Mijn bestelling is snel bezorg, binnen 2 dagen, en ook de retour van een deel van de zending is supersnel in orde gemaakt.
Beste Marcel, Goed om te horen dat je bestelling zo snel binnen was en de retourzending snel was afgehandeld. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Alle schoenen die ik in de loop der jaren bij Shuz besteld heb, hoefde ik nooit te ruilen, pasten allemaal en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds mooi en sterk van kwaliteit. Ben altijd aangewezen op online-bestellen, aangezien er in 't zuiden van ons land, helaas, geen Shuz winkel is. Maar dit weerhield mij er niet van om toch te kopen. Van alle categorieën schoenen zijn er veel verschillende soorten. Voor elke smaak en leeftijd. De website is perfect. Dus kopen die Shuz!
Beste Mary, Bedankt voor jouw mooie complimenten, dat vinden wij erg leuk om te horen. Fijn dat alle schoenen die je bij ons gekocht hebt zo goed zitten en nog steeds mooi van kwaliteit zijn. Veel plezier gewenst met je aankopen en wat een leuke en enthousiaste review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Goedemorgen Was erg alles goed georganiseerd .heel erg aardig personeel Bedankt ik ben vast klant Bedankt
Beste Kamal, Fijn dat je zo te spreken bent over ons personeel en de organisatie, leuk dat je bij ons vaste klant bent! Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Ik had schoenen besteld deze zouden binnen 5 dagen geleverd worden, helaas heeft men deze 5 dagen niet gehaald , omdat de auto niet kon rijden vanwege zware sneeuwval. Ik werd hier netjes van op de hoogte gehouden. Mede omdat ik voor afhalen in een winkel had gekozen.
Beste Ary, Goed om te horen dat je netjes op de hoogte bent gehouden over je bestelling. Gelukkig is de zware sneeuwval nu weer voorbij en doen wij ons uiterste best om iedere bestelling zo snel mogelijk te leveren. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Zwarte hoge laarzen gekocht voor mijn vrouw. Ik ontving netjes per mail een bevestiging en de volledige afhandeling verliep zoals men in de mails beloofde. Erg goede kwaliteit qua schoenen en dus ook qua afhandeling online/post.
Beste Gijs, Wat goed om te horen dat je vrouw zo tevreden is met haar zwarte hoge laarzen. Fijn dat je zo te spreken bent over de kwaliteit van de schoenen en onze geleverde service. Veel plezier met de aankoop toegewenst en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Top service met een snelle levering!
Beste Arianne, Wat goed om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Service je voelt de glimlach door de telefoon. En in de winkel hebben ze engelen geduld. Petje af.
Beste Anja, Fijn dat je zo te spreken bent over zowel onze fysieke winkels als onze webwinkel. Bedankt voor jouw positiviteit en complimenten! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel. Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
In de etalage van de winkel schoenen gezien die ik mooi vond. In deze corona tijd natuurlijk niet handig. SHUZ heeft het echter heel makkelijk gemaakt om met QR codes makkelijk naar de website gegaan. Kon zo bij de etalage in een paar klikken de schoenen die ik wilde bestellen. Werkt uitstekend!
Beste Alfred, Wat goed om te horen dat je de QR codes in onze etalage tijdens deze corona pandemie zo fijn vindt werken, wij proberen zo jou winkelervaring te vergemakkelijken. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Afhalen bij de winkel verliep ook goed. Wel heb ik erg veel mails ontvangen.
Beste K, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en het afhalen bij onze winkel. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
De bestelling is prima verlopen.
Beste Irene, Goed om te horen dat alles prima is verlopen en je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier toegewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Heb voor de eerste keer on line besteld,ging altijd naar Haarlem of Alkm aar.Maar nu toch geprobeerd en de schoenen zijn wat ik verwachtte. Alleen post n.l. heeft het fout bezorgd, gelukkig hebben die mensen het mij gebracht.Mijn huisnr.is 61 ,en het is op 16 bezorgd. Ook was de naam bijna hetzefde en ook destraatnaam.het was een huis aan de overkant v.d.straat.Maar het is goed gekomen.
Beste S, Gelukkig is alles met je bestelling goed gekomen. Fijn dat de schoenen naar je verwachtingen zijn. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in één van onze fysieke winkels, wanneer dit weer mogelijk is. Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Meerdere paren besteld om de juiste uit te kiezen, goeie service en snelle levering.
Beste D, Ik hoop dat je de juiste schoen bij ons hebt kunnen vinden. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Top! Bestellen en zo in huis.
Beste Hannah, Leuk om te horen dat je onze winkel fantastisch vindt. Fijn dat de schoenen zo snel bij je binnen waren. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Ik ben zeer tevreden. Zowel in de winkel als online. Het is keurig verzorgd.
Snelle levering, stevige verpakking. Geen beschadiging aan de bestelde artikelen.
Beste Bram, Goed om te horen dat je artikelen snel en goed geleverd zijn. Veel plezier met je aankopen en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Mooie, toch net ff andere schoenen, sneakers en laarsjes voor een mooie prijs. Mooiere materialen en afwerking. Retour sturen, geen probleem. Andere maat, doen we. Klachten lossen ze goed op. Kortom, je betaald een fractie meer maar je krijgt heeel veel meer. En service is voor mij onbetaalbaar maar Shuz houdt het allemaal betaalbaar.
Beste Carla, Bedankt voor je mooie woorden en complimenten Carla. Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze schoenen en de service die wij leveren. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je super leuke review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Have been finding my best shoes here for a few years already. No matter how many other stories I visit, I always find myself going back to SHUZ. Really happy experience, good price and good taste!
Dear Siwan, Nice to hear that you are satisified with our products and collections for a few years already. Hope to see you in one of our stores soon, when the corona pandemic is over. Thank you for your review and hopefully untill soon. Kind regards, Sanne SHUZ
Laarsjes besteld , super ! Goede service , snelle levering ! Top ! Blij mee
Beste Margo, Leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe laarsjes en onze service. Veel plezier toegewenst met je nieuwe laarzen en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Mooie Santoni's voor een erg scherpe prijs, snel geleverd!
Beste Frank, Goed om te horen dat je mooie Santoni's in de uitverkoop hebt weten te scoren. Veel plezier met je nieuwe schoenen en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Goede, snelle levering van een product die aan verwachting voldoet
Beste Roelina, Goed om te horen dat de schoenen jou zo snel bereikt hebben! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review. Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Niet eerder kochten wij schoenen online. Dus waren benieuwd of het goed zou gaan. Inmiddels zijn de schoenen binnen en zijn we zeer tevreden. De maten zijn goed, ze passen prima en de kleur en kwaliteit zijn prima!
Beste Gerard, Het is altijd fijn om te horen dat klanten hun eerste online bestelling als prettig ervaren. Fijn dat je eerste bestelling ook nog eens goed in de smaak valt. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Mooie boots besteld en werden snel geleverd!
Beste Tineke, Wat goed om te horen dat je boots zo snel binnen waren. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Top, snelle levering , goede instructie voor evt. retourzending. Overigens niet nodig gehad
Beste Roelof, Goed om te horen dat een retourzending voor jou niet nodig was. Fijn dat je aankoop zo snel geleverd is. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Goede service van medewerkster.
Beste B.N, Prettig om te horen dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ