Super blij met de online webiste

İk heb hier 3x schoenen besteld en ben blij met de online bestelling van shuz

Goede service, snel bezorgd, prachtige kwaliteit.

Laarsjes besteld voor de sneeuw en kou. Ik had niet verwacht dat ze zo snel bezorgd zouden worden. Echt top, mooie laarsjes zitten lekker warm en ogen leuk. Ik ben er heel blij mee.

Heel tevreden met mijn aankoop!

Prima service!

Correcte levering tegen een goede prijs

Zeer tevreden over de snelle levering. Mooie schoenen op duidelijke website. Hoop van deze Magnanni’s evenveel plezier te hebben als van het vorige paar.

Vertrouwd!

Eerlijke dienstverlening

Altijd goed!

Fijne winkel met mooie schoenen van goede kwaliteit. Ook online is het prettig winkelen.

Uitstekende service en goede prijs

Snelle uitstekende service. Goede prijs in de sale

Snel bezorgd, mooie laarzen

De pasvorm is precies zoals omschreven in de advertentie. Erg blij met!

Uitstekende service!

Er zat zelfs een attent kaartje bij hoe ik de schoenen moet onderhouden om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

In deze Coronatijd waarin we niet de winkels inmogen , heb ik voor het eerst online bestelt. Super geregeld en toch ondanks geen fysiek contact heel blij met m’n aankoop. Hopelijk tot snel weer in de winkel .

Alles top geregeld!

Online bestelling goed uitgevoerd en super snelle bezorging.

Niks geen aanmerkingen keurig op tijd met goede informatie artikelen afgeleverd

Uitstekend en snel

Mooie schoenen met bijbehorende snelle levering. In een woord uitstekend. Voor herhaling vatbaar .

top service

snelle levering en hele goede kwaliteit schoenen met een fijne service ! voor mij alleen maar schoenenvan shuz voor de perfecte pasvorm!

Fantastische schoenen

Half maatje te groot besteld, maar de goede maat volgde later. Wat een onwijs fijne schoenen! Het geld meer dan waard.

Top ervaring snel en goed

Erg tevreden

Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn verzoek. Shuz heeft snel en naar de wens gehandeld. Ik zal Shuz bij iedereen aanbevelen.

Ik was al tevreden met de winkel, daar kom ik graag. Nu ook over de service die de webwinkel ism winkel geeft. Er was iets fout gegaan met de levering dus ik belde met de winkel. Die nam contact op met de webwinkel en twee dagen later kon ik mijn nieuwe schoenen aan. Een tevreden klant!

Super correct!

Schoenen waren binnen 2 dagen in huis, keurig met eventuele terug stuur bon. Schoenen pasten perfect, ben heel tevreden!!!

Alles correct afgehandeld

Tevreden over de mooie kwaliteit schoenen, ben er heel blij mee!

Voldoet aan alle verwachtingen

Product is zoals omschreven en zoals op de foto’s, maat klopt helemaal. Snelle levering. En het achteraf betalen komt goed uit als het niet past, maar dat was voor mij niet nodig aangezien ik helemaal blij ben met mijn bestelling! Kortom, zeer tevreden

Goede ervaringen.

Mooie schoenen bij Shuz, vooral van mijn favoriete merk Si. Bestelling wordt gelijk bevestigd en binnen een paar dagen worden ze in een mooie doos afgeleverd. Eventuele retouren (+ bijbehorende terugbetaling) worden binnen een week afgehandeld. Jammer dat je maar 1 paar schoenen tegelijk kunt dragen, ze hebben bij Shuz geweldig mooie schoenen. Voor een schoenfreak zoals ik is Shuz een paradijs op aarde.

Prima levering

Levering is op tijd, kwaliteit schoenen!! Helemaal tevreden!!!

Bijna even mooi als Ajax die de landstitel pakt.

Snelle levering en mooi assortiment aan schoenen! Ik zeg doen!

Super geregeld

Snel geleverd Prachtig laarsje Goede pasvorm