijk, Goede overzichtelijke site, ruim aanbod in A merken. De verzonden schoenen komen in een doos die je ook zou kunnen gebruiken voor retour. Gelukkig ben ik tevreden met mijn bestelling! SHUZ heeft mijn bestelling de volgende dag al verzonden. Helaas door de drukte bij POSTNL 2 dagen langer moeten wachten. Groet Kaman

Mooie schoenen voor een prima prijs.

2 paar schoenen besteld en tegelijk geleverd in de winkel in Gouda zodat ik ze tegelijk kon ophalen. Uitstekende kwaliteit en dat in de uitverkoop.

Zeer snelle levering, alles was netjes verpakt. We zijn heel blij met de schoenen.

Snelle levering. Ik raad deze schoenenwinkel echt aan.

Boven verwachting

Snelle levering en mooie prijs voor goede kwaliteit.

Echt super, snel antwoord van de klantenservice, snelle levering heb later nog voor m’n zusje en een vriendin schoenen bij shuz gekocht ook heel snel geleverd zijn allemaal super mooi en leuk. Wij zijn er super blij mee, Shuz staat bij mij nu op 1 als ik weer nieuwe schoenen wil hebben.

Bestelling snel af kunnen halen

Snel geregeld en perfect bezorgd

2 paar schoenen besteld en goed verpakt en op tijd bezorgd

Niks negatiefs te zeggen!

Goede .communicatie via de mail! Heb tas afgehaald in enschede, vriendelijke behulpzame medewerkster!

Fantastische service

Helemaal feest: mooi verpakt en de dag na de bestelling ontving ik mijn nieuwe UGGS! Gewoon zoals tijdens de bestelling aangegeven, Top!

Valentijnsdag geslaagd

's Ochtend telefonisch contact gehad, 's Middags stonden de mooie laarzen en schoenen ingepakt klaar. Mijn Valentijn was er erg blij mee

Exellent

Een bedrijf wat er alles aandoet om de klant tevreden te stellen. Bestelling met zorg verpakt en afhandeling volgens wens.

Kom al jaren bij Shuz en nu via de website ivm coronaregels.

Goede website met duidelijke omschrijving van alle schoenen, snelle levering, goede service, ook de klantenservice is top, maar kom vooral graag in een van de mooie fijne winkels!!

In een zin super service en goede prijzen en vooral snel geleverd.

Snel bezorgt! Goed verzorgd!

Fijne betrouwbare winkel

Betrouwbaar, snelle levering, goede prijs.

Online top kwaliteit schoenen kopen met service alsof je in de winkel koopt!

Top kwaliteit, scherpe prijzen, een bereikbare snel handelende service desk en zeer snelle verzending en levering aan huis. Eventuele retour label keurig mee verzonden. Originele verpakking, daaromheen de verzend doos. Lege ruimte keurig opgevuld. Door Corona wat vertraging opgelopen bij verwerking. Met Shuz contact gehad. Zij stelden mij gerust dat zending onderweg was. Na ontvangst ban de schoenen bericht gestuurd aan Shuz dat de schoenen keurig en volgens verwacht ontvangen waren. Nogmaals een mail ontvangen met dank namens Shuz voor bericht en veel plezier met de schoenen gewenst. Shuz een dikke 10 !!!!!

Perfecte service

S ochtends besteld online en in Veenendaal 's middags opgehaald. Ben er super blij mee

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk