Gewoon snel en goed

Nog geen ervaring met sauzen maar deze bestelling was perfect

Top schoenen aan goede prijs

Schoenen aan mijn voeten gegoten en goede levering

Stoere mooie laarsjes

Deze laarsjes zitten niet alleen heel lekker maar staan ook super onder broeken, rokjes en jurken! Mijn favorieten❤️

Snelle levering Goed product

Alles soepel verlopen

Nog eerder ontvangen als gedacht. Mooie schoenen en goede pasvorm.

Top laars en hele snelle levering

Super om nog deze laarsjes in de sale te scoren en een hele snelle levering.

prachtige schoenen!

Op de site staat de prijs vermeld zonder btw, dit is niet zichtbaar, pas bij afrekenen. Jammer dat er geen optie is om op te halen in de winkel, onnodig verzendkosten betaald. De schoenen zijn wel echt prachtig!

Zoals altijd alles keurig verlopen en mooie schoenen!!

Wederom paar schoenen besteld. Snel en keurig geleverd en de schoenen helemaal naar wens.

Supergoed geregeld

Top geregeld. Snelle service.

Het was duidelijk hoe te bestellen en de levering ging perfekt

Duidelijk en Makkelijk te bestellen

Mooi overzicht op de webshop Makkelijk te bestellen Zeer snel af kunnen halen in de winkel Vriendelijk geholpen Een blije klant met het merk wat mij lief is.

Super fijne service - snel besteld en nog sneller bezorgd!

Met veel plezier hier een paar ontzettend leuke schoenen gekocht. Ik ga zeker nog eens hier een aankoop maken!

Bestelling gedaan op een overzichtelijke site en een snelle levering zou het zo weer doen top

Goeie service, snelle levering

Goeie service, snelle levering en heel blij met mijn nieuwe schoenen!

Een fijne en overzichtelijke webshop.

In eerste instantie een paar schoenen besteld en betaald. De maat die ik besteld had bleek echter niet meer beschikbaar te zijn. Als excuus kreeg ik een tegoedbon om te besteden bij een volgende bestelling. Een ander model besteld en deze werden een paar dagen netjes bezorgd.

goede service

mijn schoenen buiten de webshop besteld, was geen probleem, fijne service

Echt goede service!

Ik had een foutief gestickerd paar schoenen gekregen. Na e-mail hierover. Heel correct opgelost!

Altijd top geholpen

Meerdere malen iets besteld. Mooie schoenen en laarzen prima kwaliteit. Toch niet op voorraad, geld snel weer op je rekening. Vorige keer werkte track & tracé niet maar één belletje en kon mijn schoenen ophalen bij het postkantoor. Gewoon top.

Prima te bereiken.

Heel plezierig te woord gestaan. Ga zeker nog eens doen. Vooral in deze Corona tijd was het fijn om langs de winkel etalage te lopen en zo hun app te scannen. Top

Had een te kleine maat besteld van 1 paar schoenen. Nieuwe maat besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Hulde! Eerste keer online besteld. Prima bevallen!

Shuz rocks

Shuz is onderscheidend in aanbod en service. De online service bij Shuz is net zo persoonlijk als in de fysieke winkel.

Super fijne en snelle service.

Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop en de service van SHUZ.

Bestellingen netjes en snel binnen!

Had mijn bestelling netjes en op tijd binnen. Product was ook zoals omschreven. Laarsjes van ca Shott en zitten heerlijk! Super service, geen minpunten.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, keurig verpakt ! Voor herhaling vatbaar .

Fantastiche laarzen, snelle levering!

Pracbtige laarzen gekocht bij Shuz. Ze werden supersnel geleverd, waren uitstekend verpakt en zitten als gegoten!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk