Keurig verzonden, ben er blij mee!

Zeker aan te bevelen.

Behulpzaam maar het duurde lang.

Aardige medewerkers en behulpzaam maar het duurde erg lang voor ik de bestelling binnen kreeg.

goed bereikbaar en topservice

al jaren word ik in de winkel prettig geholpen, nu voor het eerst via internet schoenen gekocht. in eerste instantie een misverstand met postNL. dat werd prima opgelost. hou vol in deze uitdagende tijd!!

Prima keuze en service

Voor de eerste keer online besteld en gelijk dolenthousiast, chapeau!

Kom wel bij jullie in de winkel en regelmatig iets gekocht, maar door deze omstandigheden, online besteld. Zeer goed en makkelijk gedaan.

Een ontdekking

Eerste online bestelling ! Gelijk een positieve ervaring ! Voor herhaling vatbaar.

Perfecte levering

Helaas waren ze eigenlijk een 1/2 maatje te groot maar het zijn zulke super schoenen dat ik , na een kleine aanpassing, heb gehouden , want een kleinere maat niet leverbaar. Dat heb je nu eenmaal in de sale. Maar..... ik ben dik tevreden gezien de “lage” prijs. Maar ze zijn het waard!

Fijne aankoop

Bestellen bij Shuz is kopen zonder zorgen. Geen gedoe over retourneren of geld terug als de maat bv niet goed is of de aankoop niet bevalt. Shuz verkoopt alleen top merken en tijdens de sale ook prima prijs kwaliteit!

Geweldige snelle service en de goedkoopste !

Super goeie service, volgende dag al binnen en de goedkoopste op internet ! Top

Fantastisch snelle service

Mooie floris van bommel schoenen gekocht. Hele snelle levering en fijne manier van bestellen.

Mooie schoenen

Mooie Unisa loafers met 50% korting in de sale gekocht. Snelle levering.

top

Keurig op tijd geleverd helemaal goed.

Ik heb een hele goede ervaring met het online bestellen bij shuz. De site is prima en de bestelling was snel binnen. TOP

Snelle en goede levering en top schoenen

Snel geleverd! Al met al top!

Het bestellen ging heel gemakkelijk en de schoenen waren er super snel. Erg blij mee!!!

Er wordt geluisterd en accuraat gehandeld, Compliment aan de webshop!

Goede service, prettige winkel

Online besteld omdat vanwege de lockdown de winkel in Enschede helaas dicht is. Goed assortiment, veel keuze en goede prijzen. Bestelling werd snel en goed verzonden!

Het kon niet beter, geweldig!!

De bestelling kwam wel later door post.nl, maar dat is in deze Coronatijd gewoon. Alles gaat via de post, maar dat neemt niet weg dat alles volgens plan is gegaan. Ga zo door, maar als de winkel weer open is kom ik graag langs. De schoenen zijn grweldig!!!

Leuke winkel met mooie schoenen!

Blij met mijn online bestelde loafers.

Kwaliteit en Service op hoog niveau, geweldig waar vind je dat tegenwoordig nog!!!

Ik en mijngezin kopen onze schoenen altijd bij Shuz in Enschede. Ik ben vaste klant en zo voelt het ook. Goed persoonlijk advies afgestemd op m'n vraag voor dat moment. Tussentijds een praatje en aandacht voor de klant. Ik ga altijd met een blij en tevreden gevoel naar huis. In deze tijd ook alleen bij Shuz online aankopen gedaan om jullie te ondersteunen. De webshop zit goed in elkaar en de levering is keurig. Met vriendelijke groet, Adéle Oude Groote Beverborg

Snelheid en gemak prima, schoenen slecht

Één van de twee schoenen niet goed afgewerkt en dat voor een Floris van Bommel. Een tegenvaller van een merk waar ik al jaren bij koop. Er is blijkbaar geen enkele controle op kwaliteit.

correct

correcte en keurige levering. bovendien waren de schoenen heel goed van prijs, ik ben helemaal tevreden !

Zeer tevreden!

Zeer tevreden met mijn aankoop via Shuz. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snel en makkelijk, mooie laarsjes, goede maat en goede aflevering

Ik kreeg op een makkelijke en snelle manier hele mooie laarsjes geleverd. De mooie en duidelijke foto's op de site gaven goed de werkelijkheid aan

Topsite met voldoende keus, goede snelle levering

Topsite met voldoende keus, goede snelle levering. Prettige webshop. Veel keuze en assortiment.

Breestraat 22

1941 EJ Beverwijk