Mooie schoen, snel geleverd en super verpakt!

Altijd Sin in Shuz!

Bij Shuz shoppen is een beleving: altijd een prachtige en verrassende collectie, gezelligheid in de winkel, fantastische sale, uitnodigende website, hoge scoringskansen, geluksmomentjes en niet te vergeten gelukkige voeten!

De lekkerste sneakers die ik tot nu toe gekocht heb.

Snelle levering. Sneakers die je aantrekt en niet meer uit wil doen van Philippe Model

Snelle service en goede communicatie.

Mooie collectie, ruime keuze. Ik koop mijn schoenen altijd bij Shuz, zowel in de winkel (Enschede) als online. Nog nooit teleurgesteld.

Helemaal top!

Snelle levering en goede communicatie! Heel blij mee. :)

Uitstekend! Dikke 10.

Voor de eerste keer bij Shuz.nl grijze suède laarzen van Shabbies besteld. Mooie charmante laars met een stoer tintje. Lopen erg lekker! Snel bezorgd en keurig verpakt, echt een kadootje!

Nog nooit zo goed geholpen!

In een woord FANTASTISCH. Vinay. je hebt mij en mijn vrouw super goed geholpen. Jou kennis en kwaliteiten in dit vak zijn speciaal. Jij hebt zelf nog niet door hoe blij jij jou klanten kan maken na een verkoop. Je hebt iets wat uniek is. Personeel mag enorm blij zijn met jou. We komen zeker bij jou terug. Dirk en Miranda

Snelle levering, en goed product!!

Mijn laarzen werden snel geleverd en mooi verpakt. Goede service! Ik kom en bestel zeker weer!

Mooie schoenen, snelle levering, uitstekende service!

Snelle levering en goede service

Het winkelen bij shuz is altijd prettig, zeker ook online. Het is duidelijk en een bestelling wordt keurig en snel geleverd.

Super kwaliteit

Super snelle afhandeling van de bestelling. Goede schoenen en netjes ingepakt.

Snelle bezorging en fantastische schoenen!

Direct na bestelling een bestelbevestiging, updates over het pakket en hele mooie schoenen! Top!

Shuz,altijd MIJN beste schoenen!

Bij Shuz koop je altijd jouw favoriete schoenen, de perfecte schoenen! Vlotte en correcte service en mooie eerlijke garantievoorwaarden! TOP prijs-kwaliteit en stapcomfort gegarandeerd! Keuze te over! Wij zijn elke dag 'Shuz'!

Sinds jaar en dag goed en prettig geholpen.

Vanaf de ontvangst tot het met of zonder aankoop de winkel verlaten, altijd een prettig gevoel na een bezoek.

Heel fijne schoenwinkel met een top online platform

Ik kreeg mijn bestelde enkellaarsjes snel geleverd. De website heeft een enorme keuze aan schoeisel van de betere merken.

Heel slecht!

Schoenen besteld en betaald ,nog steeds niet ontvangen,Shuz telefonisch niet bereikbaar.

Fast delivery, good quality & service

Altijd goede ervaringen mee!

Super snel geleverd. Perfecte schoenen

Schoenen in de winkel gepast maar waren te groot. Daarna op de site besteld. Super schoenen. Blij mee.

Super fijne schoenen en snelle levering.

Ik heb bij SHUZ mijn schoenen gekocht, omdat ze garant staan voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding; met een top levering en een perfecte track en trace van de schoenen.

Goed en netjes

De schoenen konden snel omgewisseld worden vanwege de verkeerde maat.

Goede service, makkelijk retourneren en optijd geld terug op mijn rekening

Een goede plek om schoenen te kopen tijdens lockdown!

geweldig

Ben erg tevreden met deze aankoop. De snelle levering en de service.

Snelle levering. Laagste prijs

Tevreden klant!

Fantastisch!

Ik kende het bedrijf niet en heb eerst enkele recensies gelezen. Omdat de schoenen die ik graag wilde hier het goedkoopste waren, de bestelling geplaatst. In één woord: GEWELDIG! Goede service, snelle bevestiging en levering zoals beloofd. Ik houd nu dagelijks de website in de gaten voor nog meer goede aanbiedingen. Bedankt Shuz, tot de volgende bestelling(en) :-)))!

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk