İk heb hier 3x schoenen besteld en ben blij met de online bestelling van shuz
Beste Orhan, Leuk om te horen dat je al 3 keer geslaagd bent bij ons! Veel plezier met je aankopen en bedankt voor je review. Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Laarsjes besteld voor de sneeuw en kou. Ik had niet verwacht dat ze zo snel bezorgd zouden worden. Echt top, mooie laarsjes zitten lekker warm en ogen leuk. Ik ben er heel blij mee.
Beste Jet, Fijn om te horen dat je nieuwe laarsjes zo snel bij jou binnen waren. Zeker een aanrader voor de kou en de sneeuw. Veel plezier toegewenst met je aankoop en bedankt voor je enthousiaste review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Prima service!
Beste V, Goed om te horen dat je zo tevreden bent over je nieuwe aankoop en onze service. Veel plezier met je nieuwe aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Zeer tevreden over de snelle levering. Mooie schoenen op duidelijke website. Hoop van deze Magnanni’s evenveel plezier te hebben als van het vorige paar.
Beste Marten, Fijn dat je nieuwe Magnanni's zo snel binnen waren en dat je zo erg te spreken bent over onze website. Veel plezier toegewenst met je nieuwe Magnanni's en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Eerlijke dienstverlening
Beste Sibyl, Leuk om te horen dat het winkelen bij ons vertrouwd en eerlijk voelt. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Fijne winkel met mooie schoenen van goede kwaliteit. Ook online is het prettig winkelen.
Beste Sandra, Wat leuk om te horen dat je zowel fysiek als online bij ons winkelen prettig vindt. Bedankt voor je positieve review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Snelle uitstekende service. Goede prijs in de sale
Beste Martin, Wat leuk om te horen dat je te spreken bent over onze sale en onze service. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
De pasvorm is precies zoals omschreven in de advertentie. Erg blij met!
Beste Babs, Wat fijn dat de pasvorm van je nieuw laarzen helemaal perfect is. Bedankt voor je review en veel plezier met je mooie laarzen toegewenst! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Er zat zelfs een attent kaartje bij hoe ik de schoenen moet onderhouden om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.
Beste Marc, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review en veel plezier gewenst met je nieuwe schoenen! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
In deze Coronatijd waarin we niet de winkels inmogen , heb ik voor het eerst online bestelt. Super geregeld en toch ondanks geen fysiek contact heel blij met m’n aankoop. Hopelijk tot snel weer in de winkel .
Beste Diane, Wij kunnen ook niet wachten tot we je weer kunnen verwelkomen in de winkel. Desondanks zijn wij er super blij mee dat je tijdens deze Coronatijd online bij ons blijft winkelen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Online bestelling goed uitgevoerd en super snelle bezorging.
Beste M, Wat goed om te horen dat onze schoenen jou zo snel hebben bereikt. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Niks geen aanmerkingen keurig op tijd met goede informatie artikelen afgeleverd
Beste e, Prettig om te horen dat je bestelling netjes op tijd binnen is gekomen, hier doen wij ons uiterste best voor. Bedankt voor je lovende woorden en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Mooie schoenen met bijbehorende snelle levering. In een woord uitstekend. Voor herhaling vatbaar .
Beste Henny, Wat goed om te horen dat je zo te spreken bent over onze schoenen en overweegt nog eens bij ons te bestellen. Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe schoenen! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
snelle levering en hele goede kwaliteit schoenen met een fijne service ! voor mij alleen maar schoenenvan shuz voor de perfecte pasvorm!
Beste Hans, Wat goed om te horen dat je zo te spreken bent over de pasvorm en kwaliteit van onze schoenen. Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier gewenst met je aankoop! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Half maatje te groot besteld, maar de goede maat volgde later. Wat een onwijs fijne schoenen! Het geld meer dan waard.
Beste Kelly, Wat fijn dat het tweede paar jou wel helemaal paste! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je leuke review. Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Beste Gert-Jan, Fijn dat je goede ervaringen bij ons hebt gehad. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn verzoek. Shuz heeft snel en naar de wens gehandeld. Ik zal Shuz bij iedereen aanbevelen.
Beste Handren, Wat fijn dat jouw verzoek goed is afgehandeld en leuk om te horen dat je ons aan iedereen zal aanbevelen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Bedankt voor je review en hopelijk tot snel. Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Ik was al tevreden met de winkel, daar kom ik graag. Nu ook over de service die de webwinkel ism winkel geeft. Er was iets fout gegaan met de levering dus ik belde met de winkel. Die nam contact op met de webwinkel en twee dagen later kon ik mijn nieuwe schoenen aan. Een tevreden klant!
Beste Ben, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de service die wij leveren in zo wel de winkel als onze webwinkel. Wij doen dit graag! Veel plezier gewenst met je nieuwe schoenen en bedankt voor je review. Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Schoenen waren binnen 2 dagen in huis, keurig met eventuele terug stuur bon. Schoenen pasten perfect, ben heel tevreden!!!
Beste Bonnie, Wat fijn dat jouw schoenen binnen 2 dagen al in huis waren. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je leuke review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Tevreden over de mooie kwaliteit schoenen, ben er heel blij mee!
Beste Margo, Goed om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze schoenen. Veel plezier gewenst met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Product is zoals omschreven en zoals op de foto’s, maat klopt helemaal. Snelle levering. En het achteraf betalen komt goed uit als het niet past, maar dat was voor mij niet nodig aangezien ik helemaal blij ben met mijn bestelling! Kortom, zeer tevreden
Beste Maartje, Leuk dat je helemaal tevreden bent met je bestelling en te spreken bent over onze service. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Mooie schoenen bij Shuz, vooral van mijn favoriete merk Si. Bestelling wordt gelijk bevestigd en binnen een paar dagen worden ze in een mooie doos afgeleverd. Eventuele retouren (+ bijbehorende terugbetaling) worden binnen een week afgehandeld. Jammer dat je maar 1 paar schoenen tegelijk kunt dragen, ze hebben bij Shuz geweldig mooie schoenen. Voor een schoenfreak zoals ik is Shuz een paradijs op aarde.
Beste Anne Marie, Wat leuk om te horen dat jij helemaal fan bent van het merk Si. Si is ook een fantastisch mooi merk daar geven wij jou helemaal gelijk in. Fijn dat je ook zo te spreken bent over onze service. Veel plezier met je aankopen en bedankt voor je super enthousiaste review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Levering is op tijd, kwaliteit schoenen!! Helemaal tevreden!!!
Beste Marga, Wat leuk om te horen dat je zo te spreken bent over de kwaliteit van onze schoenen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Snelle levering en mooi assortiment aan schoenen! Ik zeg doen!
Beste Wesley, Goed om te horen dat je net zo te spreken bent over ons assortiment als dat wij dat zijn. Fijn dat je schoenen lekker snel binnen waren. Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ
Snel geleverd Prachtig laarsje Goede pasvorm
Beste Sabi, Fijn dat je nieuwe laarsjes snel zijn geleverd en goed zitten. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Sanne SHUZ